Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33 73  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
kakajit 09:48 AM 07-27-15
其實隻RX78真係唔錯...不過有心人都係等出完美高達或FA GUNDAM啦...
對手果兩個洞都幾奇O下
野良猫 10:22 AM 07-27-15
作者: kakajit:
其實隻RX78真係唔錯...不過有心人都係等出完美高達或FA GUNDAM啦...
對手果兩個洞都幾奇O下

笨大:「一早準備好啦,唔駛估」
T.K. 10:25 AM 07-27-15
作者: Terry仔:
終於等到下一部w系列
有無相望下

客官你點的菜
Gundam MK-2 10:38 AM 07-27-15
作者: 野良猫:

笨大:「一早準備好啦,唔駛估」
但第一彈全白件
害我要買Maker侍候
野良猫 10:44 AM 07-27-15
作者: Gundam MK-2:
但第一彈全白件
害我要買Maker侍候
跟書一定白件嚟

笨大:「想要有色?得,我放暈濕然後賣你3000円」
now_loading 11:00 AM 07-27-15
隻RX 78 好似唔夠白........ 不過都想買多兩三盒玩上色...
Gundam MK-2 11:05 AM 07-27-15
作者: 野良猫:
跟書一定白件嚟

笨大:「想要有色?得,我放暈濕然後賣你3000円」
問題係第二彈係黑件囉
玩野咩

都係單色的話個人寧願全黑......
野良猫 11:11 AM 07-27-15
問題係第二彈係黑件囉
玩野咩

黑白配嘛
大覺屋師真 12:18 PM 07-27-15
作者: T.K.:
w 雙頭龍出MG
仲以為已經停左tim條line
咁我要快D砌左D舊貨先喇.......
唔知叫咩名 12:20 PM 07-27-15
問題係第二彈係黑件囉
玩野咩

第二彈係咩?
Gundam MK-2 02:58 PM 07-27-15
作者: 唔知叫咩名:
第二彈係咩?

大致一樣
支波棍轉成流星鎚
同全黑件(拖走)
Rance 03:14 PM 07-27-15
要個錘不如買返30th 好過啦
nakakula 03:21 PM 07-27-15
哎吔吔, 我以為係艦娘用的部件黎添
now_loading 01:29 PM 07-29-15
冇睇卡通, 想整隻EXIA 玩下, 請問兩隻質素差得遠唔遠? 同埋舊版有冇得加LED? Ignition mode 興趣不大

amaderasu 01:33 PM 07-29-15
兩盒基本一樣, 初回版多repair版零件, 電鍍劍, led兩粒(好似係)
now_loading 02:21 PM 07-29-15
thanks!~
T.K. 10:03 AM 07-30-15
1/100應該唔係mg,而家都會有骨架??
Attached: FB_IMG_1438221869160.jpg (111.3 KB) FB_IMG_1438221886060.jpg (119.9 KB) 
神龍 10:14 AM 07-30-15
作者: T.K.:
1/100應該唔係mg,而家都會有骨架??
無人講我直情會以為呢隻係mg嚟
fami~yan 10:24 AM 07-30-15
作者: now_loading:
冇睇卡通, 想整隻EXIA 玩下, 請問兩隻質素差得遠唔遠? 同埋舊版有冇得加LED? Ignition mode 興趣不大
更正,唔係舊版,兩隻同日出...
野良猫 10:27 AM 07-30-15
作者: 神龍:
無人講我直情會以為呢隻係mg嚟
我都以為係
之前先被人更正mg還mg,1/100係另一樣嘢
就好似seed嗰堆咁
now_loading 02:17 PM 07-30-15
作者: fami~yan:
更正,唔係舊版,兩隻同日出...
原來係咁......
T.K. 02:26 PM 07-30-15
大盒可變repair楊過,呢個分別
Rance 02:43 PM 07-30-15
大盒D刀係電鍍件
now_loading 03:04 PM 07-30-15
我其實想要心口燈, 不過睇人D blog 好似普通版係加唔到燈XD, 說明書都冇講可以換到燈XD
Rance 03:07 PM 07-30-15
普通版梗係可以加燈,同一個模之嘛

h9 h16 h13 o個舊野換做粒燈咪得
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33 73  ... 最後

返回主題版面