Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-14-09, 03:25 AM   #51
Ewin
God of Gamer
小明

註冊日期: Nov 2003
基本上可以當佢無仔放,起碼我係咁覺得
主力技係CS,放仔就唔放得CS,咁我寧願唔放仔
SUB係間中用黎自保,特射係間中用黎嚇人(F91分身果D),射哂就算數,唔洗諗可以再放架喇

話佢射角唔得果D我唔知佢有無用過,白卡射角大過90度,紅卡完全一樣,我唔知其他性能係咪一樣,支槍極之好用就係梗。不過得7飛中機槍,唔係火力。無格鬥唔用CS就細機都不如

無火力,低輸出,射唔中,就係我感想

舊 07-14-09, 03:42 AM   #52
魔王-將
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
曉都叫有罩......呢隻野咩都用晒真係打手指
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-09, 03:56 AM   #53
Ewin
小明

好就好在CS無限射
如果高達用開CS果D,用紅卡應該一D問題都無

問題???問題就係點解唔用高達

舊 07-14-09, 04:11 AM   #54
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: Ewin 查看文章
好就好在CS無限射
如果高達用開CS果D,用紅卡應該一D問題都無

問題???問題就係點解唔用高達
因為冇蘿莉

有朋友講過:高達來來去去都係槍槍格格,好悶

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-09, 10:03 AM   #55

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDKauri-K
引用:
作者: H-ISM<<蘿莉控形>> 查看文章
因為冇蘿莉

有朋友講過:高達來來去去都係槍槍格格,好悶
高達有得迫人跳傻仔舞 不知幾開心
江 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-09, 10:17 AM   #56
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

同埋仲有香港速食定律

[部機都冇招快手扣到200以上既 一D都唔勁囉 又冇格鬥]

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 07-14-09, 11:35 AM   #57
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
SF雙槍BUG同TURN ASTEP CANCEL點出
尋日打電腦,出極都出唔到
阿魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-09, 11:38 AM   #58
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

引用:
作者: 阿魚 查看文章
SF雙槍BUG同TURN ASTEP CANCEL點出
尋日打電腦,出極都出唔到
雙槍-->儲CS-->儲完之前放AB-->儲完放CS

TURN A唔記得

舊 07-14-09, 11:38 AM   #59
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
SF

放龍騎兵狀態中同時cs儲爆

吞A

sub>c回中(浮can)>step

舊 07-14-09, 12:57 PM   #60
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
Ez8又係無180勝利動作

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-09, 12:58 PM   #61
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
引用:
作者: mario0606 查看文章
Ez8又係無180勝利動作
一模多用麻
DX,閃光,同簡單8已經算係好d既解禁黎
起碼個建模都唔同左

直播網(有同我打EXVS隨時入鏡,請注意):
http://zh-tw.twitch.tv/ycyleo
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-09, 02:00 PM   #62

引用:
作者: Thaws 查看文章
SF

放龍騎兵狀態中同時cs儲爆
講清楚D啦

Charge中>Multi Lock>紅Lock下sub射>叉滿>CS>第二次CS
舊 07-14-09, 02:46 PM   #63
Ewin
小明

引用:
作者: H-ISM<<蘿莉控形>> 查看文章
同埋仲有香港速食定律

[部機都冇招快手扣到200以上既 一D都唔勁囉 又冇格鬥]
唔係速唔速食問題,係對面用某D機,你唔用返果D機,唔好諗住有得贏
如果照你講係速食定律,理應你練D弱機練到好勁就會夠打,但而家唔係呢回事
就算隻game講到幾平衡都係咁話

速食心理係會有,但係部機唔掂就係唔掂,起碼現階段係咁,無人入錢想輸,部機都冇招快手扣到200以上既,係真係唔勁,唔係D人覺得唔勁,個世界仲未和諧到你玩野用弱機都要就住你黎打,現實係咁。當你同對面實力一樣,一場佢打中你十次,你又係打中佢十次,佢一下扣你2百,你一下扣人一百,點樣有得贏?除非人地戰鬥力一千你八千

此篇文章於 07-14-09 02:57 PM 被 Ewin 編輯。
Ewin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-09, 03:20 PM   #64

集集VS都係咁
就算平衡度最高既SEED D 真係要贏勁既對手
都係要用果幾部上位機先有高勝算
舊 07-14-09, 03:30 PM   #65
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: 查看文章
集集VS都係咁
就算平衡度最高既SEED D 真係要贏勁既對手
都係要用果幾部上位機先有高勝算
其實都唔係vs系列,一般對戰型遊戲都會咁
就算平衡度幾高,總會有D人易贏D、有D人難用D
咁入得錢正路都用D易贏,或者入錢揀D可以贏10局、8局既人

歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 07-14-09, 03:38 PM   #66

引用:
其實都唔係vs系列,一般對戰型遊戲都會咁
就算平衡度幾高,總會有D人易贏D、有D人難用D
咁入得錢正路都用D易贏,或者入錢揀D可以贏10局、8局既人
所以都唔駛咁介意 今集算係咁冇所謂禁機
你想贏咪用D上位、一線機 對手都吹你唔漲架 最多咪兩邊W0死神倒A
舊 07-14-09, 03:52 PM   #67
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

今日終於用下兩部新機打電腦
紅卡打電腦都覺得難用,Ez8感覺收地走剎車個慣幾大
(可能用唔慣地走 )
不過支BR開得好快,180就無左網但可以除時上彈
個Ass感覺係紅西弱化版

歡迎曼聯迷進入討論

此篇文章於 07-14-09 03:54 PM 被 mario0606 編輯。
舊 07-14-09, 04:23 PM   #68
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
所以都唔駛咁介意 今集算係咁冇所謂禁機
你想贏咪用D上位、一線機 對手都吹你唔漲架 最多咪兩邊W0死神倒A
同seed-d一樣, 鬥快悶死對手, 完

舊 07-14-09, 07:00 PM   #69
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
今日終於用下兩部新機打電腦
紅卡打電腦都覺得難用,Ez8感覺收地走剎車個慣幾大
(可能用唔慣地走 )
不過支BR開得好快,180就無左網但可以除時上彈
個Ass感覺係紅西弱化版
今日都試左2部新機

紅卡感覺 ....

是但比招前後左右格我都好la ...

簡單8成日剎車剎過龍中槍...

舊 07-14-09, 07:48 PM   #70
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

無聊一制作

歡迎曼聯迷進入討論

舊 07-15-09, 01:58 AM   #71
ICil
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
NPGW我偶像

ば ゲージがアップ!
レーディ~ ゴゥゥーーーー!!!
ICil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-09, 08:24 AM   #72
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
講清楚D啦

Charge中>Multi Lock>紅Lock下sub射>叉滿>CS>第二次CS
叉緊A既時候,再放ab,等叉滿就cs再cs?
咁turn A呢
阿魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-09, 09:35 AM   #73

引用:
作者: 阿魚 查看文章
叉緊A既時候,再放ab,等叉滿就cs再cs?
咁turn A呢
上面唔係答左你咩
我未用過
舊 07-15-09, 01:43 PM   #74
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
上面唔係答左你咩
我未用過
sub>c回中(浮can)>step

c回中(浮can)<---呢個點解?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-09, 01:46 PM   #75
Ewin
小明

我都唔明有幾難明...
step開槍浮起就係咁簡單....

論壇跳轉

現在的時間是 12:25 PM

手機版 | APP版