Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-27-04, 08:15 PM   #1
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
[轉貼] 看後會遭遇不測的片段。18+(不喜者勿入)

[轉貼] 看後會遭遇不測的片段。18+(不喜者勿入)

如果呢個post唔可以放的話,請告之等我冊除此主題

我自己尋晚已睇左,段片好短,有個女仔坐著到最後變左樣

這是日本某網頁的片段,是其中一位人寄上去的。
但是卻找來找去也找不到寄件的人。
這片段的來源已經找不到了~!

在網上發佈後,先後有人看過這片段後遭遇不測。

其中一位名奈美(暫叫)的女子看過這片段後,告知她的朋友這恐怖片段~她的朋友沒有理會他,但過了2 星期這朋友在車禍中死去了。
(死得好難看)

那朋友後來在無意間click 了這片段也覺得恐怖~~
他嗌了出來,他家聽到後問他什麼事,他說看了一這恐怖的片段。
但再過二星期後~~~這人離奇死亡~醫生也說不出死因。(死狀恐怖)

看過這片段的人大多遭遇不測,不是死亡也不好過~~~
但是卻沒有人怎樣解這咀咒~(總知不是copy 給人看那種)

http://www.hkedcity.net/citizen_file.../101707/jp.zip

大家快d睇睇 :o13:
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 08:17 PM   #2
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
先唔理真定假,我一定唔睇

舊 06-27-04, 08:18 PM   #3
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
唔敢睇.....

舊 06-27-04, 08:18 PM   #4
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
我都未敢睇:bface:
有冇勇士睇左~~講下有咩野
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 08:18 PM   #5
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
作者: 龍寶寶
x2
有咩事點算

舊 06-27-04, 08:19 PM   #6
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 龍寶寶
唔知呢到有冇人睇呢?
ps:我冇睇~
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 08:19 PM   #7
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
變左樣...不如你形容下

你會唔會死狀恐怖架

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 08:20 PM   #8
萬能俠
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
睇o左~!
好假

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 08:21 PM   #9
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

我反而擔心個file有無毒...

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 08:22 PM   #10
萬能俠
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
佢塊面o既變形好似o係photoshop 度玩變樣一樣~!
但個鏡頭刻意做到每隔幾秒閃一閃咁~!

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 08:23 PM   #11
Cpato

PSN  IDPato-0402
哩d野我唔敢睇...
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 08:24 PM   #12
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Hitomi
我反而擔心個file有無毒...
同感.........中佐毒真係想死~

舊 06-27-04, 08:30 PM   #13
寇維克斯
Ultimate Gamer
Negator

PSN  IDfisherhk
死喇俾作者大到添...

28 Paladin
寇維克斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 08:38 PM   #14
vov430
黑色疾風丸

XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: 寇維克斯
死喇俾作者大到添...
我都係
我仲一向對自己0既大贍好有自信

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 08:48 PM   #15
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
我有d想睇bor.....

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 08:49 PM   #16
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
.....一d都唔恐怖

/用flashget好似dl唔到
要直接dl落hd度

此篇文章於 06-27-04 08:51 PM 被 Dor 編輯。
Dor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 08:52 PM   #17
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
講到明有事,我先至唔睇

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 09:05 PM   #18
thom
Ultimate Gamer

編野個作者死左未? :o13:
thom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 09:08 PM   #19
C@T
伊達と酔狂で・・・

....
"The Ring" internet version?
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 09:09 PM   #20
黃金士郎
Game Master
33:33:33

註冊日期: Dec 2002
唔睇
有無人可以cap幅圖來睇睇

お前らみたいなのがいる限り… 俺は、何度でも現れる…
タスケテー、ヒトガ、シンダ

此篇文章於 06-27-04 09:14 PM 被 黃金士郎 編輯。
黃金士郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 09:14 PM   #21
fancylala
痴線架!!!!

註冊日期: Sep 2002
唔敢睇住
等睇左既人有冇事先

舊 06-27-04, 09:19 PM   #22
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

樓上有人話睇左~cap圖來

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 09:21 PM   #23
cloud

PSN  IDsteve_ho110
唔敢睇

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-04, 09:23 PM   #24
大粒星
Crazy Gamer
貧窮積分工作者

註冊日期: Aug 2003
有人copy條link icq forward開去咪大鑊~

我唔信有神~不過驚鬼~不敢睇~

舊 06-27-04, 09:23 PM   #25
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
睇左
最尾係好似key左另一個樣上去
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[轉貼] “後三王時代”少年漫畫誰領風騷? bbaeric 日本動漫畫討論版 7 05-02-04 06:30 PM
[轉貼] 宮崎駿「ハウルの動く城」2004年最新作品 bbaeric 日本動漫畫討論版 14 02-20-04 03:26 AM
[轉貼] Newtype 2月號人氣榜(動畫、男女角色) bbaeric 日本動漫畫討論版 12 02-01-04 02:31 AM
[轉貼] 笑死人的圖 小17 日本動漫畫討論版 7 01-11-04 01:17 PM

現在的時間是 12:31 PM

手機版 | APP版