Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-09-07, 09:08 PM   #101
square-enix
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
引用:
作者: LKC 查看文章
[1]想問下係咪唔買[新地圖包1]都可以入[全球sever]?
只是另外update?

[2]代版友再問,有無人知,在香港
行貨機-日版game [RESISTANCE] [全球sever後]玩到ONLINE未?

thx~

跟據台灣巴哈網友回應, 行機+日版RESISTANCE, ONLINE依然不能

X80121000
(武藏野劍太)

※ 引述《r24wwg (阿任)》之銘言:
> 我是買亞版的 不過最近一次更新
> 可以全球對戰了 所以版本問題應該
> 沒差才對
不對吧.....
我本身就是台灣機+日版片
在這次的全球對戰更新後,
還是一樣沒辦法連的上去,
所以應該還是要台灣機配亞版,日規機配日版才能

回開版的,分辨日版亞版其實很簡單
在遊戲外殼背後,條碼的上面
日版會寫:FOR JAPAN ONLY
亞版會寫:FOR HOME USE ONLY
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-07, 04:23 AM   #102
wfcheng
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDwfcheng
各位,我arm ar一開始玩lei 隻game...
add 我一齊玩la
wfcheng

不過有幾個問題想問下大家....
online 點樣可以行快d??見d 人行得好快...
同埋deathmatch d 人有d 可以jump 好高,又好多weapon 又係點??
thanks ~~~
wfcheng 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-07, 09:07 PM   #103
kay
Banned
Underclass

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDrubbish_kay
引用:
作者: wfcheng 查看文章
各位,我arm ar一開始玩lei 隻game...
add 我一齊玩la
wfcheng

不過有幾個問題想問下大家....
online 點樣可以行快d??見d 人行得好快...
同埋deathmatch d 人有d 可以jump 好高,又好多weapon 又係點??
thanks ~~~
輕按一下L2可以行快d,但射唔準

jump好高係因為地下有d比你去高地既fan

weapon就係開game個人set既,佢set幾多我地就可以用幾多
入game前可以睇下個host set左有咩唔可以用
通常我就唔會去玩d用得火箭炮既...

ps: added u in ps3, plz add me back
kay 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-07, 10:11 PM   #104
wfcheng
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDwfcheng
thanks~~~
我係game add 左你...你睇下得唔得....
驚唔岩...
wfcheng 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-07, 04:09 PM   #105
LKC
God of Gamer

註冊日期: Nov 2006

[詳情:]
http://asia.playstation.com/hk/promo...tch/index.html
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:45 AM

手機版 | APP版