Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-28-12, 03:05 PM   #51
Nemesis09
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
F腳+セットボーナス+強化+ダッシュ/高速移動II
生AC去到49.3m/s
3星AC都有38.95m/s
果然夠快,唔怪得個身唔要boost要sp啦XD
Nemesis09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 04:18 PM   #52
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
有機會用晒d SP 又唔死先算啦
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 12:40 AM   #53
rayho

註冊日期: Sep 2006
What the ......

http://www.nicovideo.jp/watch/sm18734035

Origin ID : sleeperho
rayho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 10:55 AM   #54
寫輪眼
Insane Gamer
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
d comment......
無雙狀態
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 11:04 AM   #55
Nemesis09

其實我真係覺得冇咩問題
要boost可以混裝,混完ふわふわ都係怏過buz
而且負重又高,係地面又冇人夠快追到,又可以行水,兼職ふわふわ,加上有7左右チップ數
3星parts又未出(黃金x50???)
到底總統有咩不滿??想隻game改名做フォーミュラブレイク??
舊 08-30-12, 04:35 PM   #56
Nemesis09

【新着情報】 「パネェスモイカウントダウン☆2012」開始
有冇人知咩黎??
舊 08-30-12, 04:54 PM   #57
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: Nemesis09 查看文章
【新着情報】 「パネェスモイカウントダウン☆2012」開始
有冇人知咩黎??
大量武器or機體支給 / 3.0公布

都差唔多時間啦....
舊 09-04-12, 10:12 PM   #58
寫輪眼
插槍Master

入錢買顏色
舊 09-07-12, 01:25 PM   #59
Nemesis09

http://www.nicovideo.jp/watch/sm18813757
嗚嘩~~~~
what the...........
舊 09-07-12, 04:02 PM   #60
TCS_disable
我有車車~

Formula Powered by Ferrari

此篇文章於 09-07-12 04:06 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 09-09-12, 10:20 AM   #61
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87

3.0キタ━━━━(゚∀゚)━━━━
有浮游炮既strike iwsp

片尾座炮塔
今次會唔會加埋mission mode

同埋堆試作機有無得用

此篇文章於 09-09-12 10:46 AM 被 森羅 編輯。
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-12, 11:24 AM   #62
寫輪眼
插槍Master

BBU~~!!

終於到左有大佬打的年代
「跳」CHIP未出,唔通學片中用眼鏡沙打?
舊 09-09-12, 12:37 PM   #63
Nemesis09

打完パルヴァライザー打アームズフォート= =
幾時出埋VOB呀???
舊 09-09-12, 01:33 PM   #64
寫輪眼
插槍Master

拳蛇出釘前後有回避式轉身,新CHIP預定?

仲有最尾LOGO唔係MegMail,
Union解作E+G合作打第三方!?

睇真D係有浮游炮版Unicorn Banshee iwsp
舊 09-09-12, 01:49 PM   #65
森羅

謎の機体 UNKNOWN
ユニオンVer3.0 OPにて登場した所属名不明の機体
背部に飛行型ユニット(乗り物扱い?)を搭載し自由自在に空を飛ぶ。
射出する爆発兵器や、2丁のニュード銃、UADらしき自律兵器も装備している。
各部分のパーツがヤクシャに似ており、機体自体はヤクシャ新型では?との噂も。

LE-リゲル?
ユニオンVer3.0 OPでクーガーNXが装備している新型ブリッツァー。
上下に連なった2対の刀身を持つ。
OPムービー内でリゲル(Rigel)の文字が確認できる。

NX個段裝備list咁惡睇都認到寫咩
舊 09-09-12, 03:59 PM   #66
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
拳蛇出釘前後有回避式轉身,新CHIP預定?

仲有最尾LOGO唔係MegMail,
Union解作E+G合作打第三方!?

睇真D係有浮游炮版Unicorn Banshee iwsp
我唔會認為有,佢果後片D野都唔可信

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-12, 04:12 PM   #67
寫輪眼
插槍Master

引用:
作者: 森羅 查看文章
謎の機体 UNKNOWN
ユニオンVer3.0 OPにて登場した所属名不明の機体
NX個段裝備list咁惡睇都認到寫咩
紅肩玖我隻色肯定係叫KV Special先
check返清楚,MegMail logo 係冇變
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
我唔會認為有,佢果後片D野都唔可信
咁都唔一定冇,係咪?
舊 09-09-12, 06:39 PM   #68
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
轉企業戰就變舊時armored core設定

不過,2.0已經開始有講nakshatra呢間公司收埋唔少黑技術
成立短短7年就擁有獨立BR技術,出完刃就出夜叉高性能機
飛艇、夜叉、其它雜畢甩出親都係高性能
段片部新夜叉好鬼型b

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-12, 08:06 PM   #69
百人斬
一匹狂野、孤獨的狼

註冊日期: Sep 2002
看過PV, 又同人研究過
果部飛行器應該唔係中boss, 似係WL咁定時出現的附加兵器.
2.0的攻略本訪問中有題到WL的設定問題, 原先的設計在BB團隊內有兩個分歧:
速度快的空中兵器及慢速但超厚甲的浮遊要塞
結果是什麼, 不用我說吧? 固此3.0很可能將廢棄的原案改頭換面咁推出
機體, 點睇都係新型夜叉吧??
最後的空中堡壘, 應該係新類型的Event, 或者Mission Mode, 甚至係20人 vs CPU的大戰 (Union, 怎看都係合作會戰吧?)

百人斬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-12, 08:39 PM   #70
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
紅肩玖我隻色肯定係叫KV Special先
check返清楚,MegMail logo 係冇變

咁都唔一定冇,係咪?
唔好意思我真係唔信一代去到現家個片頭都有轉身,結果無我唔信會出

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-12, 09:24 PM   #71
寫輪眼
插槍Master

引用:
作者: 百人斬 查看文章
2.0的攻略本訪問中有題到WL的設定問題, 原先的設計在BB團隊內有兩個分歧:
速度快的空中兵器及慢速但超厚甲的浮遊要塞
又唔係廢棄既,諗定留黎慢慢搣姐....
開頭睇書都意為有戰車,點知今集係飛行器

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
唔好意思我真係唔信一代去到現家個片頭都有轉身,結果無我唔信會出
冇問題,唔洗咁認真...
開頭部魔劍玖我,踩冰式出場,
係人都知現實只係個噴射器郁

此篇文章於 09-09-12 09:27 PM 被 寫輪眼 編輯。
舊 09-09-12, 09:29 PM   #72
森羅

期待3.0既肥安娜可以點強化

3.0可以飛

出到5.0應該可以潛埋水
舊 09-10-12, 11:43 PM   #73
森羅

對上一次打純白原來已經係上年尾既事黎

好耐都無試過唔用腦就拎到白兵金
舊 09-11-12, 06:25 PM   #74
Nemesis09

http://www.nicovideo.jp/watch/sm11099680
http://www.nicovideo.jp/watch/sm11041347

請問尼招係唔係冇左??

此篇文章於 09-11-12 06:35 PM 被 Nemesis09 編輯。
舊 09-11-12, 07:22 PM   #75
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Nemesis09 查看文章
ver.2.0經已修正.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BBAB Ver.2.7 討論區 vol 4 <<現戰場:【初公開】オルグレン湖水基地 ~天貫く光芒~>> <<『ヘヴィガードG型』、『シュライクW型』支給開始>> 彼岸花 街機心得交流討論區 1008 06-02-13 11:27 PM
[廣告 - CW] [CW32 U9] Sio2 新刊 <<No.6 FANBOOK「たからモノ」>> 與既刊<<慶次日記 バサラ村~!>>等 poyumoz Cosplay同人MIX討論區 0 08-08-11 10:57 PM
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@ Squalllg PC電腦遊戲討論版 45 09-10-05 04:52 PM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 10:31 PM

手機版 | APP版