Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 454 954 1354 1404 1444 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1457 1458 1459 1460 1464 1504 1554  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
蛋撻王子 06:11 PM 05-28-17
恭喜師兄
已經諗唔起對上一次呼符中「金卡」係什麼時候了
細路翔 06:25 PM 05-28-17
歐洲人什麼的最討厭了

話說紅A好似已經全家都變成從者了

剩係頂住學妹臉的依期已經有3個,連將佢變成黑人,明明好辛苦先趕得走既前炮友都因為gd手痕就call埋黎
FURIMUKI 06:36 PM 05-28-17
佢家姐(?)都變左英靈
柚原このみ 06:40 PM 05-28-17
佢老○係飛_杯、佢家姐都係_機杯
細路翔 06:43 PM 05-28-17
佢既巨乳老婆仲要一次出三隻亞種滿足3種口味

然後初戀情人都比gd夫ntr埋
axe1292 07:36 PM 05-28-17
作者: 細路翔:
歐洲人什麼的最討厭了

咁應該好多人討厭你
細路翔 07:40 PM 05-28-17

元帥大崩潰
psidef 10:09 PM 05-28-17
作者: 細路翔:
歐洲人什麼的最討厭了

話說紅A好似已經全家都變成從者了

剩係頂住學妹臉的依期已經有3個,連將佢變成黑人,明明好辛苦先趕得走既前炮友都因為gd手痕就call埋黎
作者: axe1292:
咁應該好多人討厭你
最難過係要討厭自己
細路翔 10:15 PM 05-28-17
作者: psidef:
最難過係要討厭自己
每次洗左幾千銀抽完都會發動依個SKILL架啦
T.K. 11:29 PM 05-28-17

蛋撻王子 11:50 PM 05-28-17
神嘲諷任

齊格飛強化任

第一關 - 全部龍 (但騎職的)

第二關 - 全部龍 (但都是騎職的 外加一隻清姬)

第三關 - 全部龍 (都是都是騎職的 最後總算來了黑槍王 不過用飛哥進場真的捱到去尾關嗎 )

axe1292 11:53 PM 05-28-17
作者: 蛋撻王子:
神嘲諷任

齊格飛強化任

第一關 - 全部龍 (但騎職的)

第二關 - 全部龍 (但都是騎職的 外加一隻清姬)

第三關 - 全部龍 (都是都是騎職的 最後總算來了黑槍王 不過用飛哥進場真的捱到去尾關嗎 )

呢個時候有請龍殺小次郎上場XD
蛋撻王子 11:54 PM 05-28-17
作者: axe1292:
呢個時候有請龍殺小次郎上場XD
完全係惡意編成

運營根本就係玩佢

†舞い降りし最強の魔竜 †
gingq7 12:03 AM 05-29-17
聖甲虫關和之前一樣,又係拉二+船長或征服王一回殺
the fool 03:15 AM 05-29-17
作者: gingq7:
三公有寶解, 解完倍率和B叔一樣 (藍卡900%vs紅卡600%)
鮮血傳承10級加30%, 怪力A+10級加31%, 都係打和
ATK 12489 vs 11645, 三公贏
三公狂化EX(紅卡加12%)亦贏B叔狂化B(紅卡加8%)
但B叔紅寶具食倒狂化B, 三公藍寶具食唔倒狂化EX,
所以紅卡平砍三公會高d(贏白值+狂化EX), 寶具就B叔高d
B叔一直被稱為假4星唔係無原因

C狐可以令三公鮮血傳承由CD5變CD4, 即係攻防buff down time只有1回合, 長期戰會穩好多
不過短期決戰用術閃應該無乜分別
我印象中我B叔Lv80寶1,技1 Lv10+孔明技3 Lv10有7萬幾
我而家三公都係Lv80寶1,技2得Lv6,+孔明技3 Lv10 得5萬幾所以先覺得細力
可能Lv90會好返D
我都知C狐support會好D,最重要係佢有回血術閃無,不過我都係鍾意速食所以應該都係用孔明多
細路翔 08:24 AM 05-29-17
把C狐大公和孔明都抽了然後SUP擺隻梅林係後排最好(?
大破人間 09:09 AM 05-29-17
看本周聖晶片mission, 看來本周應該沒有活動的樣子...
蛋撻王子 11:33 AM 05-29-17
作者: 大破人間:
看本周聖晶片mission, 看來本周應該沒有活動的樣子...
而且亦唔似無啦啦會出1.5-2
freemanl 05:13 PM 05-29-17
玩台版一星期多,每天刷金種火
部隊用以下覺得幾好:
前排:聖喬治+學妹+好友B叔
後排:B狐(寶石翁)+B叔(寶石翁)+幸運E

saber練lily覺得不好打,求3星或以下推薦?
assassin又練誰好?
大破人間 05:18 PM 05-29-17
作者: freemanl:
玩台版一星期多,每天刷金種火
部隊用以下覺得幾好:
前排:聖喬治+學妹+好友B叔
後排:B狐(寶石翁)+B叔(寶石翁)+幸運E

saber練lily覺得不好打,求3星或以下推薦?
assassin又練誰好?
saber如無3星以上的, 就練凱薩吧, 滿實用的

assassin就小次郎吧...
hell & heaven 05:28 PM 05-29-17
assassin仲有咒腕推薦
FURIMUKI 05:51 PM 05-29-17
殺真係...我用狂同アルターエゴ代打算
freemanl 06:01 PM 05-29-17
作者: hell & heaven:
assassin仲有咒腕推薦
係唔係2星山中老人?
Hextor 06:19 PM 05-29-17
作者: FURIMUKI:
台版撐唔撐到去ccc event都成問題
如果真係之前解包d event咁亂咁黎就等殺式

劍冇計3星得凱撒可以用
貝狄要第6章
細路翔 06:42 PM 05-29-17
作者: FURIMUKI:
快d跟我一齊餵杯比兩姊妹算啦

隻大波練起左根本又係一隻假四星成員,個技3廚到

營運快d出合體寶具比meltlilith變成第二隻自爆弓

台版就緊係等抽黑貞殺全場算啦,為左賺錢我肯定台版會提早出
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 454 954 1354 1404 1444 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1457 1458 1459 1460 1464 1504 1554  ... 最後

返回主題版面