Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-17-06, 12:17 PM   #1
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
浪好睇咩

點解d人成日都唔顧自己安全
成日打風睇浪、游水滑浪呢d活動
發生咩事又要搵人救你
一陣你又死唔去,累死左救你d人=_=

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 12:21 PM   #2
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
滑浪係要大風先好玩,要知道香港海面上無幾可會大風,所以打風係一個滑浪的好機會

舊 05-17-06, 12:21 PM   #3
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
每個人既喜好唔同......

你試下去同果d睇浪既人講..
佢地反問你:機有乜好打
你都o交唔win啦

每樣野都總要有人識去欣賞
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 12:31 PM   #4
黑咪 破壞大王
God of Gamer
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

又沖走咗件....
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 12:55 PM   #5
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 黑咪 破壞大王
又沖走咗件....
沖走咗邊件?
有人被沖走嗎

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 04:03 PM   #6
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
滑浪的確係要打大風先好玩...

人就係有個冒險0既心, 征服到....有命番到黎的話就會好有成功咁, 同時個膽又會大左...
下次黎料時又去過....
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 04:26 PM   #7
是但
Game Master

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDseedown
唔止浪
行雷閃電大風呢d天文氣象我都覺得好好睇
不過我會顧及自己既安全,係屋企窗口睇....

有好多追風一族一打風就走出街睇
如果打正香港仲會走去追住個風眼...

2014 FTCL Approved!!

BLOG
是但 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 04:36 PM   #8
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 是但
唔止浪
行雷閃電大風呢d天文氣象我都覺得好好睇
不過我會顧及自己既安全,係屋企窗口睇....

有好多追風一族一打風就走出街睇
如果打正香港仲會走去追住個風眼...
對對對~我都係一樣

唔止咁,如果個浪係激大,可能有好多魚會被打上岸,你可以執番屋企食

舊 05-17-06, 04:36 PM   #9
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: chunwai0091
沖走咗邊件?
有人被沖走嗎
放心, 無死到

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 04:40 PM   #10
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
頭先睇新聞仲見條友對住個鏡頭笑笑口咁,好似自己無錯咁,E D唔死都無用 (浪費晒政府D人力物力 )

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 05:51 PM   #11
異.仔
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: DevilElvis
頭先睇新聞仲見條友對住個鏡頭笑笑口咁,好似自己無錯咁,E D唔死都無用 (浪費晒政府D人力物力 )
當見佢唔到,唔好救

納兌人的$就咁無左
不過講離譜,大把有得講......

舊 05-17-06, 06:09 PM   #12
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 艾莉娜
對對對~我都係一樣

唔止咁,如果個浪係激大,可能有好多魚會被打上岸,你可以執番屋企食
跟着被浪捲入海俾魚食

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-06, 06:12 PM   #13
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
作者: b_boy
放心, 無死到
四點幾救番....
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 12:07 AM   #14
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
故有關方面要求立例...懸掛風球時...禁止市民出海游泳,滑浪等水上活動...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 01:01 AM   #15
真!DC
Banned User
奉行我道

雖然唔識滑浪
滑浪等活動應該要有浪先好玩吧
但係出左事又會危害救佢ge人ge安全...
如果可以簽d不拯救文件之類
可以出事時可以唔洗人救就好

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 01:16 AM   #16
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
見住佢笑笑咀咁真係想一巴兩巴煎埋去
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 01:21 AM   #17
saintvenus
Crazy Gamer
網絡上有很多弗人弗事

係好睇的

不過果0的明知危險都要死去玩風玩浪0既人 (好似上電視果隻0野呢)
都唔覺得應該救囉
佢就係要危險感之嘛, 咪畀佢囉

就算要救, 都扮睇唔到搵唔到, 由得佢吹番三五七個鐘先啦~

而家先0黎壞冷氣, 唔係呀嘛?! 天哪!
saintvenus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 06:01 AM   #18
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: kin~kin
佢可能係嚇到傻左...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 06:05 AM   #19
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
作者: kin~kin
agree,我屋企人都話有冇搞錯

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 09:04 AM   #20
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
希望果個滑浪人仕患癌症, 俾天收.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 09:08 AM   #21
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
今日聽收音機話果個人仲怨D消防員點解唔救佢塊滑版....

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 09:31 AM   #22
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: 真!DC
雖然唔識滑浪
滑浪等活動應該要有浪先好玩吧
但係出左事又會危害救佢ge人ge安全...
如果可以簽d不拯救文件之類
可以出事時可以唔洗人救就好
我覺呢個系一個最好方法
佢死佢事,唔好累死救佢d人
浪費資源我反而覺唔系最重要
最重要唔好累死人

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 10:52 AM   #23
chengmk
Junior Member

註冊日期: May 2004
不過唔通睇住佢死咩,可以救的都無理由唔試下救佢的。希望那些愛好刺激的人顧及自己及"他人"的安全啦
chengmk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-06, 11:50 AM   #24
異.仔
Insane Gamer

引用:
作者: ~蕉園~命運~
今日聽收音機話果個人仲怨D消防員點解唔救佢塊滑版....
佢地係救人,唔係救板
夠膽跳落海攬住塊野,就會連人帶板一齊救~
903?

舊 05-18-06, 12:33 PM   #25
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Busconcamp
佢可能係嚇到傻左...
但係睇有線時見到佢,我第一個印象就係...
佢以為好光彩咁..

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:32 PM

手機版 | APP版