Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 
電視遊戲討論版>Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中
龍寶寶 11:29 AM 10-26-17
連特典平過官方價到手
風間鈴木仁 11:38 AM 10-26-17
作者: Eking:
麻煩講番隻game
NS Super Mario Odyssey|2017年10月27日︱支援繁體中文
http://www.nintendo.com.hk/switch/super_mario_odyssey/

https://www.nintendo.co.jp/switch/aaaca/sp/index.html

NS
https://www.nintendo.co.jp/software/switch/index.html
HK NS : http://www.nintendo.com.hk/hardware/switch/
http://www.nintendo.com.hk/
Eking 11:39 AM 10-26-17
作者: 龍寶寶:
連特典平過官方價到手
Nice, 唔知出面有冇抄?
JanSeiji 12:23 PM 10-26-17
PK Mixxnin, 本來想早玩先訂,而家同佢訂左就一街貨賣緊,佢都仲要正日,真係慘過食屎。。
lunn 12:40 PM 10-26-17
元朗喜利
$370
阿聰 12:41 PM 10-26-17
188 驚熱 日行版$380入手。
rubyyu 12:45 PM 10-26-17
作者: JanSeiji:
PK Mixxnin, 本來想早玩先訂,而家同佢訂左就一街貨賣緊,佢都仲要正日,真係慘過食屎。。
我都係個度訂…唔係嘛,玩咩?一街都有就係佢唔出貨??
terryskw 12:45 PM 10-26-17
金源都要低頭放貨了~XD
貓太部 01:05 PM 10-26-17
咁呢間商譽一定好好喎,牙齒當金使,有自己嘅堅持~

ps:想早玩而走去訂game,通常下場都係悲慘......
Terry Sham 01:12 PM 10-26-17
每個星期都會聽到有關訂Game的不愉快事件⋯⋯
rubyyu 01:28 PM 10-26-17
作者: rubyyu:
我都係個度訂…唔係嘛,玩咩?一街都有就係佢唔出貨??
有了abc
shtam 01:53 PM 10-26-17
龍珠 360 入手自用...買多隻要埋 passport 套多廿財送禮...
ntleung 02:03 PM 10-26-17
訂左行
hell & heaven 02:16 PM 10-26-17
作者: Terry Sham:
每個星期都會聽到有關訂Game的不愉快事件⋯⋯

有咩

見親訂Game果D成日講到自己幾醒幾勁
人地唔訂就食炒啦

利申: 你咪炒,買唔到就STEAM, PSN, E-SHOP見
天野 02:31 PM 10-26-17
作者: shtam:
龍珠 360 入手自用...買多隻要埋 passport 套多廿財送禮...
龍珠賣$360
琴晚有人話$400
一日差咁遠?
Akira 明 02:40 PM 10-26-17
作者: 天野:
龍珠賣$360
琴晚有人話$400
一日差咁遠?
會唔會訂360,walk in 400?
TheFool 02:54 PM 10-26-17
我見到大部份都係講game偷跑,請問個三隻白色禮服Amiibo係咪都偷跑左?有得買?
阿聰 02:57 PM 10-26-17
訂GAME,99.99%一定冇好下場……
Eking 02:59 PM 10-26-17
作者: 阿聰:
又唔可以咁講, 佢地買個安心啫
lodoss 03:01 PM 10-26-17
普通版就一定唔洗訂
但限定版好難講,有時炒得好勁
qwe 03:08 PM 10-26-17
訂係為左安心姐...

脷伸: 連WE都訂, 試過訂左貴過出面其他舖(水貨), 又試過叫唔使訂大把貨,然後話無貨出面炒到飛起...
天野 03:14 PM 10-26-17
作者: Akira 明:
會唔會訂360,walk in 400?
咁唔知,冇係果度訂過game
Eking 03:16 PM 10-26-17
我係試過一次訂左game, number係頭10,出個時冇電話叫拎game,直到放工去鋪頭先話唔記得,但係佢就賣街客貴左30%,之後有人係forum講條友將d貨賣哂俾街客,有d係我之前太老定最後要等下水先有得玩
mouseccy 03:20 PM 10-26-17
作者: 阿聰:
試下高達VS, MH, BIOHAZARD系列既特別版/初回限定唔訂, 睇下第1日駛唔駛食炒價
阿聰 03:29 PM 10-26-17
除非係限定,咁就可以考慮。

作者: mouseccy:
試下高達VS, MH, BIOHAZARD系列既特別版/初回限定唔訂, 睇下第1日駛唔駛食炒價
限定就可以考慮訂,但使唔使食炒價就冇人答到了。

Sent from my iPhone using Gaforum
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 

返回主題版面