Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 06-28-05, 08:37 PM   #51
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
唔好乜野都mk好冇呀 搞到宜家mk look被人講到懢哂
我覺得mk look一家要金髮先,再加緊身衫,牛仔褲or西褲,加對木底or adi刀 就係mk look了

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 01:36 AM   #52
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
其實而家我自己定義既MK look係周身名牌著晒上身但一d都唔好睇或者一身名牌但襯起上黎完全無sense既人.....

舊 06-29-05, 04:41 AM   #53
Dragon
Game Master

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagIIIDRAG0NIII
引用:
作者: 其卵
d porter袋扁tei tei~入面肯定咩都無擺
而且仲要咩到上心口,核鬼突突
ape+701多過nbhd

介紹大家買雞仔嘜~~
D polo好正~~
Dragon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 09:18 PM   #54
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
夏日炎炎
籃球波衫+短褲+波鞋

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-05, 10:39 PM   #55
boss
God of Gamer

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
how about Unity
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-05, 06:45 PM   #56
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: Dragon

介紹大家買雞仔嘜~~
D polo好正~~
幾錢到....?
個款夠特別麼
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-05, 12:35 AM   #57
Dragon
Game Master

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagIIIDRAG0NIII
引用:
作者: 斯羅少尉
幾錢到....?
個款夠特別麼
淨色polo $200左右(好似burberry polo,個領位下的扣褸位係格仔唔係間條)
quality超正,勁舒服
Dragon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-05, 05:51 PM   #58
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
新界/元朗有冇?
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-05, 05:54 PM   #59
KARAS
Crazy Gamer

PSN  IDrazgriz13ghost
MK有呀...永成果邊, levis對面

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-05, 05:58 PM   #60
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
唔想出mk咁遠
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-05, 08:48 PM   #61
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
作者: Dragon
ape+701多過nbhd

介紹大家買雞仔嘜~~
D polo好正~~
咩叫雞仔麥

其卵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-05, 09:03 PM   #62
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
我發覺我著衫好求奇.....
衫大多數著T-shirt.....品牌都好雜下,有U2 ,吉吉島, 佐單勞..
褲既品牌唔好問我,因為我都唔知,仲之我係唔著牛仔褲的,著d多袋褲,貪佢鬆身書服...不過近排去左哥倫比亞買左一條唔知乜快乾料褲....
鞋我好簡單,一定係波鞋,差在係A記定N記.....有時係R記..

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-05, 02:18 PM   #63
Chris B
Insane Gamer
大壞蛋

註冊日期: Aug 2003
MK呢個形容詞真係好負面, 我覺得俾人叫大陸仔都冇咁魚, 俾人叫一次mk呢世都好難抬起頭做人囉...
Chris B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 06:33 PM   #64
naruto2320
Crazy Gamer

引用:
作者: nakata
咁究竟password有幾多間?
我都知元朗有2間,屯門有1間都去過.
款式都幾好丫,
我都有張discount card.
今日經過tst見到都好似有間password~
係利時個頭.........
但係.........入面唔係賣女仔3既咩............><

舊 07-08-05, 06:46 PM   #65
[KIT]

註冊日期: Sep 2002
我連d牌子都未分得清...

最怕唔小心買錯冒牌野

[KIT] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 07:12 PM   #66
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
引用:
作者: naruto2320
今日經過tst見到都好似有間password~
係利時個頭.........
但係.........入面唔係賣女仔3既咩............><
係男仔衫
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-05, 08:53 PM   #67
naruto2320
Crazy Gamer

引用:
作者: boss
係男仔衫
係咩...........

下次入去睇清楚d先................><

舊 07-08-05, 08:54 PM   #68
naruto2320
Crazy Gamer

引用:
作者: [KIT]
我連d牌子都未分得清...

最怕唔小心買錯冒牌野
咁唔好買呢................

舊 08-02-05, 01:51 PM   #69
Squalllg
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
我係p2p 見過呢個post
講得幾好...但係鍾意ape 可能係個人既問題
may be 係鐘意隻猩..不能夠咁樣樣踩到ape 盡
brand 呢d 野就不嬲不值...做過garment 既人都知
就算250 蚊既tee 都係不值呢個價

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[轉貼] 証實火影忍者漫畫第一部完結!  bbaeric 日本動漫畫討論版 66 11-05-04 03:04 PM
[轉貼] 看後會遭遇不測的片段。18+(不喜者勿入) 斯羅 ~清談館~ 54 06-30-04 09:54 AM
[轉貼] “後三王時代”少年漫畫誰領風騷? bbaeric 日本動漫畫討論版 7 05-02-04 06:30 PM
[轉貼] Winning Eleven 8 , PES4 news !!!!! shingo18 電視遊戲討論版 28 04-05-04 10:29 PM
[轉貼] Google 推容量1GB免費電郵 bbaeric ~清談館~ 12 04-02-04 12:06 PM

現在的時間是 06:12 AM

手機版 | APP版