Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79 129  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
NetNetBoy 05:49 PM 03-26-12
下... 咁我要快 d reg.... 原來有先例....

thx

作者: LemonCoke:
我估佢意思只係佢點都會係隻game 推出後六個月以上.
如果真係冇人玩, 佢點都要捱六個月先可以 close.
不過, 佢幾時先終止服務, 就要睇下會唔會仲有大班用戶使用佢地嘅服務.
如果佢地決定終止, 先會在終止前30日出通知.
好似 haro o個D, 一路都有人玩, 就幾年後先關閉服務........

clothoest 10:39 PM 03-26-12

真係好輕同細舊
pet3 11:06 PM 03-26-12
作者: clothoest:

真係好輕同細舊
可以影張厚度嗎
clothoest 11:12 PM 03-26-12
作者: pet3:
可以影張厚度嗎

忍者 02:54 AM 03-27-12
作者: dmr5202005:
原裝電, SSP 最平$330....

本來打算買.....點知比以下的吸引住...買左她....

可以邊叉邊玩, 個頭送埋, 1 線可以多叉...正, 不枉我跳槽!!!...

原價$598, 但是唔知點解通街都是420-490左右, 星際1/F 就特價中, $398, 大家可以考慮下..
我今日都買左呢個...點知個IPHONE ADAPTOR係錯體版....聽日睇下要去邊換...
pet3 07:45 AM 03-27-12
作者: clothoest:
這個真的和8000果個細粒好多
出機戰時買先
ricky828 09:15 AM 03-27-12
作者: dmr5202005:
原裝電, SSP 最平$330....

本來打算買.....點知比以下的吸引住...買左她....

可以邊叉邊玩, 個頭送埋, 1 線可以多叉...正, 不枉我跳槽!!!...

原價$598, 但是唔知點解通街都是420-490左右, 星際1/F 就特價中, $398, 大家可以考慮下..
點解我琴日去星際一樓唔見您講果間賣398既?
J+1 09:31 AM 03-27-12
作者: ricky828:
早兩日行過至少有兩間都係呢個價。。。
由手機版發出
DMRevolution 09:34 AM 03-27-12
作者: 忍者:
我今日都買左呢個...點知個IPHONE ADAPTOR係錯體版....聽日睇下要去邊換...
個個是 加甩事 tab 插來的...
iphone 好似冇.....我都搵左好耐....

作者: ricky828:
1/F 僮左好多記憶卡 隔隔離個間...
啡色地板個間...
cfl1107 03:47 PM 03-27-12
有冇ching 玩過隻MJ 呀? 感覺如何?
搵唔到有post 講過呢隻game....
J+1 04:08 PM 03-27-12
官方尿袋其實係唔係可以等佢跌過300 呢,荃豐320
由手機版發出
KUTAR# 09:19 PM 03-27-12
我部Vita發左神經 ?
個touchscreen神左冇反應

代官 09:51 PM 03-27-12
我部3ds如果係psv附近開住
vita個touch都會無反應
KUTAR# 10:00 PM 03-27-12
作者: 代官:
我部3ds如果係psv附近開住
vita個touch都會無反應
咁神奇?

而家我個touchscreen叉電就冇反應
唔叉電雖然有反應, 但好遲鈍同唔準
例如好難unlock部機, 好難轉上下頁, click A icon會開左 B icon 個app
2009 10:12 PM 03-27-12
作者: cfl1107:
有冇ching 玩過隻MJ 呀? 感覺如何?
搵唔到有post 講過呢隻game....
對於少接觸音樂遊戲玩起來算係難

歌唔算多,不過在vita冇乜音樂遊戲的情況可以一試。
taotao1984 09:12 AM 03-28-12
請問個官方尿袋可唔可以差埋電話???
DMRevolution 11:03 AM 03-28-12
唔知今日會唔會有望見到@field 或者公主7勇者 呢-0-...

唸緊出唔出灣仔行個轉好 -0-
cPak 11:32 AM 03-28-12
作者: taotao1984:
請問個官方尿袋可唔可以差埋電話???
Yes, 我買佢主力其實都係叉電話
DevilElvis 11:37 AM 03-28-12
作者: cPak:
Yes, 我買佢主力其實都係叉電話
iPad, HTC果類機都得?

thx~~
草薙さん 01:57 PM 03-28-12
作者: DevilElvis:
iPad, HTC果類機都得?

thx~~
電話絕對冇問題, 不過唔建議叉iPad...電壓低怕整壞粒電
knob 02:31 PM 03-28-12
知唔知黎緊隻王樣物語有冇行貨?
fhdelibird 02:45 PM 03-28-12
DREAM C CLUB ZERO PORTABLE製品版
香港SEN上架, $416

(汗
Orphan 03:48 PM 03-28-12
釣魚300
王樣495
teealpha 03:57 PM 03-28-12
作者: 草薙さん:
電話絕對冇問題, 不過唔建議叉iPad...電壓低怕整壞粒電
我冇ipad,不過ipad好似都係5V喎…
teealpha 03:59 PM 03-28-12
作者: fhdelibird:
DREAM C CLUB ZERO PORTABLE製品版
香港SEN上架, $416

(汗
好神奇呀…
咁香港PSN有冇佢d DLC???
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79 129  ... 最後

返回主題版面