Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
電視遊戲討論版>「GUNDAM VERSUS」 | 発売中
mrk 01:31 PM 09-17-16
請問今年TGS有試玩未??
GN00508771 02:14 PM 09-17-16
點可能會有
安安 06:41 PM 10-05-16
http://gnn.gamer.com.tw/5/138205.html
《鋼彈對決(GUNDAM VERSUS)》確定將推出繁體中文版,由萬代南夢宮娛樂中文化中心開發。
Kain 08:25 PM 10-05-16
連唔到日文版
應該
風萌翔 10:21 PM 10-05-16
gundam vs 其實中唔中文真係冇咩所謂
小昭Teddy 10:50 PM 10-05-16
作者: 風萌翔:
呢個世界係有好多人對中文有愛, 那怕果隻GAME完全唔洗睇字
ゆり 10:53 PM 10-05-16
有中文就係神作我地識條鐵
小昭Teddy 11:01 PM 10-05-16
成隻game要翻譯既字唔洗有幾多隻, 咁就可以出到中文版, 而又有人見到中文就濕晒, 何樂而不為呢
STRIFE 12:00 AM 10-06-16
Online 通訊見到台仔強國人講x你xx
你話幾咁神作呢
小昭Teddy 02:10 AM 10-06-16
作者: STRIFE:
你話幾咁神作呢
如果會分開server, 我又覺得出中文版又係一個幾好既消息喎

如果唔分, 係唔係中文版咪一樣會聽到
HI_Ricky 03:21 AM 10-06-16
有中文又分server 不知幾好, 到時候玩日版非常重要
強化人間ですの~★ 09:13 AM 10-06-16
你話幾咁神作呢
ファンメ是高達動物園的一環,不爽不要玩

wing 09:23 AM 10-06-16
如果得街機mode就係.

不過bandai話呢隻會有只有家用版可以提供的特別樂趣, 如果係講劇情mode, 就有需要了.

未玩大亂鬥之前, PS2果幾隻VS都有劇情MODE, 而且係整得好有心機, 可以玩幾十個鐘, 同埋有對艦戰等新要素. 如果新呢隻都有呢類MODE, 就有需要中文化了.
STRIFE 09:36 AM 10-06-16
事後mail呢d日本仔年中一百幾十單啦,講緊既係online對戰通訊既時候,我又真係勁少見喎
mario0606 10:26 AM 10-06-16
事後mail呢d日本仔年中一百幾十單啦,講緊既係online對戰通訊既時候,我又真係勁少見喎
我見得最多係GOGOGO,罵人真係算少
由手機版發出
強化人間ですの~★ 10:43 AM 10-06-16
通訊唔可以即時打字嘛
預先打定就冇左個意義
如果開放語音既話我相信罵人既應該都唔少
wing 12:14 PM 10-06-16
事後mail trash talk我覺得鬼佬勁多....... 我打格鬥game連日本韓國台灣大陸, 無論輸贏都極少收到trash talk mail, 大多數係nice, bye, gg之類.

唯一一隻只連歐美冇連亞洲的對戰game係m&m clash of heroes(因為亞洲基本上冇咩人玩Online), 打過千場online, 無論輸贏, 收收埋埋怕且都有幾百封事後mail trash talk, 搞到好熟點樣complaint同block人.
yorkyork 02:49 PM 10-06-16
http://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn...30079&subbsn=0

睇留言,
巴哈仔: 看不懂的遊戲何必玩
小昭Teddy 03:15 PM 10-06-16
遲早默劇都要加字幕:)
強化人間ですの~★ 07:24 PM 10-17-16

wing 08:58 PM 10-17-16
在日本街舖做beta test, 基本上唔關我地事
神龍 01:07 PM 10-18-16
家下game play / 片 咁多非背面第3方視角, 我係咪應該驚a
強化人間ですの~★ 01:29 PM 10-18-16
作者: 神龍:
家下game play / 片 咁多非背面第3方視角, 我係咪應該驚a
http://www.4gamer.net/games/109/G010903/20100623012/
一開始係咁架啦
強化人間ですの~★ 03:40 PM 11-28-16

強化人間ですの~★ 05:05 PM 12-13-16

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面