Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
日本動漫畫討論版>EVERGREEN「TARI TARI」10年後を描くスピンオフ小説 2018年8月1日第1話順次配信開始
小嘉 11:49 PM 07-04-12
錢大邊到搵出黎架
money 11:52 PM 07-04-12
作者: 小嘉:
錢大邊到搵出黎架
官方流出
唔知特登咁做定真係唔小心
小嘉 11:53 PM 07-04-12
作者: money:
官方流出
BD 追加 影片
神秘過客 12:54 AM 07-05-12
作者: money:
官方流出
應該特登吧
HEERO 07:40 AM 07-05-12
宮本来夏 佢帶耳筒個樣好鬼死似 SUPER SONICO /\
那套野些場景和背景落得好足功夫呢
今套感覺比上一套 花咲くいろは 更有趣味性
不過OPED些歌就麻麻...
石原夏織 10:31 AM 07-05-12
叫得幾好丫
小嘉 11:34 AM 07-05-12
睇左2回漫畫
感覺良好
事丫娃些 07:05 PM 07-07-12
睇完第一集

雖然依然有著PA的美麗作畫,但冇花開第一集時的震撼~

暫時冇乜邊個角色係有好感。老實有少少悶…
money 11:39 PM 07-08-12

神秘過客 01:36 AM 07-09-12
真係超展開, 第二集就最終回, 真係估佢唔到 (誤

果然係P.A.Works, 段 nico 片段原來咁用 wwww
有 D 位真係好好笑www出浴www醫院www
紗羽果然唔錯
合唱好聽, 瀨戶同早見都唱得好好
casting 時果然歌唱力優先, 唔似某套戰O絕唱的主角
不過佢超展開得咁快, 幾時至輪到本身大學時真係修音樂科的高垣 show off

睇返OP, 教頭同和奏阿媽應該係朋友黎
石原夏織 10:46 AM 07-09-12
睇黎和奏阿媽生前有幾大影響力果首歌係佢佢???所以老師先有咁既反應?
合唱幾好
Nico段片出場個位好正
HEERO 11:22 AM 07-09-12
紗羽扮馬回話那段好可愛 \/
来夏一和紗羽一起時就明顯畫到她的SIZE特別細粒, 弄到紗羽像大了幾個碼咁
P.A.Works 上套和今套好像很喜歡開頭不久就玩搞到有最終回感覺的情況
Nico段片有種是預佈陷阱釣魚的感覺...
尼路 07:45 PM 07-09-12
唔知點解越睇越覺得係花開三人娘換個性格同髮型繼續……
小嘉 07:56 PM 07-09-12
完全超展開

同連載劇情完全唔同

連載入面先生兇好多

連載入面邊有咁多人入會

野良猫 08:51 PM 07-09-12
兩話都要睇男人出浴鏡頭,我受夠了/\

紗羽真係好正
射箭帥氣,私服夠萌
Kinny Riddle 09:27 PM 07-09-12
咁快就最終回?

紗羽太過正啦,無論係處理人際關係定身材服飾都係。

暫時紗羽>來夏>和奏(不過係相當接近,呢只係我私心)

另外,上校,你做乜唔再泡製家鄉雞走去做校長啊?
Gallardo 10:08 PM 07-09-12
完全估你唔到,
搵部員->練習->發表會 半集做晒,
以為冇得唱, 最後得兩個又唱得好好聽

懷孕
神秘過客 10:19 PM 07-09-12
完全超展開

同連載劇情完全唔同

連載入面先生兇好多

連載入面邊有咁多人入會
岩岩搵左漫畫版黎睇下, 劇情真係同動畫差好遠
教頭畫到成個癲婆咁, 和奏阿媽 D 眼神又好恐怖....
我都係睇返動畫版算

作者: 如月刃:
兩話都要睇男人出浴鏡頭,我受夠了/\

紗羽真係好正
射箭帥氣,私服夠萌
佢仲要由隻美腳影返上黎果下誘人, 一出樣乜又係你呀?! /\
冬雨 10:28 PM 07-09-12
Nico段片正!
紗羽今集的私服很捧!
最後唱歌一幕真係不錯,期望會有3人合唱?
果然op中音樂老師 同 和奏媽媽是認識!
埃及使者 11:43 PM 07-09-12
nice片用得好極致
首歌肯定有段故
睇下PA係第幾集放出黎

最後一幕2人唱插入式ENDING唔錯
我仲以為班人趕到上埋台一齊唱
搞到我以為今集係最終回....

紗羽私服箭服真係好鬼靚
小嘉 12:54 AM 07-10-12
作者: 神秘過客:
岩岩搵左漫畫版黎睇下, 劇情真係同動畫差好遠
教頭畫到成個癲婆咁, 和奏阿媽 D 眼神又好恐怖....
我都係睇返動畫版算

佢仲要由隻美腳影返上黎果下誘人, 一出樣乜又係你呀?! /\
其實就咁睇

連載個劇情鋪排比動畫好睇好多

起碼已經講緊和奏發生咩事

動畫版和奏真係話彈就彈

人物交流都好好多
Iro 01:19 AM 07-10-12
唯有期望係後面敘述返前事 同埋多啲交流啦 頭兩話兩個男角都好路人feel 誠弟升格變左男主角咁(浸浴)

最後唱歌幾好 算係將過往的陰影一掃而空了 不過真係幾似結局 XD
分辨女角還是要靠胸部 (大誤)
神秘過客 02:20 AM 07-10-12
其實就咁睇

連載個劇情鋪排比動畫好睇好多

起碼已經講緊和奏發生咩事

動畫版和奏真係話彈就彈

人物交流都好好多
和奏果 part 應該係故事重點, 而且呢兩集都有閃過佢阿媽o既片段
所以我諗動畫版應該只係調左去後面至講

漫畫版劇情鋪排只屬一般啦,唔算有咩特別
反而教頭未免畫得太神經質了

人物交流方面其實兩者差唔多,
動畫短短兩集己經大概睇到各人之間o既關係係點, 算係咁啦
小嘉 11:43 AM 07-10-12
漫畫無超展開先
故事發展都比較合理
動畫超展開有d O咀
HEERO 12:35 PM 07-10-12
漫畫的教頭超黑的, 動畫比較和諧應該會有洗白伏線
漫畫是直線向劇情, 動畫好像是每2話構成一故事會由各人物主導

下集應是講兩部會合拼的事吧 ?
漫畫和動畫搵人組部會時的劇情有些出入
不知會是跳躍性發展, 定是多線式發展了...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面