Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 71 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 91 131 181  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
鳳熾魂 07:26 PM 07-03-16
作者: W教授:
Amazons 13話幾好睇
組建了野生動物大家庭
仁叔爛哂面無左七羽姐煮野食要衰到食呢d野
佢地叫野生動物大家庭咩
其實我唔明悠做乜
保護班Amazons但又唔俾佢地食人
qwe 09:10 PM 07-03-16
作者: 鳳熾魂:
仁叔爛哂面無左七羽姐煮野食要衰到食呢d野
佢地叫野生動物大家庭咩
其實我唔明悠做乜
保護班Amazons但又唔俾佢地食人
悠應該係俾佢地食人, 因為之前班驅除班一去無回
只係呢班識的, 所以唔食得但去襲擊果班可能覺醒左控制唔到所以焗住殺
悠都講過點解唔可以食人
另外唔明仁叔點解會食到蟲? 唔係死左就變左一灘黑色液體嗎?
鳳熾魂 11:06 PM 07-03-16
作者: qwe:
悠應該係俾佢地食人, 因為之前班驅除班一去無回
只係呢班識的, 所以唔食得但去襲擊果班可能覺醒左控制唔到所以焗住殺
悠都講過點解唔可以食人
另外唔明仁叔點解會食到蟲? 唔係死左就變左一灘黑色液體嗎?
所以就係唔明點解食人 悠就出手
其實悠真係算本部長個仔咩好似只係捐左D細胞出去Je又唔算係佢十月懷胎咁生
Dangerous-boy 11:49 PM 07-03-16
悠和驅蟲班都好偏私,小守食人就放生!

悠仲衰格,扮偉大話要保護蟲;但到了sailor moon和細妹二選一時,就選擇殺了sailor moon。
Sito 01:05 AM 07-04-16
悠根本就無原則,眼前有人或蟲好慘佢就幫

仁叔就唔同,係蟲就要死,包括佢自己

話說另一邊d劇情已經悶如開水,可與wizard一爭長短
fami~yan 01:38 AM 07-04-16
作者: Sito:

WIZARD點都衰一線(某徒弟)
鳳熾魂 10:39 AM 07-04-16
作者: Sito:

記得啦,班長都講佢只係保護想保護Ge野
想保護蟲所以同仁叔打
想保護朋友所以殺哂打佢班朋友堆蟲
仁叔真係型到爆
作者: Dangerous-boy:
悠和驅蟲班都好偏私,小守食人就放生!

悠仲衰格,扮偉大話要保護蟲;但到了sailor moon和細妹二選一時,就選擇殺了sailor moon。
因為佢地已經變到同悠一樣保護想保護ge野
魔璃 11:10 AM 07-04-16
Wizard都叫有囡囡睇下

Ghost感覺好似RPG咁行街撞怪打完就收工咁 ...
ComeLOLoh 12:10 PM 07-04-16
最近睇番Wizard先知,原來Sailor-moon都有份演(做綠色Mage,山本昌宏個老婆)。
重有邊套Sailor-moon有份演?^_^
魔璃 12:20 PM 07-04-16
橙哥家姐
ComeLOLoh 12:36 PM 07-04-16
作者: 魔璃:
橙哥家姐
呢個我知,Sailor Mercury
次期Cekehe 01:50 PM 07-04-16
作者: 魔璃:
Wizard都叫有囡囡睇下

Ghost感覺好似RPG咁行街撞怪打完就收工咁 ...
講女的話,我鐘意花音同文女,多過小曆同偽法拉......
講難頂的話,齊秦杯杯比和尚更難頂......
ComeLOLoh 08:09 PM 07-04-16
Ghost 一集之內玩齊晒自己有劇情既玩具。(唔計d 拉打Eyecon)
Ghost個故事而家好似講複製人,多過講鬼故。
下集我期待姐姐變身。係咪會有粉紅色Eyecon賣?

見到香港版鎖頭,扭蛋機有得扭。
香港版鎧武腰帶、武器,d玩具鋪已經有減價,
但全部唔想買。
Dangerous-boy 10:11 PM 07-04-16

凡親臨戲院購買《幪面超人1號》戲票一張,即送特製螢幕清潔布!
* 先到先得,送完即止。
* 優惠不適用於網上及APP購票。

幪面超人45周年紀念超大型作品
《幪面超人1號》7月7日強勢駕臨本港!
MCL德福、MCL新都城、UA Cine Moko(旺角新世紀廣場)、UA MegaBox(九龍灣)、The Grand(九龍站)

粵語配音.中文字幕
ComeLOLoh 02:28 AM 07-05-16
粵語配音,搞到我唔想睇。
鳳熾魂 07:41 AM 07-05-16
作者: ComeLOLoh:
粵語配音,搞到我唔想睇。
應該有日版
粵語係RX
魔璃 11:27 AM 07-05-16
睇左TV版Amazons

個OP擺左系前面, 結尾冇OP感覺成集野虛左
fami~yan 11:36 AM 07-05-16
作者: 次期Cekehe:
講女的話,我鐘意花音同文女,多過小曆同偽法拉......
講難頂的話,齊秦杯杯比和尚更難頂......
小曆上2集客串我發現髮型真係好重要...
qwe 02:25 PM 07-05-16
做乜無野搵野靠 配音
魔璃 11:07 AM 07-06-16
好彩4月去日本時睇左
次期Cekehe 12:08 PM 07-06-16
小朋友同家長點會聽日文睇字幕,配音都好正常。
上次平成對昭和都係配音,我都照睇配音版......
ComeLOLoh 01:10 PM 07-06-16
呢點我都明…
但我係小朋友既時候,已經係選擇聽日文,睇字幕多過聽配音。
上次3號係日文架。

如果為1號而睇既就更加唔會係小朋友。
望住MCL個網,都係無日文版。入坐率不高…

何不分兩個版本上?真係唔明。
凍檸茶 03:23 PM 07-06-16
作者: ComeLOLoh:
見到香港版鎖頭,扭蛋機有得扭。
香港版鎧武腰帶、武器,d玩具鋪已經有減價,
但全部唔想買。
小籠包,
好味呀~
由手機版發出
Dangerous-boy 04:00 PM 07-06-16
作者: 次期Cekehe:
小朋友同家長點會聽日文睇字幕,配音都好正常。
上次平成對昭和都係配音,我都照睇配音版......
平成對昭和兩個版都有上,我在德福睇日文版的
魔璃 04:32 PM 07-06-16
可能今次日原音貴得滯唔想入掛
第一 ... 31 71 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 91 131 181  ... 最後

返回主題版面