Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5
電視遊戲討論版>Tales of Vesperia Remaster/Definitive edition [PS4/X1/NS/PC] 已售
斯羅 10:50 PM 01-08-19
https://youtu.be/PxGXouX18o4

5:10 有無人知點打出第4下基本攻擊? 出奧義前突進左一下個hit
jeffyen83 12:46 AM 01-09-19
作者: 斯羅:

5:10 有無人知點打出第4下基本攻擊? 出奧義前突進左一下個hit
按下跟住普攻
斯羅 08:53 AM 01-09-19
作者: jeffyen83:
按下跟住普攻
下普攻係掃腳o個2hit, 但佢收尾係招突進普攻, 好奇未見呢下
但咁快應該無comboplus出第4下架
jeffyen83 01:10 PM 01-09-19
下普攻係掃腳o個2hit, 但佢收尾係招突進普攻, 好奇未見呢下
但咁快應該無comboplus出第4下架
Oh,甘唔知喇,同睇左片都唔係太知邊下 XD
呆王 02:01 PM 01-09-19

freerun普攻
奇蹟少年J 04:50 PM 01-09-19
買左既朋友,行版個初回特典可唔可以用日acc開?
Fio 12:21 AM 01-10-19
中文有3個字型,連戰鬥後對話都加埋字幕,幾有誠意喎
mrk 02:56 AM 01-10-19
NS版出先
今次中文版偷跑聽聞係因為NBGI行貨Game轉左批發商,
所以好多舖頭可以提早攞到貨!
(加上係舊Game重炒第3次,早D批出,
怕下星期佢地隻AC7出左,冇人玩呢隻啩!)

作者: 龍寶寶:
NS中文限定720到手
我訂落既sw中限版$738,
後來到貨後修正到$689
(上星期先落訂,冇諗到會偷跑同中文版平左!)

PS:今次4大平台齊腳都有份,又有中文化,
不過3大家用平台,sw版一定係最搶手先!
野良猫 08:47 AM 01-10-19
唔明點解當年爆到機,打三個紅眼都可以打輸
MultiPASS 10:18 AM 01-10-19
作者: 野良猫:
唔明點解當年爆到機,打三個紅眼都可以打輸
唔知係咪錯覺,呢隻game用Pro掣玩有啲delay!
冇以前玩360版咁順...
LR猫 04:42 PM 01-10-19
PS4版仲未有得賣?
pet3 07:45 PM 01-10-19
作者: mrk:
今次中文版偷跑聽聞係因為NBGI行貨Game轉左批發商,
所以好多舖頭可以提早攞到貨!
(加上係舊Game重炒第3次,早D批出,
怕下星期佢地隻AC7出左,冇人玩呢隻啩!)

我訂落既sw中限版$738,
後來到貨後修正到$689
(上星期先落訂,冇諗到會偷跑同中文版平左!)

PS:今次4大平台齊腳都有份,又有中文化,
不過3大家用平台,sw版一定係最搶手先!
看島上說
ns版 還是會卡卡的
出秘奧還會慢

安心等ps4版

不知道ps4 有沒有聖光
野良猫 08:25 PM 01-10-19
唔知點解出完三散華後同時按上+b會多一HIT,又唔係追加攻擊又唔係變化技
其他招出唔到係佢先有,而且唔係次次按到
Kello820 03:23 AM 01-11-19
作者: 野良猫:
唔知點解出完三散華後同時按上+b會多一HIT,又唔係追加攻擊又唔係變化技
其他招出唔到係佢先有,而且唔係次次按到
斧頭先得
唔洗乜野上+b,襟住通常攻擊個制就得
mrk 03:23 AM 01-11-19
請問各位師兄,以下呢段係咪上次PS3港行版冇收錄既Opening???

野良猫 07:53 AM 01-11-19
作者: Kello820:
斧頭先得
唔洗乜野上+b,襟住通常攻擊個制就得
原來係咁
當年玩都唔知有哩個技能
pet3 08:03 AM 01-11-19
作者: mrk:
請問各位師兄,以下呢段係咪上次PS3港行版冇收錄既Opening???

PS3 港日 日日都有2條op的
sugoteam 12:37 PM 01-11-19
請問有買限定版嘅師兄,行或日版裹面隻BD有冇唔同?有否加中文字幕落去?

Sent from my iPhone using Gaforum
mrk 02:11 PM 01-11-19
作者: pet3:
PS3 港日 日日都有2條op的
你意思:我隻sw中限版係少左1條OP
Terry仔 07:17 PM 01-13-19
我想買PS4 日版
買之前想搞清楚,有無得in game 轉中字幕?
wang2009hk 08:19 PM 01-13-19
作者: Terry仔:
我想買PS4 日版
買之前想搞清楚,有無得in game 轉中字幕?
設定要字幕時就自然中文字幕的了
沒特別需要轉030

PS那兩個免費新手包,很好用..可以在初期合幾把強武030
PORTABLE 10:38 PM 01-14-19
即係P4純日都有中文?
wongdee 11:16 AM 01-17-19
昨晚想入隻NS版點知全深水埗一隻都冇
知世公主 05:52 PM 01-17-19
作者: wongdee:
昨晚想入隻NS版點知全深水埗一隻都冇
要入可能188有機會,我隻NS都係 9號入的,早出中文版
wongdee 09:27 PM 01-17-19