Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 395 895 1295 1345 1385 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 1401 1405 1445 1495  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
蛋撻王子 12:28 PM 04-27-17
作者: ko121314:
frd list有D長期失蹤人口消失左, free左幾個位出黎

不過人腳太差唔知帶唔帶到人

多謝師兄好意~
我比埋你id佢~
睇下遲下會唔會加埋你~

作者: teealpha:
你可以剷左我個位先,雖然我都龜緊主線不過暫時都冇乜大問題
アルファ
ALL位係寶3嫁王

麻煩師兄了~
我第日升左級有位置時再搵番你!
唔該晒m(__)m
Eclair 02:38 PM 04-27-17
アルテラ Retake

蛋撻王子 04:30 PM 04-27-17
http://www.fate-go.jp/manga_fgo2/comic72.html
大破人間 04:36 PM 04-27-17
睇返生放送片段
隻BB應該真係幾弱下...

攻擊力白值係四星倒數幾名(仲低過天之衣, 和飛哥差不多)

1技 十之王冠: 回血(1000起)+弱體解除+弱體無效(大概1次)

2技 暈眩麻痺類技

3技 爆傷系(多數係自我改造)
細路翔 04:37 PM 04-27-17
剩返600石,仲未見嫁王

但4星果隻寶4

話時話唔係派石派果咩點解仲未收到
大破人間 04:45 PM 04-27-17
作者: 細路翔:

但4星果隻寶4

【受取り条件】
2017年4月28日(金) AM4:00~2017年5月5日(金) AM3:59の期間中、ログインを行った初回のタイミングに、プレゼントボックスに贈られます。

聽朝先有
細路翔 04:46 PM 04-27-17
作者: 大破人間:
【受取り条件】
2017年4月28日(金) AM4:00~2017年5月5日(金) AM3:59の期間中、ログインを行った初回のタイミングに、プレゼントボックスに贈られます。

聽朝先有
搞錯,我等住佢d銀果黎救命
雷帝.嘉芙 04:52 PM 04-27-17

但4星果隻寶4

all in只有2個結果
1. 抽中
2. 剩0石
細路翔 04:55 PM 04-27-17
作者: 雷帝.嘉芙:
all in只有2個結果
1. 抽中
2. 剩0石
見到之前有人貼比左10000幾20000銀都唔出金閃我依d碎料啦

得返600石我應該會留300係5月3號再爆過

我隻c狐上次都係雙pu時30連出,已經開始有"係你既就抽邊個池都會出"既想法
雷帝.嘉芙 05:00 PM 04-27-17
見到之前有人貼比左10000幾20000銀都唔出金閃我依d碎料啦

得返600石我應該會留300係5月3號再爆過

我隻c狐上次都係雙pu時30連出,已經開始有"係你既就抽邊個池都會出"既想法
點會抽3/5
真係想射斜?
細路翔 05:03 PM 04-27-17
點會抽3/5
真係想射斜?
單pu射極都唔中可能去亂交池會一發入魂呢(妄想
雷帝.嘉芙 05:06 PM 04-27-17
單pu射極都唔中可能去亂交池會一發入魂呢(妄想
我係你會今晚抽晒d剩石佢.....
其實我係會揀第1日就抽盡佢
細路翔 05:08 PM 04-27-17
我係你會今晚抽晒d剩石佢.....
其實我係會揀第1日就抽盡佢
咁唯有聽你講賭j啦
雷帝.嘉芙 05:11 PM 04-27-17
咁唯有聽你講賭j啦
今晚應該出架啦
細路翔 05:13 PM 04-27-17
今晚應該出架啦
我已經唔敢有依個希望
雷帝.嘉芙 05:16 PM 04-27-17
我已經唔敢有依個希望
咁抽就岩架啦
細路翔 05:19 PM 04-27-17
咁抽就岩架啦
我已經係度望佢年尾/下年年頭翻兜

因為以我依家個石數追唔到寶3隻嫁王中左都好少機會派上用場(ry

其實反正都係射斜d非pu 4星點解唔比隻黑乳上或者尼托我(拖走
雷帝.嘉芙 05:24 PM 04-27-17

因為以我依家個石數追唔到寶3隻嫁王中左都好少機會派上用場(ry
邊關事啫
佢d技能咁鬼勁, 練高左實有用
細路翔 05:26 PM 04-27-17
邊關事啫
佢d技能咁鬼勁, 練高左實有用
總之無論我今次中唔中,佢再翻兜我都係要再比錢
雷帝.嘉芙 05:29 PM 04-27-17
總之無論我今次中唔中,佢再翻兜我都係要再比錢
冇錯
你識玩fgo了
細路翔 05:32 PM 04-27-17
冇錯
你識玩fgo了
撻神思維:為左下次唔洗比第一次就要追爆佢

但老實講佢今次pu個時間表真係好唔掂,得果4日真係比人抽,應該延期到ccc event完左比我下個月出糧in多鑊先係(廢人模式

大破人間 05:34 PM 04-27-17

其實反正都係射斜d非pu 4星點解唔比隻黑乳上或者尼托我(拖走
今次個限定池唔會有黑乳上, 你課多百單都唔會射斜
細路翔 05:41 PM 04-27-17
話時話係時候討論下,其實個幾隻新角真係有必要創多兩個職階黎放?

感覺兩個職都好微妙
ko121314 05:59 PM 04-27-17
話時話係時候討論下,其實個幾隻新角真係有必要創多兩個職階黎放?

感覺兩個職都好微妙
叫做有個職比白貞可以威下
雖然鐵拳會會仲威

gingq7 06:02 PM 04-27-17
作者: 大破人間:
睇返生放送片段
隻BB應該真係幾弱下...

攻擊力白值係四星倒數幾名(仲低過天之衣, 和飛哥差不多)

1技 十之王冠: 回血(1000起)+弱體解除+弱體無效(大概1次)

2技 暈眩麻痺類技

3技 爆傷系(多數係自我改造)
最理想都只能係技2會送降防, 不過果個logo從未試過有降防效果...
技3應該係自我改造EX, 理應和黑貞一樣, 但以佢低成咁既ATK實在無乜期望....

我最後估係咁
騎金時>>>>小黑>殺式>茶茶>劍龍娘>萬聖龍娘>聖誕黑吾王>殺師匠=幼貞=信長>lily=BB>天之衣
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 395 895 1295 1345 1385 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 1401 1405 1445 1495  ... 最後

返回主題版面