Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-16-05, 04:07 PM   #1
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
San Diego Comic-Con 會場限定品 Chobits 黑芝 Figure 加其他 Figure 相片 (多圖注意)

今日去左一年一度o既 San Diego Comic-Con,
Toynami 亦都為此出左會場限定品 Chobits 黑芝 Figure,
只可以o係 Toynami o既攤位發售, 限出 1000 隻,
售美金 $20, 不過o係 Ebay 見到有人未到 Comic-Con 首日,
已經將佢抬高至30幾四十蚊啦...

我個係 406 個

手可以郁動

另外 Toynami 亦出左會場限定版犬夜叉 Figure, 出 1400 個 (好似係, 聴日去再睇清楚...)
不過我對犬夜叉冇興趣...

同時 Toynami 亦展出左另外一隻 Chobits o既 Figure, 預定十月推出

另外, o係 Comic o既 Yamato 攤位向職員挖料,
宇宙服老師將於呢兩三個星期內到貨, 好想快D到手喔~~

更多 Figure 相片, 請 Click 以下 Link 觀賞
http://www.wewephoto.com/album8332

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-05, 05:36 PM   #2
digi
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2004
好鍾意隻粉紅色阿芝呀

舊 07-16-05, 07:55 PM   #3
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: digi
好鍾意隻粉紅色阿芝呀
同感~好正呀~好想要呀~才不過是100蚊左右~
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-05, 08:44 PM   #4
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
好神奇,瑞華行代理,香港見都未見

http://www.toynami.com/where.html

此篇文章於 07-16-05 08:48 PM 被 Designer 編輯。
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-05, 10:11 PM   #5
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
點解咁耐以黎都無一隻靚ge chobits 大figure出....

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-05, 10:14 PM   #6
クラウド
死相が見えるぞ

引用:
作者: Hitomi
點解咁耐以黎都無一隻靚ge chobits 大figure出....
黑芝掂喎....唔得咩?

舊 07-16-05, 10:51 PM   #7
digi

香港係咪無辦法入手的?

舊 07-16-05, 10:57 PM   #8
redfish
Game Master

引用:
作者: Designer
好神奇,瑞華行代理,香港見都未見

http://www.toynami.com/where.html
上年瑞記開倉時, 見過這些吧
http://www.toynami.com/popup_imen_robo1_a.html
http://www.toynami.com/popup_imen_robo2_a.html
http://www.toynami.com/macross.html
http://www.toynami.com/robotech_mpc.html

舊 07-16-05, 10:57 PM   #9
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
作者: K死狗(K9999)京
黑芝掂喎....唔得咩?
唔...極其量只能說是一般...同"掂"仲有好大距離....

舊 07-16-05, 11:01 PM   #10
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
唔...極其量只能說是一般...同"掂"仲有好大距離....
跟漫畫果隻都ok的, 不過都係細隻

另10月果隻芝都係會場限定?
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-05, 11:03 PM   #11
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
香港係咪無辦法入手的?
佢係為美國 San Diego 呢度o既 Comic-Con 而出o既會場限定品,
所以香港應該冇 (我諗).........

舊 07-16-05, 11:05 PM   #12
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
我覺得佢點都好過同廠出o既啡色裙果隻先啦~

舊 07-16-05, 11:28 PM   #13
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
作者: Super Bus
我覺得佢點都好過同廠出o既啡色裙果隻先啦~
果隻簡直不知所謂...不提也擺...

舊 07-17-05, 01:15 AM   #14
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: grxgr
同感~好正呀~好想要呀~才不過是100蚊左右~
叫[Bus]兄入手先......下次比返錢他就得....

舊 07-17-05, 01:37 PM   #15
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: Bahamut
跟漫畫果隻都ok的, 不過都係細隻

另10月果隻芝都係會場限定?
果個唔係會場限定,
而且個牌寫住會o係十月推出,

舊 07-17-05, 04:00 PM   #16
digi

咁請問知唔知點樣發售呢

舊 07-17-05, 09:50 PM   #17
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
咁請問知唔知點樣發售呢
到時呢度D賣漫畫o既舖頭就有得賣啦~

舊 07-18-05, 12:29 PM   #18
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

相片追加~

o係 Toynami 攤位影多幾張

廿蚊一個, 有相為證

犬夜叉會場限定品 Figure, 售$15, 出二千隻, 並冇限制購買數目

Chobits 會場限定品 Figure, 售$20, 出一千隻,
可能見有人o係 ebay 炒價, 因為我見有人o係 ebay 炒高至 Buy it now US$50,
所以每人只限買兩個

p.s. 更多相片追加完成

http://www.wewephoto.com/album8332

論壇跳轉

現在的時間是 03:41 PM

手機版 | APP版