Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-30-18, 05:56 PM   #326
阿魚
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
隻強人好大力
演習斬支援
一套10000 傷害

話需如此
進攻依舊單調

舊 08-30-18, 06:18 PM   #327
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 阿魚 查看文章
隻強人好大力
演習斬支援
一套10000 傷害

話需如此
進攻依舊單調
佢連刺果下真係好正

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-18, 06:23 PM   #328
阿魚

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
佢連刺果下真係好正
實戰同exam 一樣
被78 扑兩野就銀牙

舊 08-30-18, 06:40 PM   #329
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
實戰同exam 一樣
被78 扑兩野就銀牙
但一套秒雷炮太坦好正

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 08-30-18, 06:45 PM   #330
阿魚

引用:
但一套秒雷炮太坦好正
好吃技術
玩兩鋪即GG
跌返落B

舊 08-30-18, 07:31 PM   #331
鳳熾魂
紅蓮の焔神

終於中隻狙吉改Lv2 可以唔洗再自護勢二連Beam幾正咁
引用:
好吃技術
玩兩鋪即GG
跌返落B
有隊友都好丫
同人去拆彈 死左隊友係去唔去拆

此篇文章於 08-30-18 07:46 PM 被 鳳熾魂 編輯。
舊 08-30-18, 09:02 PM   #332
阿魚

引用:
終於中隻狙吉改Lv2 可以唔洗再自護勢二連Beam幾正咁

有隊友都好丫
同人去拆彈 死左隊友係去唔去拆
我都想要狙吉改lv2
2 連beam 打腳仔用
幾好玩,注意3槍就會OH

舊 08-30-18, 10:09 PM   #333
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
我都想要狙吉改lv2
2 連beam 打腳仔用
幾好玩,注意3槍就會OH
連射兩槍後第三槍即轉武咁射唔到第四槍可以唔會OH
R4儲快過其他BEAM好多

舊 08-30-18, 11:23 PM   #334
阿魚

引用:
連射兩槍後第三槍即轉武咁射唔到第四槍可以唔會OH
R4儲快過其他BEAM好多
佢支sniper 我個人覺得所有狙之中最強
可以叉,連射3槍先過熱
單係連射性已經令輸出大up
唯一要挑剔係射程
但我覺得上面既優勢已經夠cover

放棄突擊垃圾機
用返支援就上返B+
剛剛抽中埋赤鬼lv3

舊 08-30-18, 11:31 PM   #335
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
佢支sniper 我個人覺得所有狙之中最強
可以叉,連射3槍先過熱
單係連射性已經令輸出大up
唯一要挑剔係射程
但我覺得上面既優勢已經夠cover

放棄突擊垃圾機
用返支援就上返B+
剛剛抽中埋赤鬼lv3
射程650都ok Ge 反正太遠有時前而未必頂到
用Exam lor有能力戰Ge 不過睇隊友識唔識幫你開下位

舊 08-30-18, 11:48 PM   #336
阿魚

引用:
射程650都ok Ge 反正太遠有時前而未必頂到
用Exam lor有能力戰Ge 不過睇隊友識唔識幫你開下位
650 其實好夠
800 射狙連射2 槍就OH
除非你百發百中
如果唔係傷害一定唔夠

突擊自問技術未到家
唔好拎出黎害人

舊 08-30-18, 11:58 PM   #337
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
650 其實好夠
800 射狙連射2 槍就OH
除非你百發百中
如果唔係傷害一定唔夠

突擊自問技術未到家
唔好拎出黎害人
致命傷係射唔停人
打quick練下lor
狙改玩完一輪結果差少少升上B-又去C+頭

此篇文章於 08-31-18 12:32 AM 被 鳳熾魂 編輯。
舊 08-31-18, 12:49 AM   #338
阿魚

引用:
致命傷係射唔停人
打quick練下lor
狙改玩完一輪結果差少少升上B-又去C+頭
狙吉改好猛
多玩無壞

另外,我發現
強人個飛彈盾,居然唔當盾,唔會擋
笨大你有無ms 常識架????

舊 08-31-18, 12:57 AM   #339
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
狙吉改好猛
多玩無壞

另外,我發現
上集好似都係咁設定

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

舊 08-31-18, 01:13 AM   #340
阿魚

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
上集好似都係咁設定

點解要咁做
個盾有咩得罪左笨大

舊 08-31-18, 01:18 AM   #341
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
狙吉改好猛
多玩無壞

另外,我發現
頹到跌番落C一開始係咁贏之後就輸輸輸輸
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
上集好似都係咁設定

引用:
點解要咁做
個盾有咩得罪左笨大
可能怕你爆盾就乜都無哂
上代B3爆盾會無格靈

此篇文章於 08-31-18 01:29 AM 被 鳳熾魂 編輯。
舊 08-31-18, 09:30 AM   #342
阿魚

引用:
頹到跌番落C一開始係咁贏之後就輸輸輸輸

可能怕你爆盾就乜都無哂
上代B3爆盾會無格靈
強人盾武裝除左機雷可以防禦用
飛彈功能有限
真係好雞肋

爆盾咪換機再出擊囉
反正依家d 突擊機都係特攻型
有幾多架可以死唔多又做到野

此篇文章於 08-31-18 10:03 AM 被 阿魚 編輯。
阿魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-18, 10:18 AM   #343
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
https://www.youtube.com/watch?v=igN3DvkAxFA
邊度廢
講真格機有急回我覺得已經勁到抽筋
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-18, 11:04 AM   #344
阿魚

引用:
作者: Kain 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=igN3DvkAxFA
邊度廢
由手機版發出
架機的確高性能好勁
都係世界既錯

舊 08-31-18, 11:11 AM   #345
Kain

記得上集強人轉身好慢(定步法唔同?可能記錯)
條片入面又成日飛過龍
係咪因為呢個問題?
由手機版發出

此篇文章於 08-31-18 11:14 AM 被 Kain 編輯。
舊 08-31-18, 05:30 PM   #346
DanielDaniel
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
邊度廢
由手機版發出
條片4對4唔係街場,實際街場多數4部高達。ㄧ個硬直比人連爆
DanielDaniel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-18, 06:55 PM   #347
Kain

引用:
作者: DanielDaniel 查看文章
條片4對4唔係街場,實際街場多數4部高達。ㄧ個硬直比人連爆
所以咪話有急回係幾重要囉
由手機版發出
舊 08-31-18, 06:58 PM   #348
鳳熾魂
紅蓮の焔神

400房玩LV2狙改真係同300房睇人玩Lv1差勁遠Exam 強人 高達 Ez8

舊 08-31-18, 07:00 PM   #349
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
引用:
記得上集強人轉身好慢(定步法唔同?可能記錯)
條片入面又成日飛過龍
係咪因為呢個問題?
由手機版發出
飛過龍唔係為左引對面撞咩?
由手機版發出
nomezero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-18, 07:14 PM   #350
Kain

無用知識:
格納庫STAFF ONLY門前敬禮可以入去睇STAFF CREDIT

此篇文章於 08-31-18 09:22 PM 被 Kain 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] 「機動戦士ガンダム バトルオペレーション2」Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2︱基本免費/攻略交流區 開放中 安安 電視遊戲討論版 144 08-02-18 07:53 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 Vol.3 GN00508771 攻略及心得交流區 1522 04-30-17 02:00 PM
放 Gundam Battle Operation 賈圖專用勇士Code siuterry 買賣專區 0 01-25-15 02:58 PM
[PSV] 機動戰士 Gundam Battle Operation 配信決定! square-enix 手提遊戲機討論版 3 05-30-13 11:49 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM

現在的時間是 04:04 PM

手機版 | APP版