Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-18-02, 10:35 PM   #1
boy
Senior Gamer
bye~~

註冊日期: Dec 2001
馬甸尼...

唉....最後一次世界杯啦....
估唔到咁就...

舊 06-18-02, 10:39 PM   #2
cinimod
God of Gamer

以後衛計,都未必話得埋,你睇馬圖斯〔好似90年左右以前意大利都有個好大年紀既清道夫,唔記得叫乜名〕...
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-02, 10:39 PM   #3
RX-93
Insane Gamer
new type

註冊日期: Jun 2002
馬甸尼都真係老喇,今屆都冇乜表現

舊 06-18-02, 10:41 PM   #4
boy
bye~~

引用:
Originally posted by cinimod :
以後衛計,都未必話得埋,你睇馬圖斯〔好似90年左右以前意大利都有個好大年紀既清道夫,唔記得叫乜名〕...
佢退出國家隊,唔踢啦...

舊 06-18-02, 10:45 PM   #5
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
引用:
Originally posted by boy :

佢退出國家隊,唔踢啦...
心目中最佳左閘

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-02, 10:48 PM   #6
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
Originally posted by cinimod :
巴里斯?

舊 06-18-02, 10:50 PM   #7
boy
bye~~

意大利將會進入青黃不接的時期...

舊 06-18-02, 10:51 PM   #8
cinimod

係巴里斯啦!thanks!有無人知佢最隻打世盃果年幾歲?

馬甸尼佢好似話過要破馬圖斯個紀錄,只要佢keep到某個水平,無話有野無可能的,不屆至算啦。
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-02, 10:51 PM   #9
老野一個
Ultimate Gamer

冇晒活力la
生瘦彈弓人

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-02, 10:55 PM   #10
boy
bye~~

引用:
係巴里斯啦!thanks!有無人知佢最隻打世盃果年幾歲?

馬甸尼佢好似話過要破馬圖斯個紀錄,只要佢keep到某個水平,無話有野無可能的,不屆至算啦。
巴里斯37歲(1997年)已經掛靴..
即係94年係佢最後一次世界杯(33歲)..

舊 06-18-02, 11:00 PM   #11
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
意大利將會進入青黃不接的時期...
點會青黃不接呀~?
意大利d新人好勁wow~
近幾介u-21 euro cup好似佢地掃哂
我擔心既係意大利d球會少用d新人
埋沒左佢地d天份咋~

舊 06-18-02, 11:05 PM   #12
boy
bye~~

引用:
Originally posted by 究極之普通人 :
點會青黃不接呀~?
意大利d新人好勁wow~
近幾介u-21 euro cup好似佢地掃哂
我擔心既係意大利d球會少用d新人
埋沒左佢地d天份咋~
馬卡朗尼,雲度拿重未夠班...
後防小簡又唔係勁...

得個派路...邊得呀

舊 06-18-02, 11:13 PM   #13
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:

馬卡朗尼,雲度拿重未夠班...
後防小簡又唔係勁...

得個派路...邊得呀
但係都未至於青黃不接ma~
起碼佢地4年後仲有d 25~29歲既球員用
應該等到既~:cwm18:

舊 06-18-02, 11:18 PM   #14
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
卡斯辛奴,馬利斯卡,比基......隨手都執到一堆喎...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-02, 01:10 AM   #15
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
你真係當班無入選班球員流ga?

論壇跳轉

現在的時間是 06:57 PM

手機版 | APP版