Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 
電視遊戲討論版>[PC] New GUNDAM BREAKER『New ガンダムブレイカー』︱已售
kanone 07:54 PM 06-23-18
作者: Kain:
係?立過下d女都幾劣質
由手機版發出
重點係配音
Hunter 08:31 PM 06-23-18

我印象中呢個youtube channel 好少咁狠批一隻game
HakiK 09:30 PM 06-23-18
作者: Hunter:

我印象中呢個youtube channel 好少咁狠批一隻game
佢已經唔算踩得盡w
以家等睇平民伏game評出片, 果邊每次插伏game真係不遺餘力
柚原このみ 09:52 PM 06-23-18
除左可以瘋狂攻擊Super Fumina下半身有咩好玩
風間鈴木仁 09:55 PM 06-23-18
作者: 麥C:
剛剛九龍城全新$380、模型$650,之後朋友話深水埗$355
應該好快去到$2xx
YEAH , 歡迎報價。

之前 HK PSN $509 , 實體版 $ 459 >>> ???

早買早享受,遲買平一舊/兩舊/幾舊。

jeffyen83 10:39 PM 06-23-18
作者: HakiK:
佢已經唔算踩得盡w
以家等睇平民伏game評出片, 果邊每次插伏game真係不遺餘力
樓上果個game評做得好d
平民為插而插,純粹個人情緒主導
而且睇到平民為左趕出片,隻隻game玩小小扮代表
pet3 12:11 AM 06-24-18
https://psnprofiles.com/trophies/778...666?lang=zh-tw

通過獎勵任務
通過所有的獎勵任務

這個是指全S級
還是所有女生清哂之後
會有後期追加關? (真的是當女女玩的 ,全劇情全聽
iu fu pig 02:06 PM 06-24-18
岩岩行完旺角,SSP
個價都仲喺企得好硬4xx
樓上3xx果啲價見唔到

其實唔介意買隻黎玩下
因為今年最糞嘅一定唔喺佢
由手機版發出
HakiK 04:36 PM 06-24-18

強殖裝甲加爾巴 05:26 PM 06-24-18
Bandai game屌都費事
anyone 05:33 PM 06-24-18
普通版amazon連運費都未過5千yen
唔貪心插到落2舊水可能會買
Kain 05:58 PM 06-24-18
作者: iu fu pig:
岩岩行完旺角,SSP
個價都仲喺企得好硬4xx
樓上3xx果啲價見唔到

其實唔介意買隻黎玩下
因為今年最糞嘅一定唔喺佢
由手機版發出
香港個價唔會反映呢樣野
KENSNAKE 07:35 PM 06-24-18
Bandai真係能人所不能,已經玩爛左vs系列,g gen,機戰,連GB都整爛埋。
holsety 09:54 PM 06-24-18
重有gbo2 等爛,期待
Lamsze 09:57 PM 06-24-18
其實我等佢出返隻RPG
有無同志?
シェンムー 10:49 PM 06-24-18
垃圾廠出垃圾game正常,係估唔到佢可以停頓兩秒都夠膽死拎出黎賣咁癲

Sent from my iPhone using Gaforum
小昭Teddy 10:51 PM 06-24-18
唔講糞gameplay

其實堅唔明個畫面成日停點解都敢拎出黎賣
jeffyen83 10:57 PM 06-24-18
作者: Lamsze:
其實我等佢出返隻RPG
有無同志?
Ps2果隻?
呢隻正呀,自己砌機同武器
但記得後期去到月球d卒都有機會秒到自己
1pi 02:16 AM 06-25-18
作者: HakiK:
[YOUTUB]LhbUnbO7QAU[/YOUTUBE]
GamePlayHK嗰條片,正過X民遊戲嗰條片 好多。

GN00508771 06:38 AM 06-25-18
作者: Lamsze:
其實我等佢出返隻RPG
有無同志?
作者: jeffyen83:
Ps2果隻?
+1

雖然已經唔多記得故事內容 但戈陣玩得幾過癮
一上左宇宙、卒仔突然超強化+1
野良猫 07:54 AM 06-25-18
笨大開發技術廢就一定
學人用新引擎但又舞唔掂咪搞到咁
fortel 08:03 AM 06-25-18
作者: 1pi:
GamePlayHK嗰條片,正過X民遊戲嗰條片 好多。

高下立先
lunn 09:00 AM 06-25-18
作者: fortel:
高下立先
完全同意

其實一直都好唔鐘意果個X民遊戲
wing 09:35 AM 06-25-18
作者: jeffyen83:
Ps2果隻?

呢隻真係正.... 中後期唔記得用ZZ定邊隻, 一開波已經可以開大範圍攻擊, 好多時對家D卒未出招已經玩完.

不過D機體同遊戲流程唔多配合....一開頭見到對面隻rx-78係威係勢, 到你拿到rx-78果時, 好快已經週街都係0080之後果D機..... 至少都俾我隻元祖威多一陣喇唔該

我唔記得上月球後D卒係咪超強....不過都可以爆到機, 而且印象中唔算太難.
wing 09:36 AM 06-25-18
作者: 野良猫:
笨大開發技術廢就一定
學人用新引擎但又舞唔掂咪搞到咁
買完namco 返去都唔好好利用下. 我印象中真係只得ps2一隻one year war 有落名係由Namco整.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 

返回主題版面