Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-04, 07:44 PM   #1
bbaeric
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2002
[轉貼] 証實火影忍者漫畫第一部完結! 

[轉貼] <本週 Jump 最新情報>
少年JUMP連載第238話,為第一部最終話
下下週開始連載 卡卡西外傳

這禮拜最新一期#50的JUMP的確出了,
上禮拜連載到237話,大家也都已經看過,
這禮拜就是連載238話,至於劇情內容就不捏他了,
反正到禮拜五 or 六 就會有人放出來,
總之這禮拜連載238話就確實寫出 第一部完結 的字樣
而下週JUMP#51 NARUTO 則是休刊,
接著下下週JUMP#52 就開始連載 卡卡西外傳
會連載多久,有幾話??
沒有講,我也不知道
但是這的確是千真萬確的消息,
如果不相信的人認為我亂說是我自己猜的話,
過幾天禮拜五 or 六 有人放出來連載圖片就知道我說的到底是真是假
[/轉貼]

主線連載暫停, 改為連載外傳!

此篇文章於 11-03-04 07:44 PM 被 bbaeric 編輯。
bbaeric 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 07:45 PM   #2
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
岸本搞咩鬼呀.....
究竟係用外傳時間去諗點飛走三年定係想現實連三年外傳先連番正傳

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 07:45 PM   #3
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
好似網球王子咁~~~無啦啦停佐主線講第二個主角咁?

舊 11-02-04, 07:46 PM   #4
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
係都唔錯
我諗唔過3年主線都好難有大進展...

舊 11-02-04, 07:54 PM   #5
黑翔
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2004
係又唔錯,講下卡西西都好,佢隻眼到依家都未知點有,外傳應該會講啦
黑翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 07:58 PM   #6
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
唔可以睇少卡卡西既人氣架
人氣榜一度超越主角級既佐助同小櫻唷

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 08:03 PM   #7
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
越講越似喎
今話無端端講卡卡西走去拜帶土

舊 11-02-04, 08:09 PM   #8
士巴拿
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2004
可能講完卡卡西又講九尾都唔定..........
士巴拿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 08:12 PM   #9
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
咁都幾好..
反正佢地要3年才有所成..!!
不少人也想知道卡卡西的過去...在下是其一..!!
捧的說..

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 08:16 PM   #10
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
係都唔奇喎...

不過咁要幾耐先完到..?!

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 08:31 PM   #11
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
其實3年係指.....

2007年某月某日
少年JUMP大標題
『三年又三年, 唔使等十年, 鳴門回歸!!』

應該唔會掛
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 08:34 PM   #12
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
238話先第一話.....
都差唔多完又唔俾佢完埋 ...

冇啦啦黎個卡卡西外傳...
有咩好睇呢..咪又係講卡卡西細個之後點樣有寫輪眼
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 08:36 PM   #13
Nozomu
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
加個外傳
誓要長命過one piece
Nozomu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 09:36 PM   #14
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
外傳是"新.bl傳說:"火田"鹿驚與依留加?"

舊 11-02-04, 09:39 PM   #15
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
我係追單行本0既 ....
請問等三年即係....??
係點完架??

舊 11-02-04, 09:40 PM   #16
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
係咁樣都唔錯~
而家都好似無咩好講...

希望佢可以做到好似龍珠咁啦
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 09:43 PM   #17
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
一大問題
咁究竟卡卡西外傳會唔會又分單行本出呢

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 09:43 PM   #18
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
可能作者諗唔到主故事最後大佬打咩好
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 09:53 PM   #19
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
停一排係好事
畢竟由之前已經睇得出岸本有D技窮....

不過最怕係好似棋魂咁,
停一排之後既復出連載捱唔得耐...

引用:
作者: 邦。AxC
我係追單行本0既 ....
請問等三年即係....??
係點完架??
當然本篇唔會停三年啦...(係就唔會再係wjump度出架啦...)
三年係鳴門係自來也果度既修練時間

舊 11-02-04, 10:43 PM   #20
kurama
Game Master
美食獵人

註冊日期: Mar 2003
希望唔好外傳後變停刋...我會哭的

舊 11-02-04, 10:53 PM   #21
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
第一部完結.... 有點像slam dunk..... ^^'''''

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-04, 11:54 PM   #22
煉獄
Crazy Gamer
百事能黏貼膠

註冊日期: Jan 2004
停o下都好o既,佢都諗唔到點打喇.
等佢休息o下作好o的仲好.

奸仔:「
煉獄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-04, 01:38 AM   #23
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
故事快飛
我等左呢日好奈喇

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-04, 02:23 AM   #24
子母機合體啦
Insane Gamer
太空保衛者去左邊﹖

註冊日期: Apr 2004
都係台灣有先見之明。改做火影忍著。
原來鳴門五係主角。成班木葉先係。
卡卡西後應該又會到佐助+大蛇丸篇﹔小櫻+網手篇。。。
三三得九。。。買車買樓。。。

怪C不作聲﹔繼續搖。。。
﹕“先生你五駛搖0窩。”
怪C回頭望。。。
﹕“個款0米印左係盒面。你想要邊款﹖”
怪C放低盒蛋﹔慢步步出門口。。。
子母機合體啦 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-04, 08:07 AM   #25
BeBop
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2003
li個消息係真ga!
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[轉貼] 荒川弘 - <上海妖魔鬼怪> 舊作 lel??? bbaeric 日本動漫畫討論版 2 07-24-04 06:53 PM
[轉貼] 看後會遭遇不測的片段。18+(不喜者勿入) 斯羅 ~清談館~ 54 06-30-04 09:54 AM
[轉貼] “後三王時代”少年漫畫誰領風騷? bbaeric 日本動漫畫討論版 7 05-02-04 06:30 PM
[轉貼] 黃 夏 蕙 單 挑 拳 霸 (有心理準備先好睇) ★☆無 敵☆★ Neo Entertainment TREND 60 03-04-04 05:47 PM
[轉貼] NEWTYPE 一月號人氣表及收視率統計表!! EVA大反擊,淩波重登女王寶座!? bbaeric 日本動漫畫討論版 30 12-18-03 11:08 AM

現在的時間是 03:05 AM

手機版 | APP版