Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-28-08, 10:04 AM   #51
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
有無人搵到 Annie 果間 Hotdog Shop 位置响邊? a
Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 10:37 AM   #52
Misaki Taro
God of Gamer

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
得閒可以同police 遊花園 ~~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 11:57 AM   #53
吉村小音郎
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 肥陸行鳥 查看文章
唔係太掌握倒轉彎的方法..有D shortcut好似無顯示
行錯路打黃/橙色應該都追唔返,直路都輸幾多
我成日覺得....

如果轉彎o個陣個彎太急,免強要食內擋o既話,出彎之後部車好似仲慢噤,情願食細d彎位,出直路好似會快d
手掣一拉好似又係搞到部車慢曬噤,又係迫住轉唔切先拉

不過唔知係咪我技術未夠先有噤o既情況

暫時我都未行過地圖無顯示 o既捷徑......我次次都係見到地圖o既捷徑o岩路先會特登搵位入

引用:
作者: Frozen Ray 查看文章
有無人搵到 Annie 果間 Hotdog Shop 位置响邊? a

間野.....要唻做咩嫁
我諗都要等你搵 or 網上地圖/攻略出現先有可能搵到

引用:
作者: Misaki Taro 查看文章
得閒可以同police 遊花園 ~~

d 警察勁癲播.....
俾佢地追緊個feel 好 gta4
撞到阿媽都唔認得
佢地個世界原來係噤樣捉賊
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 12:19 PM   #54
Misaki Taro

我係入灣前向下拉一下>根住推前 >轉灣 ~

d police 其實周圍轉下灣佢就追唔到 ~

Call of Duty: Modern Warfare 2
舊 10-28-08, 12:27 PM   #55
Frozen Ray
Crazy Gamer

引用:
作者: 吉村小音郎 查看文章
間野.....要唻做咩嫁
我諗都要等你搵 or 網上地圖/攻略出現先有可能搵到

d 警察勁癲播.....
俾佢地追緊個feel 好 gta4
撞到阿媽都唔認得
佢地個世界原來係噤樣捉賊
接左個任務要去果度...
未知去到有咩做
唔會淨係去食熱狗卦
CLICK 個 MISSION LOG 唔會自動响 GPS SHOW個位置出黎
提示得一幅相咁大把...
又無文字提示
仲難過 GTAIV 果D SMS 偷車任務

哩隻 GAME D 警察真係好盡責又難放甩佢 (如果係紅色 ALERT 感覺上仲難過 GTAIV 3星通緝網 爭在未出動埋直昇機
要走好耐兼好遠佢地先肯收隊

此篇文章於 10-28-08 12:32 PM 被 Frozen Ray 編輯。
舊 10-28-08, 01:10 PM   #56
39M
Junior Member

註冊日期: Aug 2008
PSN  IDsohong
引用:
作者: Frozen Ray 查看文章

係咪"pinks hot dog" 呀?
如果係既話就晌 Melrose Ave. & N. Fairfax Ave.

btw..
隻game我今晚先買..
個位置我都係晌外國game網見到ja..
有錯請見諒
39M 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 01:43 PM   #57
吉村小音郎
Game Master

引用:
作者: 39M 查看文章
係咪"pinks hot dog" 呀?
如果係既話就晌 Melrose Ave. & N. Fairfax Ave.

btw..
隻game我今晚先買..
個位置我都係晌外國game網見到ja..
有錯請見諒
我都唔知係唔係呢間
不過我去到就有event發生
位置就係....

藍色圈個位
舊 10-28-08, 05:07 PM   #58
Frozen Ray
Crazy Gamer

引用:
作者: 39M 查看文章
- SKIP -
引用:
- SKIP -
感謝2位回答 非常詳盡
陣間去搵再報告會係乜任務黎
舊 10-28-08, 05:14 PM   #59
BBBunzz
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagMrBunzKuen
我想問下如果唔比賽, 係咪好似gta 咁有得係個版圖內任渣車?
BBBunzz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 05:28 PM   #60
Misaki Taro

引用:
作者: BBBunzz 查看文章
我想問下如果唔比賽, 係咪好似gta 咁有得係個版圖內任渣車?
可以 ~~
如果任渣車途中....超速,撞車...
就會有警察捉你 !!!!(如附近有警察)

舊 10-29-08, 12:45 AM   #61
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
架車能力有度淺色的bar...係指tune爆的能力?

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 03:27 AM   #62
吉村小音郎
Game Master

引用:
作者: 肥陸行鳥 查看文章
架車能力有度淺色的bar...係指tune爆的能力?

我都"估"係,不過唔知

我見到行能源bar,直覺就覺得係呢個可能
舊 10-29-08, 08:14 AM   #63
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
引用:
我都"估"係,不過唔知

我見到行能源bar,直覺就覺得係呢個可能
唔知改車lv2係咪最高,如果係都未免太早就unlock..
我連B-Class的車都未夠錢買

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 10:19 AM   #64
Frozen Ray
Crazy Gamer

响大 MAP Search 街道找到 Pink's Hotdog 正確位置會自動彈番個 Event Icon 出黎
原來都係 Street Race 黎 - Beach Race 要贏2場...

另外原本果間買/改車場追加左 Delivery 任務...
未接之前仲以為好似 TDU 咁齋計汽車耐久度...
慢慢行唔好撞送去目的地就袋袋平安...
點知原來有限時 (仲要無乜預多果種
舊 10-29-08, 11:34 AM   #65
Misaki Taro

點先開到audi , rx7 ar ????

舊 10-29-08, 12:11 PM   #66
39M

註冊日期: Aug 2008
PSN  IDsohong
我好想知點先unlock到 audi R8
39M 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 02:11 PM   #67
sebi

註冊日期: Oct 2007
我想問下隻game 比賽完會唔會有 replay 睇返架?
sebi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 02:30 PM   #68
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
我係沙田某店見到 360版 $250
........差d出事~包膠完畢

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 02:35 PM   #69
Misaki Taro

係game 映左d photo ....
點係由 game > ps3 > post 上 internet ????

舊 10-29-08, 05:31 PM   #70
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
終於買左r34,努力儲錢tune車中。

舊 10-29-08, 05:58 PM   #71
BBBunzz

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagMrBunzKuen
想問下係咪support 埋360 個原裝軚?
BBBunzz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 06:10 PM   #72
Misaki Taro

引用:
作者: 肥仔正 查看文章
終於買左r34,努力儲錢tune車中。
我都買左 EVOIX ~~
有無人做過 widebody ????
可唔可以 widebody + 改裝 ????

此篇文章於 10-29-08 06:44 PM 被 Misaki Taro 編輯。
舊 10-29-08, 10:34 PM   #73
majestyk

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDmajestyk
見到先達某店賣 PS3 版 $268
majestyk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 11:15 PM   #74
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
引用:
作者: Misaki Taro 查看文章
我都買左 EVOIX ~~
有無人做過 widebody ????
可唔可以 widebody + 改裝 ????
我未試過呀,因為34個wildbody好肉突、、、
而家都仲係覺得難玩,
重有成版mission 未做、、、、

但炒車次數已減少、、、

大家有冇開special abilities 玩?
我agro升到lv3,隊人好爽

發電仲攪笑

舊 10-30-08, 12:23 AM   #75
吉村小音郎
Game Master

你地d進度好似都好快下

我仲係玩緊綠色mission
雖然易mission 都係十拿九穩,不過再玩落去就未必噤順利
好多車未unlock,楂緊rx8,改車系統超簡單,o岩曬我呢d車game白痴
但我都係想轉楂gtr.....睇唻有排先開到
不過拉花就好難下,完全唔知點先改得靚

出面好多鋪都display 隻game 個trailer,不過無乜人開唻玩,可惜

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[任天堂] Club Nintendo (300 posts以下會員禁止要求分紙) neo2046 電視遊戲討論版 1001 11-20-08 01:14 AM
還有誰記得"A-CLUB"這本雜誌? Nieh 日本動漫畫討論版 51 06-24-07 10:55 PM
[泡沫爆破的後果]英冠 --- 列斯聯護級失敗 flmthy 體育版 17 05-07-07 01:51 PM
[GC]The Legend of Zelda: Four Swords+ 圖片及影片,3/18發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 83 03-23-04 02:45 PM
UA戲院有"student club! 咭咭王子(一V一)p Neo Entertainment TREND 15 01-04-04 03:48 PM

現在的時間是 05:28 AM

手機版 | APP版