Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
ゆり 07:40 PM 03-15-16
二番煎じ唔執好d怕冇人買?
由手機版發出
Gundam MK-2 09:45 AM 03-16-16
作者: 神龍:
唔睇字以為係mg
我都幾乎睇錯
個氣勢完全係MG格
Fungfelix 02:47 PM 03-16-16
點解又出過? 同之前有冇分別?
kyo353 09:12 PM 03-16-16
作者: Fungfelix:
點解又出過? 同之前有冇分別?
成型色唔同, 因為動畫化
唔好記住我 10:31 PM 03-18-16
個封繪好吸引~ 但唔會買~~!
T.K. 10:21 PM 03-23-16

T.K. 09:07 PM 03-24-16

mikemike 03:48 PM 03-25-16

龍爺提供
可動性九流
Led Mirage 04:04 PM 03-25-16
好彩
神龍 11:57 PM 03-25-16

骨架共用關係, 某幾件件唔太實, 而且裝晒所有甲後成隻野個可動差唔多歸零
總括嚟講就係一隻噴好晒油, 砌好內膽嘅metal fix

剔除自己砌嘅風險, 差唔多價錢我會買佢唔買fix
柚原このみ 12:04 AM 03-26-16
龍yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51975367.html
上甲係削左可動,但同張相爭咁遠既
森羅 12:07 AM 03-26-16
証明龍爺唔識扭(ry
T.K. 12:12 AM 03-26-16
ms可發揮的能力,大部分取決在操縱者身上

神龍 12:22 AM 03-26-16
作者: 柚原このみ:
龍yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51975367.html
上甲係削左可動,但同張相爭咁遠既
你望下佢隻腳係扭橫左先抬
就咁抬佢都無抬得到超過我個張個高度幾多
058719057 12:30 AM 03-26-16
作者: 神龍:
你望下佢隻腳係扭橫左先抬
就咁抬佢都無抬得到超過我個張個高度幾多
一隻要自己砌既mb係咁上下
年輕所犯下的錯誤 12:31 AM 03-26-16
呢個價錢可以入平MB?
神龍 12:37 AM 03-26-16
拎隻紅骨拍埋去, 可能會有人話呢隻先係今個月嘅mb
森羅 01:41 AM 03-26-16
今個月嘅mb係書包
fami~yan 02:23 AM 03-27-16
作者: 年輕所犯下的錯誤:
呢個價錢可以入平MB?
曾經FREEDOM個價係平過佢...
T.K. 10:28 PM 03-27-16
$1080既價錢,曾經可以買exia、repair、金天、烈焰、自由既

赤兵尉SETH 11:36 PM 03-27-16
剛剛都砌左隻hi res,可動真係好差...
腰呢個關節實到我唔敢扭,已見到幾個斷腰報告...

mikemike 12:17 AM 03-28-16
作者: 赤兵尉SETH:
剛剛都砌左隻hi res,可動真係好差...
腰呢個關節實到我唔敢扭,已見到幾個斷腰報告...

其實有玩過著甲嘅嘢,就知著完就一定無乜得郁,所以我早就唔睇好呢隻嘢!
赤兵尉SETH 02:26 AM 03-28-16
作者: mikemike:
其實有玩過著甲嘅嘢,就知著完就一定無乜得郁,所以我早就唔睇好呢隻嘢!
其實d甲無太影響本身個低可動
骨格上d油壓撐設計限死左先係主因
好彩隻野本身塗裝幾豪華,齋企都接受到
年輕所犯下的錯誤 03:34 PM 03-28-16
上色感覺好過紅A........齋睇樓上位師兄D相
T.K. 03:46 PM 03-28-16

FIX METAL可動唔差,只要唔需要變形、爆甲的話
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86  ... 最後

返回主題版面