Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-27-20, 10:34 AM   #3926
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: 尼路 查看文章
那一拳我重睇左幾次,制作組懂人心
出埋特效好正
會唔會出SHF好似隻狼咁出埋effect
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-20, 03:55 PM   #3927
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: Sito 查看文章
老千而家個角色真係笑話嚟,希望ark zero係佢變搵返少少霸氣返來
未睇劇場版,
但我覺得…
但我覺得…會唔會係飛電個Human Gear養父?
個造形成個Zero One黑色版,加魔/機械化咁,好鬼似Drive既Protoform Zero/魔進/Chaser

舊 05-03-20, 11:00 AM   #3928
fxi
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
滅亡迅雷齊集, 雷禁型仔無理由又一集就瓜吧
fxi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-20, 02:08 PM   #3929
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: fxi 查看文章
滅亡迅雷齊集, 雷禁型仔無理由又一集就瓜吧
雷用暗殺仔key變身,亡多數係ark zero了
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-20, 04:14 PM   #3930
qwe
Game Master

迅個樣係擔心不破定驚左唯姐
舊 05-03-20, 05:29 PM   #3931
fxi

總係覺得唯係一個無主見既人, 奴性向, 人地叫乜佢就做
舊 05-03-20, 06:55 PM   #3932
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
可憐的小綠.......

ZAIA指標器被Hack引起混亂

不破又會咁易比刃姐打暈

亡已解放

下集到雷
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-20, 08:12 PM   #3933
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
1000%個智力趺到負數未

舊 05-04-20, 03:45 AM   #3934
ComeLOLoh

疏菜工廠其中一個電腦mon係用香港夜景做wallpaper

72度,60度咖啡?講緊°F 定 °C先?

舊 05-05-20, 12:31 AM   #3935
ra2hk
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDEXAMPLEFOUR
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
疏菜工廠其中一個電腦mon係用香港夜景做wallpaper

72度,60度咖啡?講緊°F 定 °C先?
攝氏 平時熱飲都係差唔多呢個溫度
華氏72=攝氏22 同室溫凍水差唔多
ra2hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-20, 09:19 AM   #3936
qwe
Game Master

出面話4月後無再開廠,5月嘅集數拍晒
但因為緊急狀態到6月,基本上已經拍唔切黎緊嘅集數,有機會要停播⋯
而新拉打定左9月,理論上6-7月開拍,如果東映要新拉打如期推(或者反約/劇場版所限),01好大機會爛尾⋯
舊 05-05-20, 12:36 PM   #3937
fxi

01又無乜伏線, 要收尾唔難, 而且暫時敵角已定趕住領便當唔難, 之前滅亡迅雷已經趕收工過一次
舊 05-05-20, 01:24 PM   #3938
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
01又無乜伏線, 要收尾唔難, 而且暫時敵角已定趕住領便當唔難, 之前滅亡迅雷已經趕收工過一次
其實而家final boss都呼之欲出係千爺加Ark吧
滅亡迅雷分分鐘會與飛電連成一線也說不定

舊 05-05-20, 08:11 PM   #3939
fxi

呢套都算歷代最少皮套怪人既劇集, 重用次數又多夠哂環保
舊 05-07-20, 08:02 PM   #3940
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
《幪面超人令和 THE FIRST GENERATION》即將於本週五(5月8日)正式上映!

凡於戲院票房購買一張正場戲票,均贈送「幪面超人大戰GANBARIZING咭」一張!數量有限,先到先得,送完即止!
‼優惠不適用於使用換票證、優惠券、電話及網上購票

用買飛時拿到的《幪面超人大戰GANBARIZING》咭戰鬥吧!
*你亦可在新系列「《幪面超人大戰GANBARIZING》RT2彈」上使用

上映戲院即將公布,最新資訊請留意Facebook專頁。

《幪面超人令和 THE FIRST GENERATION》
日語原聲 中文字幕
5月8日 時代之戰
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-20, 05:05 PM   #3941
ComeLOLoh

今日戲院睇左!買飛時講明新例場內唔可以飲食,但場內我身邊有位人仕係咁飲…
我個場都幾多人遲到…好阻視線…
後半係咁打…feel到隔離位觀眾有d悶…
太多人…可能無時間寫太多劇情…
反擴軍點解有個身材咁好…搞到好搶鏡…
(Search到原來係鈴木ふみ奈,特別客串啦!原來)

睇變身…睇出招…
前半唔差,係後半無好好寫落去…
特別係最尾…

此篇文章於 05-08-20 05:09 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-20, 09:03 AM   #3942
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
連續3星期總集篇

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-20, 04:47 PM   #3943
qwe
Game Master

引用:
作者: GN00508771 查看文章
連續3星期總集篇
唉,都係捱唔住
舊 05-10-20, 05:18 PM   #3944
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
特攝劇《幪面騎士Zero-One》《魔進戰隊煌輝者》的新集數將於5月17日起播映延期。取而代之兩節目的特別篇及劇場版播映決定。

受新型冠狀病毒(武漢肺炎)傳染擴大影響,兩節目的拍攝時間表亦產生變化,目前新集數的播映將會推遲。《幪面騎士Zero-One》將會3週連續播映回顧迄今為止的戰鬥的特別篇。5月17日及24日以「President Special PART.01 & PART.02」為題,以飛電或人 / 幪面騎士Zero-One及秘書・Is的視點回顧故事。高橋文哉飾演的或人及鶴嶋乃愛飾演跟“平常不一樣的Is”全新旁白進行節目,2人的交流將會構成“某劇情”。31日播映的「Shooting Special」則將會以岡田龍太郎飾演的不破諫 / 幪面騎士Vulcan作為視點回顧故事。

《魔進戰隊煌輝者》5月17日將會是劇場版「魔進戰隊煌輝者 Episode ZERO」TV首次播映。24日的「1・2話未公開片段曝光 現在再一次Start Dash SP」是以第1話與第2話為基礎,再加上未公開片段的特別版播映。

兩節目今後也為其他特別篇的播映進行企劃中。新集數的播映日則在決定後再作通知。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-20, 07:56 PM   #3945
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: GN00508771 查看文章
連續3星期總集篇
無貨賣

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-20, 10:15 PM   #3946
fxi

我覺得就算唔係疫情都無乜特別野好講, 千騎只係拖劇情, 又唔係好打招式又悶, 個勢似係一齊KO千騎再同滅亡迅雷打? 但又好似無乜敢既必要
舊 05-11-20, 08:41 PM   #3947
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
終於齊人就無貨……

舊 05-11-20, 09:45 PM   #3948
qwe
Game Master

引用:
我覺得就算唔係疫情都無乜特別野好講, 千騎只係拖劇情, 又唔係好打招式又悶, 個勢似係一齊KO千騎再同滅亡迅雷打? 但又好似無乜敢既必要
反而佢唔只係單元咁去,會出返出過嘅humagear幾好
又除左1000外未算太低能
雖然睇唔明佢啲笑點⋯
舊 05-11-20, 10:12 PM   #3949
casio

註冊日期: Apr 2005
成套嘢方舟好慘,俾1000%搞到惡搞,D靚又係咁俾或人NTR

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-20, 12:38 AM   #3950
qwe
Game Master

引用:
作者: casio 查看文章
成套嘢方舟好慘,俾1000%搞到惡搞,D靚又係咁俾或人NTR
電腦算啦
但佢唔好最後話老豆其實死左個腦做左アーク/ゼアcpu呢啲爛劇情⋯

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 12:37 AM

手機版 | APP版