Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 68 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 88 128 178 578  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
fufufu123456 09:30 PM 02-05-16
作者: Seamty2:
原來你講緊R萬能俠
掛R萬能俠不如掛SSR弱天使,至少SSR弱天使冇咁脆皮
係lo,弱成咁都放出黎,好明顯就係冇心幫手,唯有果斷解除
初號機其實亦都係

作者: clie:
今期活動日本好似特登喺農曆年搞咁
我既目標都係二凸強,但至今都未跌到SSR,上次沙煞比好似頭廿關已跌咗兩隻SSR
me too
打到LV90,一張Aquarion都未跌過(R,SR,SSR都係)
清一色全部強化素材,雖則話ev去到12號,但好擔心可以凸到幾多
ShinDou 09:49 PM 02-05-16
SR初號機最大問題係射俾盾克扣少1半,招必殺又小DAM,用過1次FD都覺伏,不過費事剷佢

打到120,跌過2張SSR,6張SR,未跌過R創性

暫時強創性凸1

上次沙剎比打到拎左強就冇心機打收手,不過沙剎比勁在招浮游砲,好彩弱都有,係全能力低少少,不過弱改爆都有6000攻 4550甲

今次隻弱創性真係唔會出,強創性招1發逆轉拳就勁,打9格大DAM,真係要盡量凸到幾多得幾多
fufufu123456 10:24 PM 02-05-16
作者: ShinDou:
SR初號機最大問題係射俾盾克扣少1半,招必殺又小DAM,用過1次FD都覺伏,不過費事剷佢
暫時強創性凸1
上次沙剎比打到拎左強就冇心機打收手,不過沙剎比勁在招浮游砲,好彩弱都有,係全能力低少少,不過弱改爆都有6000攻 4550甲
今次隻弱創性真係唔會出,強創性招1發逆轉拳就勁,打9格大DAM,真係要盡量凸到幾多得幾多
完全同意,唔係話初號機廢,而係今次boss係盾機,掛部射機出黎對打boss真係冇用
但初號機都唔會剷,只要唔係掛R萬能俠,小弟都唔會話覺得㷫ge

上次Sazabi小弟因為rank、deck都唔夠,一開始都已經冇諗過凸幾多
但今次希望盡量凸到,因為Aquarion真係好勁好勁
ryvius123 10:33 PM 02-05-16
今次抽卡同掉率都低好多, 打到lv113未掉過ssr, 抽直頭連sr都唔出, 加上過年應該都係4突唔到
ShinDou 10:41 PM 02-05-16
抽左幾萬強敵銀得1SR,感覺上次沙剎比易抽好多
6078 10:56 PM 02-05-16
作者: fufufu123456:
小弟都係,一大堆fd list得幾位有掛活動機,仲要係掛萬能俠
小弟有掛明日香,總合力27200,但必殺得lv3,唔介意的話歡迎版友們add me no:146889215
已add,john_gaf

我今次好趺左真係睇人品
55層左右趺2ssr
ryvius123 11:15 PM 02-05-16
呻完有野中

剛剛打LV115終於掉SSR, 之後抽COIN 70抽, 頭10抽有SSR, 中間中SR, 最尾中多隻SSR www
ShinDou 11:41 PM 02-05-16
岩岩又抽左50強敵都係得1SR

之後走去俾強創性食下UC C,食到LV18 MAX左1發逆轉
LordofNightmare 09:01 AM 02-06-16
我今次比上次好跌咗。
76lv跌3ssr5sr,抽1ssr。
上次100lv都冇今次一半。
clie 11:52 AM 02-06-16
打到LV90,一張Aquarion都未跌過(R,SR,SSR都係)
清一色全部強化素材,雖則話ev去到12號,但好擔心可以凸到幾多
咁我比你好彩,打到5X關已跌咗5張SR

SR初號機最大問題係射俾盾剋扣少1半,招必殺又小DAM,用過1次FD都覺伏,不過費事剷佢

暫時強創性凸1

今次隻弱創性真係唔會出,強創性招1發逆轉拳就勁,打9格大DAM,真係要儘量凸到幾多得幾多
今次最屈既應該係宗介射,魂咗第二至三CHAIN可打出18萬,仲有射機易校砲,對佢大大改觀

上次強沙正在指揮2,如果長掛牛油,4凸弱其實都好夠用
今次弱創聖真係唔知想點

上次Sazabi小弟因為rank、deck都唔夠,一開始都已經冇諗過凸幾多
但今次希望儘量凸到,因為Aquarion真係好勁好勁
我想知其實強有幾勁?感覺同GUNBASTER差唔多,破壞力應該未到Z級數

今次隻強一到手真係快快脆MAX 3招技,唔理凸唔凸到
ryvius123 12:13 PM 02-06-16
二號機強在易上buff (強沙+藤堂), 同埋出招自帶the world, lv130起打得1-2秒剩, 沒時停就多數要2珠先清到
ShinDou 01:02 PM 02-06-16
用用下覺得明日香勁過宗介

而家133搭隻65明日香MAX必,佢招技冇睇錯既話有2下,第1下10萬第2下18萬,應該因為拳克盾所以扣咁多,宗介如果唔係俾盾克左應該大力D

130開始特登1開波放兩隻C拳出去送死拎2珠,用黎俾晒明日香出招可以1珠殺到
fufufu123456 02:01 PM 02-06-16

先感謝數頁前版友提供既升必殺技攻略法,竟然LV5壱発逆転拳就升到MAX,前後食左唔夠30張

但小弟發覺自己d運用哂係ev前抽卡仲有升必殺技到
打到120隻依然未跌過任何一隻unit,仲要強敵coins用哂7萬竟然連SR都冇一隻
LordofNightmare 02:40 PM 02-06-16
上次強沙除咗指揮lv 2之外,基本數值都係超班,我隻二突lv 70四項數值都高過四突弱沙lv 75。
LordofNightmare 03:34 PM 02-06-16

先感謝數頁前版友提供既升必殺技攻略法,竟然LV5壱発逆転拳就升到MAX,前後食左唔夠30張

但小弟發覺自己d運用哂係ev前抽卡仲有升必殺技到
打到120隻依然未跌過任何一隻unit,仲要強敵coins用哂7萬竟然連SR都冇一隻
咁我同你相反,今日煲盡百五隻都Max 唔到老馬修招大炮,但係到依家總共抽1ssr, 跌3ssr6sr!
重要90lv未到。
clie 05:18 PM 02-06-16
唔急住用既可以MAX埋另外兩招
LordofNightmare 08:09 PM 02-06-16
唔急住用既可以MAX埋另外兩招

有乜好急, 強聖都冇特效
ShinDou 10:09 PM 02-06-16
LV151開始難好多,D卒好大力,1珠見到大佬冇時間打,等3珠先打算

抽左十幾萬強敵先有1張SSR

暫時強創性凸2

唔知係改左定咩,幫人尾刀冇箱既﹖
LordofNightmare 10:40 PM 02-06-16
LV151開始難好多,D卒好大力,1珠見到大佬冇時間打,等3珠先打算

抽左十幾萬強敵先有1張SSR

暫時強創性凸2

唔知係改左定咩,幫人尾刀冇箱既﹖
要用珠幫打先有箱跌, 我啱啱就幫打場LV102跌隻SR~
亍 ◣ 11:32 AM 02-07-16
連續登入張ssr support又係正卡....總算有張加攻加防.....
ShinDou 12:15 PM 02-07-16
我覺得加會心DAM果張正D,弱創性80改爆攻而家1拳都打成萬,D珠留俾明日香打大佬,出3下100萬血都秒左

而家明日香1招 13萬+27萬=40萬咁扣,LV156都秒左
fufufu123456 02:49 PM 02-07-16
小弟打到175,d運開始返黎,抽過又跌過ssr,依家差一張ssr弱就三凸
但係上到160打後就冇辦法一珠過,一定要三珠,愈黎愈難打之下後面真係唔知點算
雖則話仲有5日但幾擔心之後有冇力刷多5張ssr弱

作者: 亍 ◣:
連續登入張ssr support又係正卡....總算有張加攻加防.....
今次campaign既support unit都好好,尤其是テッサ同オリーヴ

我覺得加會心DAM果張正D,弱創性80改爆攻而家1拳都打成萬,D珠留俾明日香打大佬,出3下100萬血都秒左
而家明日香1招 13萬+27萬=40萬咁扣,LV156都秒左
想請問係咪即係かなめ?
我一路set左テッサ比明日香,如果係既話睇黎轉返好d
ShinDou 03:35 PM 02-07-16
係呀,千鳥果張係加CRI DAM既倍率,本身應該1.5倍,加左應該2倍度
clie 07:52 PM 02-07-16
熱血/魂之後仲會唔會CRI?
LordofNightmare 09:09 PM 02-07-16
熱血/魂之後仲會唔會CRI?
梗係唔會喇
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 28 68 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 88 128 178 578  ... 最後

返回主題版面