Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
~清談館~>點先可以有效咁練到腹肌?
麥芽糖 12:32 AM 01-21-06
想係短期內有成效...速成得唔得XXD

淨做sit up有效?

定呢個有效?

要重量?(如日日做..做親幾百下?)
定重質?(如隔日做..每次??組..每組??次?)
pwacock 01:01 AM 01-21-06
呢個我都想知
日日keep住做
究竟幾耐先至會見d肌肉出嚟
望各住賜教
阿高 01:15 AM 01-21-06
我去gym谷睇post話situp只係鍛鍊肌肉
應該做帶氧運動(跑步,游水)去減腹肌前面既脂肪
令到腹肌現出黎
Kojiro Fuuma 01:21 AM 01-21-06
作者: pwacock:
呢個我都想知
日日keep住做
究竟幾耐先至會見d肌肉出嚟
望各住賜教
以前個健身教練話持之以恆係一定嘅~
量當然有,另外正確方法同恣勢都唔可以缺少~

呢D野無得快..我玩個時KEEP住一星期三日每次玩兩粒鐘,都要半年個形先叫開始出..
阿高 01:24 AM 01-21-06
作者: Kojiro Fuuma:
以前個健身教練話持之以恆係一定嘅~
量當然有,另外正確方法同恣勢都唔可以缺少~

呢D野無得快..我玩個時KEEP住一星期三日每次玩兩粒鐘,都要半年個形先叫開始出..
呢個post可以參考下
http://www.gaforum.org/showpost.php?...3&postcount=45
鬼叫老豆老母生自己唔係瘦底咩,認命吧
Kojiro Fuuma 01:30 AM 01-21-06
作者: 阿高:
呢個post可以參考下
http://www.gaforum.org/showpost.php?...3&postcount=45
鬼叫老豆老母生自己唔係瘦底咩,認命吧
有心都無話唔得嘅..我就係衰懶..又鐘意食..搞到家下成170磅..

我下個星期都會開始番做GYM..目標係減到150~
Sgodkyo 01:59 AM 01-21-06
點解一家要速成 ?
kaka 03:50 AM 01-21-06
我都想練…但係依家得一大舊肉,做SIT UP都係變做一個硬肚腩…
有冇人知道減肚腩做咩運動最有效?
法修 09:06 AM 01-21-06
作者: kaka:
我都想練…但係依家得一大舊肉,做SIT UP都係變做一個硬肚腩…
有冇人知道減肚腩做咩運動最有效?
食消腩丸有無幫助?
sigma 10:20 AM 01-21-06
作者: Kojiro Fuuma:
有心都無話唔得嘅..我就係衰懶..又鐘意食..搞到家下成170磅..

我下個星期都會開始番做GYM..目標係減到150~
我下個月開始又會狂做GYM,目標減哂大脾同pat
150磅中

另外有冇人買左OZIM條窈窕魔師??
AshleyYan 11:45 AM 01-21-06
搵個架倒吊黎做sit up
勁有效
snowman 11:47 AM 01-21-06
以前上pe我阿sir講過一句明句
"世界無奇績架, 練啦"
sigma 11:47 AM 01-21-06
作者: AshleyYan:
搵個架倒吊黎做sit up
勁有效
做唔做到成問題
AshleyYan 12:07 PM 01-21-06
作者: sigma:
做唔做到成問題
做到嫁~
不過初初做可能會嘔,慣左就無野.
sigma 12:09 PM 01-21-06
做到嫁~
不過初初做可能會嘔,慣左就無野.
慣左嘔呀
AshleyYan 12:14 PM 01-21-06
慣左嘔呀
嘔晒D野出黎,個肚想有脂肪都難
阿高 12:37 PM 01-21-06
我下個月開始又會狂做GYM,目標減哂大脾同pat
150磅中

另外有冇人買左OZIM條窈窕魔師??
男人老狗唔好信埋d咁既野,拜託
呢個世界冇免費午餐,係d公司想呃女人錢者
GimGim 04:29 PM 01-21-06
作者: 阿高:
我去gym谷睇post話situp只係鍛鍊肌肉
應該做帶氧運動(跑步,游水)去減腹肌前面既脂肪
令到腹肌現出黎
very correct
CCemi 02:08 PM 01-22-06
嘔晒D野出黎,個肚想有脂肪都難
即係其實係制用到吊嘔返d食物出黎達到減脂肪既效果?
boss 09:27 AM 01-23-06
作者: KeaneYip:
咪同絕食差唔多
chuntaky 10:28 PM 01-25-06
用健美ball
做下 gym 就得
暗黑流星cal 11:48 PM 01-25-06
順便問下........兩則腹肌點樣練?
sigma 10:29 AM 01-26-06
作者: 暗黑流星cal:
順便問下........兩則腹肌點樣練?
你做sit-up上果陣唔係一定要正中
側去兩邊做就可以練埋

作者: KeaneYip:
純緒吹水講下笑啫

先減肥再練肌
機動盜賊首領-電 11:05 AM 01-26-06
你係要練到d腹肌一舊舊特出黎.定係想減腰圍??
兩樣練既方法都唔同個喎.
KIM 12:10 PM 01-26-06
作者: 機動盜賊首領-電:
你係要練到d腹肌一舊舊特出黎.定係想減腰圍??
兩樣練既方法都唔同個喎.
任何時代, 都總有人相信---比左$師傅,
就可以識番一招半式 風雷電 等絕招 而不用下苦功~~~!
功夫人真不賴......
1 2 

返回主題版面