Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-29-05, 09:18 AM   #1
美版之王-天涯浪子
God of Gamer
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
12月扭蛋精華區 (Yujin pdt updated in 1st post on 3 Dec)

歲末又至矣.

Bandai

Yujin

全13種

Pokemon立體圖鑑5, 全7種.

待續.

Bandai本月沒什麼好買.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.

此篇文章於 12-03-05 10:33 AM 被 美版之王-天涯浪子 編輯。
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-05, 10:49 AM   #2
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
呢個月好似多數係女性向o既小玩兒....

舊 11-29-05, 10:50 AM   #3
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
龍珠果套好似幾好喎!

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-05, 11:39 AM   #4
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: verdy_returner
龍珠果套好似幾好喎!
希望唔會好似上part出得咁樣衰啦!
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-05, 01:04 PM   #5
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
我會買Gainex嗰套~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-05, 10:10 PM   #6
九等天使
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
第二幅圖o個d咩黎架?
九等天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-05, 10:41 PM   #7
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
好彩暫時睇萿只係輕傷o者...

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-05, 11:06 PM   #8
小嘉
The One

好野,無野買
不過d錢去晒figure到
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-05, 12:03 AM   #9
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
december have back to the future ar....

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-05, 01:57 AM   #10
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
令晒去翠星石和機戰女角pvc敗家要去bank 取money
12月扭蛋沒個琝

舊 11-30-05, 03:04 AM   #11
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002

典子!~典子!~典子!~~

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-05, 06:54 AM   #12
kenhon
Senior Gamer
みくる♪だいすき♪

註冊日期: Dec 2004

小光!~小光!~小光!~~

XD

舊 11-30-05, 11:29 AM   #13
鵝呢雞
(小人物)

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: kenhon

小光!~小光!~小光!~~

XD
小光!~小光!~小光!~~X2

舊 11-30-05, 11:32 AM   #14
LeeKH
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 鵝呢雞
誰是小光?

Game太多, 打機的時間太少.
LeeKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-05, 12:01 PM   #15
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 鵝呢雞
係唔係$10隻?

想問下 伊蘇 個套 vol 2 有貨未?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-05, 12:13 PM   #16
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: iamleoluk
係唔係$10隻?

想問下 伊蘇 個套 vol 2 有貨未?
伊蘇vol 2星期一已經到港
只不過不是好多鋪有返

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-05, 12:13 PM   #17
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: LeeKH
誰是小光?
右上果隻

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 11-30-05, 08:16 PM   #18

註冊日期: Jun 2004
點解會有得抽防狼器~?
239893726 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-05, 10:42 PM   #19
小貓Hideki
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
有d改色唔多ge就換配件
小貓Hideki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-05, 07:23 AM   #20
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://www.1999.co.jp/asp/GoodsDetai...p_right101.asp

舊 12-01-05, 12:07 PM   #21
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

八回來的未經証實的消息

聽聞以後無yujin 200yen女"行"蛋
扭蛋場都唔會有

舊 12-01-05, 12:34 PM   #22
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

引用:
作者: mikemike
八回來的未經証實的消息

扭蛋場都唔會有
咁大鑊!? 以後咪冇得散抽囉
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-05, 01:16 PM   #23
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
八回來的未經証實的消息

扭蛋場都唔會有
乜搵 d 咁既野玩呀? 咁咪想散扭或者一套平買都冇?

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-05, 01:45 PM   #24
ralphswng

註冊日期: Feb 2002
引用:
八回來的未經証實的消息

扭蛋場都唔會有
嘩咁以後咪次次鄱要幫親賊船?
賊船貨咁少,又咁賊
實唔方平都得啦...

我好鐘意買Yujin 女蛋架。大大包漲扑扑,分分鐘100唔洗。而家佢D女蛋又靚, 真係好底玩
如果係真就真係a囉
ralphswng 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-05, 02:07 PM   #25
marspeople
蒙面超人黑

XBox Live Gamertagmarspeople

必敗

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
12月扭蛋精華區 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 306 01-03-04 09:27 PM

現在的時間是 04:25 AM

手機版 | APP版