Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 12-28-09, 02:46 PM   #276
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: GN00508771 查看文章
以前唔係有個 來一客 既 點解依家冇左...

我好鐘意佢個雞湯味
同好
之前睇過一篇文話佢地條生產線改造為零食,唔再做即食面,真係好可惜

舊 12-28-09, 11:51 PM   #277
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
同好
之前睇過一篇文話佢地條生產線改造為零食,唔再做即食面,真係好可惜
原來係咁... 以前我仲專登煮多一"MARK" 米 攞去做 湯飯的

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-09, 11:53 PM   #278
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
我以前都好鐘意食來一客個麻婆豆腐杯麵

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-10, 12:29 AM   #279
winsonhei
Insane Gamer
三防

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDRX-78_GP-03
請問大家有冇食過五木的烏冬?
winsonhei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-10, 11:23 PM   #280
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

cheese curry 一個依家幾錢

搵緊人用批發價搵一箱回來

舊 02-19-10, 11:31 PM   #281
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
cheese curry 一個依家幾錢

搵緊人用批發價搵一箱回來
maybe 200羊內

你預180羊一個

舊 02-19-10, 11:40 PM   #282
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
maybe 200羊內

你預180羊一個
一箱...番到的話 有冇人要-.- 一箱肯定食死人

舊 02-20-10, 02:09 AM   #283
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
maybe 200羊內

你預180羊一個
我果時買128yen一個

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-10, 03:44 AM   #284
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: Hitomi 查看文章
我果時買128yen一個
果然即係09年11月去旅行戈次吧

舊 02-20-10, 08:37 AM   #285
kissemem
Senior Gamer
MHP2初學者

註冊日期: Dec 2005
請問一箱cheese curry共有幾個?

舊 02-20-10, 01:25 PM   #286
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
果然即係09年11月去旅行戈次吧
yes~~
如果有人批發我想要兩BOX (1 BOX印象中有20個)

不過當然要睇下幾錢~

樂天果度運費貴無得諗Orz

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-10, 04:37 PM   #287
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
yes~~

不過當然要睇下幾錢~

我睇下我戈邊咩情況再通知你

舊 04-21-10, 01:47 AM   #288
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

過左兩個月 一D消息都冇 我都係過來買好了 CWR的SOGO係咪有呀

仲有...吉之島??

此篇文章於 04-21-10 01:51 AM 被 GN00508771 編輯。
舊 04-21-10, 02:53 AM   #289
怪盜小G
しゃろとも

引用:
yes~~

不過當然要睇下幾錢~

當然貴啦,船運又麻煩又隨時撞爆...sal無咁夾大個箱,局你ems

舊 04-21-10, 03:13 AM   #290
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
當然貴啦,船運又麻煩又隨時撞爆...sal無咁夾大個箱,局你ems
所以咪打算搵我契哥幫手-.- 佢做呢行 但兩個月都冇回覆

舊 04-21-10, 02:34 PM   #291
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
引用:
上次收到一box既時候,發現上面ems 個運費係4000yen
除番開同o係hk 買一box 差唔多

舊 04-22-10, 10:14 PM   #292
怪盜小G
しゃろとも

今日貪平買左11蚊3個美國版合味道

真心難食

舊 04-22-10, 10:41 PM   #293
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:

真心難食
食過墨西哥版本
都係好難食

舊 04-24-10, 10:29 PM   #294
怪盜小G
しゃろとも

http://www.amiami.jp/shop/ProductInfo/product_id/159015

唔知有無ot

舊 01-17-13, 10:41 AM   #295
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
想問一下日清果隻 eco-style 杯麵
果 d 細包O既 refill 麵香港有冇得賣?

食完發覺都幾好食

此篇文章於 01-17-13 12:38 PM 被 ammms 編輯。
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 11:00 AM   #296
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:

真心難食
我都有諗過買黎食

PAD: 229 362 054