Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-16-06, 11:17 PM   #26
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: mudhole金剛鑽
由上星期開始我幫個頭脫既位影相,似乎有受控制既跡像

而且脫既地方有新既頭髮出返來,係蔬左小小

我記得一個月前我開始轉用D非2合1洗頭水

之後日日幫個頭係洗頭時做按摩,似乎有D效

我打算再將行動升級,調理一下自己身體

食多D菜食小D肉,早D訓,飲多D水同一日一杯奶

遲下買D芝麻返來食先,同埋一日做半小時帶氧運動

今日己經開始跑左半個鐘步,重唔跑唔知自己幾跑得

另外會再試下用下薑片去按摩個頭,同埋戒色

不過我明日都會去睇醫生,想順便係度問下

星期六有邊間E院有街症倫架?同埋咩時間,知既麻煩講聲
睇醫生就睇專科啦
我之前都有脫髮, 睇過普通醫生, 只係比左d維他命丸我, 根本冇醫到, 之後去睇專科先搵到個原因, 再對症下藥

舊 09-17-06, 12:13 AM   #27
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: ELT
睇醫生就睇專科啦
我之前都有脫髮, 睇過普通醫生, 只係比左d維他命丸我, 根本冇醫到, 之後去睇專科先搵到個原因, 再對症下藥
請問専科即係什麼?皮膚科?

可唔可以提供多D資料比我?
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-06, 08:11 PM   #28
浮雲下的星星
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:

唔應該染髮,gel頭,好傷架~
仲有,其實遊水同去旅行都唔太好
泳池d水好多chemical.......
旅行,水土不服.......頭髮好易甩.......
浮雲下的星星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 12:26 AM   #29
史基爾
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
我樓下果個醫生都要戴假 髮,唉....連醫生都要投降?
史基爾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 10:50 AM   #30
ELT
Lunar使者

引用:

睇皮膚科, 不過都幾貴下

舊 09-18-06, 10:54 AM   #31
ELT
Lunar使者

引用:
作者: 史基爾
我樓下果個醫生都要戴假 髮,唉....連醫生都要投降?
M字頭果種根本就冇得醫, 所以d廣告都係呃人
側田依家咁有錢都要戴帽, 冇計, 絕症黎

舊 09-18-06, 07:48 PM   #32
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: ELT
睇皮膚科, 不過都幾貴下
我聽D同事叫我去旺角中心果D皮膚科試試

聽講齋睇症都4XX,配埋藥就差不多一千

不過小弟都應付到,救得返咩都值的

ELT兄之前係睇邊間?麻煩介紹一下

同埋之前咩原因脫,脫咩位置?同埋幾耐先好返?

我甩埋一邊,咕唔知算唔算M字...係就大可樂

點解M字果隻沒得救既?及早醫都沒得救?

我聽朋友話同上網睇都話植髮可以救到D細範圍既

如果係M字果隻早期用植髮又有沒救呢?

同埋植髮原理又係咩?不過有一點我可以肯定,植髮好貴
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-06, 08:06 PM   #33
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:

睇報紙講過...
植髮係將d真髮...
用針拮入皮膚度...
分巧多次先拮得晒n條頭髮...

聽落都覺得恐怖...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-06, 09:17 AM   #34
ELT
Lunar使者

引用:

我之前係發炎, 頸頂最嚴重, 同埋依家都未好返哂, 醫生話脫髮好長手尾, 起碼要幾個月時間
pm個醫生地址比你

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:31 PM

手機版 | APP版