Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-15-07, 08:42 AM   #251
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
執屋發現有成7盒野未砌
SANG2003 目前離線  
舊 07-15-07, 08:52 AM   #252
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: SANG2003 查看文章
執屋發現有成7盒野未砌
only 7, be happy lah.....\

bought BD-01 yesterday, $*(

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 07-15-07, 01:14 PM   #253
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
http://3dayslater.cocolog-enshu.com/photos/uncategorized/sn330484.jpg

個頭太正
我覺得最正係對腳
核戰機仲未有得睇,
希望光劍要跟番原本一條線咁

此篇文章於 07-15-07 04:37 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線  
舊 07-15-07, 01:37 PM   #254
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
心口個白十字咩料呀??###

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線  
舊 07-15-07, 02:52 PM   #255
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: Led Mirage 查看文章
心口個白十字咩料呀??###
好似可以有白色 & 藍色選用

舊 07-15-07, 04:11 PM   #256
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
素組唔錯

唔駛上色同畫線都見得人
Eternal Wind 目前離線  
舊 07-15-07, 05:14 PM   #257
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
仲差盒面未曝光~~

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 07-15-07, 10:35 PM   #258
daimonster
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: 真!DC 查看文章
我覺得最正係對腳
核戰機仲未有得睇,
希望光劍要跟番原本一條線咁

係喔...."藤條" 光劍
7月21.....唔知香港等下會唔會插水.....
daimonster 目前離線  
舊 07-16-07, 11:05 AM   #259
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: kog 查看文章
你識大龍 ? 你又知大龍比其他韓國人早收到貨先 ?

苯大隻裝甲騎兵在日本是6月22日發售,大龍個網都要7月9日才開始post,
如果大龍可以比其他人早收到貨先,為何 mg 紅勇士ver 2.0 可以,
但裝甲騎兵不可以.... ?

再者,如你有留意,大龍很多限定版都是自己後期搵返來,
不是第一手由苯大留起給他,所以我覺得不是大龍收到貸先,
而是韓國到貨後,是大龍即貼出來.
你去gunpla韓國官網 gundam base 睇睇先la
wing 目前離線  
舊 07-16-07, 11:06 AM   #260
wing
格鬥低手

引用:
作者: daimonster 查看文章
7月21出紅勇2.0, turn A係8月

幅圖果個7月21都應該係講紅勇, turnA應該同池田秀一 (配馬沙的聲優)冇咩關係.
wing 目前離線  
舊 07-16-07, 04:12 PM   #261
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: wing 查看文章
你去gunpla韓國官網 gundam base 睇睇先la
唔識韓文……gundan base個網有咩睇?

此篇文章於 07-16-07 04:30 PM 被 呂鳳仙 編輯。
呂鳳仙 目前離線  
舊 07-16-07, 04:26 PM   #262
wing
格鬥低手

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
唔識韓文……gundan base個網有咩睇?
韓國都未出紅勇 2.0
wing 目前離線  
舊 07-16-07, 04:30 PM   #263
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
韓國都未出紅勇 2.0
但我去另一個韓國gundam網佢連紅勇盒側面條code(4543112-505309-4500)都有埋,
但Turn A/TV色 RX-78-2又未有,應該真係韓國出o左佢先搵到條code的。

而且Gundam base個網o的消息只update到BB戰士三國傳同HGUC陸高,
HGUC隻BD-1全世界都出o左,佢連圖都未有

此篇文章於 07-16-07 04:35 PM 被 呂鳳仙 編輯。
呂鳳仙 目前離線  
舊 07-16-07, 04:55 PM   #264
wing
格鬥低手

引用:
但我去另一個韓國gundam網佢連紅勇盒側面條code(4543112-505309-4500)都有埋,
但Turn A/TV色 RX-78-2又未有,應該真係韓國出o左佢先搵到條code的。
除左大龍同gundam base, 仲有邊個韓國網多野睇? 可以俾條link來睇睇嗎?
wing 目前離線  
舊 07-16-07, 05:24 PM   #265
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
除左大龍同gundam base, 仲有邊個韓國網多野睇? 可以俾條link來睇睇嗎?
呢個~
http://www.gundamart.com/

呂鳳仙 目前離線  
舊 07-16-07, 05:39 PM   #266
wing
格鬥低手

引用:
... 只見turn A, 唔見紅勇tim
wing 目前離線  
舊 07-16-07, 07:20 PM   #267
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
... 只見turn A, 唔見紅勇tim

http://www.gundamart.co.kr/shop/shop...ch=&sort=order

[입고완료][반다이 건담 프라모델]MG MS-14S 겔구그 Ver.2.0 -샤아전용
상품코드 : 4543112-505309-4500
제조사 : BANDAI
원산지 : JAPAN
적립금 : 170

呂鳳仙 目前離線  
舊 07-16-07, 08:00 PM   #268
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: daimonster 查看文章
引用:
7月21出紅勇2.0, turn A係8月

幅圖果個7月21都應該係講紅勇, turnA應該同池田秀一 (配馬沙的聲優)冇咩關係.
MG 紅勇士 Ver.2.0 是7月19日發售(日本),turnA是8月...

幅圖是指在7月21日開始買mg模型(日本),送一隻dvd(送完即止),
收錄由池田秀一回顧100隻mg的歷史....
上傳的圖像
檔案類型: jpg 100.jpg (40.0 KB, 432 次查看)

此篇文章於 07-16-07 09:18 PM 被 kog 編輯。
kog 目前離線  
舊 07-16-07, 08:09 PM   #269
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
引用:
韓國都未出紅勇 2.0
官網一向都不會是最快,最快是商業網和玩家既網....

kog 目前離線  
舊 07-16-07, 08:57 PM   #270
daimonster
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
MG 紅勇士 Ver.2.0 是7月19日發售(日本),turnA是8月...

幅圖是指在7月21日開始買mg模型(日本),送一隻dvd(送完即止),
喔....多謝指點

此篇文章於 07-16-07 09:19 PM 被 kog 編輯。
daimonster 目前離線  
舊 07-17-07, 05:03 PM   #271
ゆり

註冊日期: Nov 2004
行左天水圍2個商場都冇bd1買

舊 07-17-07, 09:41 PM   #272
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
行左天水圍2個商場都冇bd1買
荃灣賣$98
太貴la我覺得so冇買

舊 07-17-07, 09:52 PM   #273
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:

得日本先有DVD

舊 07-17-07, 10:03 PM   #274
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
得日本先有DVD
香港可能要比錢買

kog 目前離線  
舊 07-18-07, 06:17 PM   #275