Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 
電視遊戲討論版>[PC] New GUNDAM BREAKER『New ガンダムブレイカー』︱已售
真!DC 12:14 PM 06-29-18
Nu gun又唔係冷門機點解會錯
由手機版發出
大覺屋師真 12:30 PM 06-29-18
作者: 真!DC:
Nu gun又唔係冷門機點解會錯
由手機版發出
可以錯咁多年都冇人理
証明制作高達game嘅十個九個半都唔識高達
yuhchan5 06:05 PM 07-01-18
見到全新限定中文版都係$4xx

Sent from my iPhone using Gaforum
holsety 07:02 PM 07-01-18
藍店普268
風間鈴木仁 08:18 PM 07-01-18
作者: yuhchan5:
見到全新限定中文版都係$4xx

Sent from my iPhone using Gaforum
作者: holsety:
藍店普268
請問在哪裡 ?。

今晚行深水埗 藍店 普 360~368 , 深之都 $ 338 。

我未有買入。我希望搵
全新限定中文版
sugoteam 08:48 PM 07-01-18
作者: 風間鈴木仁:
請問在哪裡 ?。

今晚行深水埗 藍店 普 360~368 , 深之都 $ 338 。

我未有買入。我希望搵
全新限定中文版

葵廣剛入限定中文488,生日禮物送俾個高達控啱啱好

Eking 11:53 PM 07-01-18
灣仔大多270-280
遊雲gspirit 11:59 PM 07-01-18
3500yen到 落左Gsound版連初回DLC ...
(模型版見最平要成5000yen,普通版2800yen不過冇DLC,所以呢2味都係算 ...)
Terry 02:47 AM 07-02-18
作者: 風間鈴木仁:
請問在哪裡 ?。

我未有買入。我希望搵
全新限定中文版
灣仔188第一間藍店$268
陸奧 貴志 07:41 AM 07-02-18
作者: 遊雲gspirit:
3500yen到 落左Gsound版連初回DLC ...
(模型版見最平要成5000yen,普通版2800yen不過冇DLC,所以呢2味都係算 ...)
邊度3500?日森要42XX....
麥C 12:38 PM 07-02-18
GB1之後冇玩過
見差唔多錢....
最後用$269買了隻GB3BE版
pet3 01:34 PM 07-02-18
有沒有方法可以容易d拿到錢

差30套MS 就白金
遊雲gspirit 01:40 PM 07-02-18
作者: 陸奧 貴志:
邊度3500?日森要42XX....
而家加返少少價...
尋晚有段時間 63%off 大約係3800yen/1.08(扣稅) = 3519yen

btw,而家普通版又平左-->66% off[2790yen]了
大覺屋師真 12:32 AM 07-03-18
作者: 麥C:
GB1之後冇玩過
見差唔多錢....
最後用$269買了隻GB3BE版
隻3BE上星期買,主線未打完,仲未打dlc
狂玩砌機,打又爽快, 玩到停吾到手
兢技場見到d人砌機好正,又mazinger 又getter
Rance 10:16 PM 07-03-18
価格:
¥ 3,048 通常配送無料

止まるんじゃねぇぞ
sugoteam 01:31 AM 07-04-18
又一隻福袋必中品,其實近幾隻Gundam game 究竟想點,一直只是向下走!

真的出得多手機game, 予咗之後慢慢修正?但已經不只是未完成品質素,而是給人開發初期都未做好,是但砌個空殼交貨的感覺!

實在玩不下去,跟上層師兄一樣開番隻 GB3 來玩,仲玩得高興!

其實真係想玩番Gundam 戰記,不過可能又會破壞多一個 Title........

wing 09:27 AM 07-04-18
作者: sugoteam:
又一隻福袋必中品,其實近幾隻Gundam game 究竟想點,一直只是向下走!

真的出得多手機game, 予咗之後慢慢修正?但已經不只是未完成品質素,而是給人開發初期都未做好,是但砌個空殼交貨的感覺!

實在玩不下去,跟上層師兄一樣開番隻 GB3 來玩,仲玩得高興!

其實真係想玩番Gundam 戰記,不過可能又會破壞多一個 Title........

唔只gundam, 無雙8一樣係大悲劇. 再數埋sf5同tk7, 在好多方面都多多少少俾前作遜色.
呢個世代轉哂做x86,照應易開發過ps3粒cell同埋用powerpc架構的360, 但唔知點解咁多續作食哂X.
holsety 10:20 AM 07-04-18
sad, 日系D game收曬皮
Eking 11:22 AM 07-04-18
作者: wing:
唔只gundam, 無雙8一樣係大悲劇. 再數埋sf5同tk7, 在好多方面都多多少少俾前作遜色.
呢個世代轉哂做x86,照應易開發過ps3粒cell同埋用powerpc架構的360, 但唔知點解咁多續作食哂X.
點都同開發冇關吧, 始終係加新元素時玩死左隻GAME
iu fu pig 12:12 PM 07-04-18
作者: Eking:
點都同開發冇關吧, 始終係加新元素時玩死左隻GAME
問題真喺唔關開發難度事
喺廠家心態問題⋯⋯⋯⋯

其實好多遊戲只喺需要基於原本骨架再優化就可以
唔知點解喺都要將過去好嘅優點換走

我會舉個例(pokemon系列⋯⋯如果佢將Go個玩法套用去以後作品,我會放棄)
數碼暴龍呀,無雙呀,gb系列只喺加多啲機體,出下新故仔就可以,喺都要忘本
由手機版發出
真!DC 01:15 PM 07-04-18
咁一成不變又會比人話不思進取食老本
看看完全照搬機戰v的機戰x
只係唔知點解加新野之餘係鐘意將原本受歡迎既優點刪走
由手機版發出
Eking 02:04 PM 07-04-18
重點係佢地唔清楚乜野要留, 乜野要改, 乜野要加~ XD
pet3 02:06 PM 07-04-18
我要2的玩法
2的故事式 (那幾段都好好睇)
2的高清化有新機

其實已經好好
Irwin 08:07 PM 07-04-18
作者: pet3:
我要2的玩法
2的故事式 (那幾段都好好睇)
2的高清化有新機

其實已經好好
最記得故事MODE END果下…戰鬥投入感變成睇完戲完場…
大覺屋師真 04:26 PM 07-05-18
作者: Rance:
価格:
¥ 3,048 通常配送無料

止まるんじゃねぇぞ
好慘烈
個價今日又再創新低
amazon應該仲有大量存貨
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 

返回主題版面