Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-06-04, 09:36 AM   #1
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
Z Gundam街機中的 《力奇之歌》&《雙 zet 炮》copy from gundam group

《力奇之歌》 (曲:IQ博士)
淨打飛機稱得上十分之高招
兩隻力奇齊作反 嚇到你尖叫
捉硬直 唔亂飛 好重要
落地食炮彈 開心的轟炸
包包勇士也驚叫 "力奇.. 唔好埋黎呀(=口=)"........!!"
神奇無敵背雙炮 一中你就笑
浮浮沉沉天空裡 落地就 dash 了
古怪射程 the-o 很想擋也擋不了

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 05-06-04 09:39 AM 被 mikemike 編輯。
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-04, 09:38 AM   #2
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

《雙 zet 炮》 (曲:叮噹)
人人期望打大佬 晚間快樂於機舖
無聊人士揀雙zet炮 呢 d 機品唔係咁好
時常零距屈辱我 爆左氣仲渣都冇
離奇神盾不可思義 pat pat d 槍亦擋到
陰公我滴血都冇 黎個 sniper mode
「你睇? 又屈機喇!」
雙zet炮 誰都驚左你 暗中小XX

XX是粗口

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 05-06-04, 10:34 AM   #3
Sucka
Banned
重投社會的新生人士

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: mike^2又名館主
XX是粗口
唔係媽媽咩?
Sucka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-04, 10:48 AM   #4
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
笑死我

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-04, 10:52 AM   #5
Sandalphon
Ultimate Gamer
Arc Angel

註冊日期: Mar 2002
力奇首IQ博士好正

Why in moments of crisis do we ask God for strength and help?
As cognitive beings, why would we ask something that may well be a figment of our imaginations for guidance?
Why not search inside ourselves for the power to overcome?
After all, we are strong enough to cause most of the catastrophes we need to endure.

-Bill Schell-
Sandalphon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-04, 11:11 AM   #6
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: Sucka
唔係媽媽咩?
無理由在此post"老媽"

舊 05-06-04, 11:19 AM   #7
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
機鋪大把人打你兩鋪唔贏,就出雙砲Z……

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-04, 11:25 AM   #8
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 和樹
機鋪大把人打你兩鋪唔贏,就出雙砲Z……
我唔識打
真係好強好屈嗎

舊 05-06-04, 11:26 AM   #9
華華
Game Master

註冊日期: Jan 2002
嘩哈哈~
正呀~
比個好你!!!
笑死我~

舊 05-06-04, 11:33 AM   #10
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
雙砲Z係唔夠雙高渣打架.............

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-04, 11:39 AM   #11
nt-211
Junior Member

註冊日期: Mar 2003
都是力奇首歌好听的。
nt-211 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-04, 11:48 AM   #12
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

引用:
作者: 美堂蠻

哩句好明顯雙高渣係由勁人用, 而雙Z實力比較弱既人用先至會成立啦 :bface:
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-04, 11:50 AM   #13
柚原このみ

引用:
作者: 【麥斯】
哩句好明顯雙高渣係由勁人用, 而雙Z實力比較弱既人用先至會成立啦 :bface:
六師弟,算把啦,我地渣嘛……
人地用高渣都打得贏炮Z,証明佢道行夠高啦

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-04, 12:18 PM   #14
EX-S GUNDAM
ゴロキツト/ココロ

引用:
作者: 美堂蠻
唔夠打..

pso http://www.geocities.jp/psoabc/id.html
http://golokit747.mysinamail.com/is_coming.html<-相片
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/golokit747/my_photos更新日:28-09-05
http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%A6%96%E9%A1%B5
EX-S GUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-04, 12:19 PM   #15
EX-S GUNDAM
ゴロキツト/ココロ

笑死我《力奇之歌》

pso http://www.geocities.jp/psoabc/id.html
http://golokit747.mysinamail.com/is_coming.html<-相片
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/golokit747/my_photos更新日:28-09-05
http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%A6%96%E9%A1%B5
EX-S GUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-04, 03:36 PM   #16
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
力奇之歌好正~~

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-04, 08:43 AM   #17
h.c.
Crazy Gamer
GF尋找中

果然係好正既歌

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
問 : 如果一個對"高達"全沒認識的人, 應如何開始去睇/了解成個故事? KIM 日本動漫畫討論版 277 07-08-07 11:06 PM
[PS2]SD Gundam 大決戦!次元海賊デ・スカール圖片及影片,日版予定11月3日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 24 09-13-04 09:42 AM
香港品牌揚威日本 (copy from Gundam group) mikemike 日本動漫畫討論版 16 04-04-04 09:35 PM
[GBA]SD Gundam Force 神祕人1號 手提遊戲機討論版 0 03-28-04 10:07 AM
[PS2]SD Gundam Force For PS2 神祕人1號 電視遊戲討論版 7 12-18-03 12:25 AM

現在的時間是 09:38 PM

手機版 | APP版