Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 02-09-03, 02:10 PM   #1
燎原-火
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2002
鬼作....

睇左第一集..除左爆笑
唔識點形容呀..

舊 02-09-03, 10:09 PM   #2
|0|
God of Gamer
太陽神

註冊日期: May 2002
冒牌貨!!
背離鬼畜美學!!
絕不承認動畫版鬼作!!
|0| 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-03, 10:10 PM   #3
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
點解呀?

舊 02-09-03, 10:12 PM   #4
|0|
太陽神

玩過遊戲原著就知!
鬼作非常有原則架!
舊 02-09-03, 10:14 PM   #5
Rance
The One
ガハハ

舉d例子指點下呀

舊 02-09-03, 10:26 PM   #6
|0|
太陽神

就例如同樣係救女仔
原裝正版唔係跟住接力架
因為咁樣都唔係靠自己精心策劃得返黎既成果!

正牌鬼作係會同佢補返好件衫
仲教訓埋個女仔
叫佢以後唔好再一個人出夜街
咁先至算係鬼畜美學既模範家嘛!
舊 02-09-03, 10:31 PM   #7
男
わーい(^ωq)♪

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
引用:
Originally posted by |0| :
正牌鬼作係會同佢補返好件衫
仲教訓埋個女仔
叫佢以後唔好再一個人出夜街
咁先至算係鬼畜美學既模範家嘛!
頂, 仲嘔心
鬼作條友做埋d咁既野

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-03, 10:34 PM   #8
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
頂......俾著我係個女仔真係唔知應該有d咩反應好......:@_@":

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-03, 10:37 PM   #9
|0|
太陽神

哩d先算係鬼畜美學!

捕獲肉壺係要靠自己精心策劃
唔係自己智慧成果係唔會要既

咪以為伊頭家只係用下半身思考低等動物先得架!
舊 02-09-03, 10:39 PM   #10
|0|
太陽神

個女仔咪被鬼作嚇窒左囉~

睇黎都要搵日cap返game入面既CG
俾大家見識下鬼作既義舉
舊 02-09-03, 10:53 PM   #11
Rance
The One
ガハハ

你提起我先記得呢幕...

舊 02-09-03, 10:56 PM   #12
|0|
太陽神

仲有好多數不完既義舉添

凡事都唔應該妄下判斷
舊 02-10-03, 12:29 AM   #13
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
其實我想問好久了 到底鬼作 遺作 臭作是三兄弟 定同一人 還是沒關係的?

舊 02-10-03, 12:36 AM   #14
|0|
太陽神

伊頭家三兄弟 第二版
遺作、臭作、鬼作。他家族現在知。

(熊本纂@一人子)
舊 02-10-03, 12:49 AM   #15
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
伊頭家三兄弟 第二版
遺作、臭作、鬼作。他家族現在知。

(熊本纂@一人子)
我日文不太好 後面他家族現在知 是不是說不知道有沒有其他親人 如果是的話不是又會多一個x作 和他們啊爸會不會出game呀

舊 02-10-03, 01:28 AM   #16
|0|
太陽神

蛭田都應該收筆架啦

問題係elf會唔會又翻炒...
舊 02-10-03, 07:34 AM   #17
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
蛭田都應該收筆架啦

問題係elf會唔會又翻炒...
佢已經隱居左十九幾年啦...
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-03, 02:28 PM   #18
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
引用:
Originally posted by 尼路 :

我日文不太好 後面他家族現在知 是不是說不知道有沒有其他親人 如果是的話不是又會多一個x作 和他們啊爸會不會出game呀
突然想到~佢地三兄弟搞左咁多女
d女不幸懷孕
生d仔又同佢地一個樣..................
好得人驚

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-03, 11:13 PM   #19
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
dna^2... XD

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
臭作 鬼作 Three brother HAKAIDER H-GAMEの部屋 19 02-12-03 12:10 PM
臭作 & 鬼作 Terry仔 H-GAMEの部屋 25 02-07-03 02:57 PM

現在的時間是 06:21 PM

手機版 | APP版