Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-10-18, 02:17 PM   #11451
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Del....
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-18, 03:39 PM   #11452
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
今次d新機好堅,射左,3次十連先中無限甲兒同真上,限凸終於有用
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-18, 06:26 PM   #11453
ShinDou

有D白NU陣都開始打到了,無限甲兒好大力,招必唔CRI都打到2萬幾,仲要我冇乜落指,不過原來唔係打全場,仲試緊點攻先好,冇乜機擋得到白NU同周圍D打擋罩拳

此篇文章於 01-10-18 06:28 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-10-18, 06:41 PM   #11454
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
下期開始金2就可以停手,PVP唔駛咁認真啦

呢2部最緊要係應該可以幫到你過n26b
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-18, 07:02 PM   #11455
王蛇

註冊日期: Mar 2003
部真GETTER沒命中,沒裝甲UP 俾個EX反擊佢....
都唔會用佢去擋人

舊 01-10-18, 07:03 PM   #11456
J+1
望過黎呀!!!!!!

拎到七彩ssr章可以拎黎做頭像咁囉?
由手機版發出
舊 01-10-18, 07:20 PM   #11457
ShinDou

點解打到金2停手﹖再高唔係仲多RANK飛咩﹖15張RANK飛1大器喎﹖

今次兩部射係精26B通行證咩﹖@@

此篇文章於 01-10-18 07:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-10-18, 07:31 PM   #11458
dragonar226

都係輔助用,不過師兄你拎黎夾超v應該都夠過了
舊 01-10-18, 07:59 PM   #11459
ShinDou

應該出咩機﹖射豹馬之後出晒D貫機﹖WAVE3後備射豹馬出黎3連必﹖

而家先知RESET左精霸 @@

此篇文章於 01-10-18 08:20 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-10-18, 08:46 PM   #11460
dragonar226

我無超v唔清楚
舊 01-10-18, 09:05 PM   #11461
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
有DSESTORY WAVE2 可以普攻過, 無就叠攻過半血超v必CIT.
WAVE3 係叠激勵超v3連發
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-18, 09:18 PM   #11462
ShinDou

冇DESTROY呀,有咁多珠咩﹖成12珠喎 @@ 要幾多個激勵﹖冇乜激勵人有貫喎 @@
舊 01-10-18, 11:10 PM   #11463
ShinDou

岩岩打 白NU 大馬沙 古鐵 盾閣下 大SF 陣

殺剩盾閣下俾佢屈死左我隻無限甲兒,好彩有出真上,原來0凸都夠磨死佢 @@ 好堅

有D盾筆頭陣都打到了 XD

岩岩 盾筆頭BUFF GB,仲有無限甲兒,射閣下,V1

佢無限甲兒開場掃,搵GB食左佢原來扣好少,佢勇氣加都扣得萬4度 XD

打打下又變互踢,不過我多隻盾閣下又用左死BUFF屈死佢 XD

而家D珠留黎反擊先,試下點打D白NU同盾筆頭,之前多數都避晒好少打

此篇文章於 01-10-18 11:25 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-10-18, 11:14 PM   #11464
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
所以點解你冇超軍神呢

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-18, 11:26 PM   #11465
ShinDou

因為冇石 XD 大積加要3百石喎 @@ 好難先儲到3次,之前3次全射GB @@
舊 01-11-18, 09:22 AM   #11466
ShinDou

0凸真上都好堅喎,而家鬥滅中波士都打到70幾萬,1珠必扣5萬5,之前好似打得50萬
舊 01-11-18, 11:02 AM   #11467
J+1
望過黎呀!!!!!!

我打中boss係150萬起跳的....
由手機版發出
舊 01-11-18, 11:58 AM   #11468
ShinDou

你有白nu古鐵梗係啦,你試下唔用呢2隻XD
舊 01-11-18, 01:33 PM   #11469
ShinDou

拳gggg食左2隻死機buff都俾無限甲兒1野2萬幾秒左,拳gggg好似未威過咁@@
舊 01-11-18, 02:00 PM   #11470
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
我而家輸多數死係4G手上...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-18, 02:33 PM   #11471
ShinDou

你打邊d陣?殺剩佢1隻?

我之前純白凸2同拳gggg單挑都磨得死佢喎
舊 01-11-18, 03:25 PM   #11472
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
真上點堅法?
拳4G 2萬幾應該唔夠秒喎?
OMG三一個設定只可以食黑同純白BUFF? 仲要7珠,到底點用架, 不過就算BUFF完都係比射陣一野秒,都冇甲.....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-18, 05:00 PM   #11473
ShinDou

真上玩cri打唔到gggg,不過屈到大積加同古鐵果d,仲好避過yf29

omg真31冇用啦係好過舊果隻少少,拍住白nu屈gb囉,不過而家大把機打到gb啦
舊 01-11-18, 05:46 PM   #11474
ShinDou

而家都仲係打唔到亡國主角 ,味方支援,destroy,ks,大馬沙呢d隊,無限甲兒招必打剩少少秒唔到亡國,殺剩佢同ks,最衰我冇機頂到佢,果陣有石都唔射蝕晒,而家打人帶直擊果d隻隻都神機
舊 01-11-18, 09:13 PM   #11475
王蛇

註冊日期: Mar 2003
普通用法都係用去間接打爆中間位聖誕盾,令之後部機沒BUFF

一係聖盾+拳BUFF 6-7珠起手
沒大贊加(仲要有減傷先可能唔死)沒風歌或風歌唔係突滿最速都沒方法頂

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:27 AM

手機版 | APP版