Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 12-28-12, 09:26 PM   #1
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
黃貫中|Paul Wong Collection[發售中]

Paul Wong Collection - 黃貫中 (CD) 15 Jan 2013

TrackList:
CD
1. 新秩序
2. 紅黑紅紅黑
3. 年少無知 - PaulWong
4. 天與地
5. 這是我姿勢
6. 一念之間
7. 愛又怎麼樣
8. Can't bring medown
9. 目空一切
10. 逃
11. 踩界 H
12. 阿博二世
13. 顛倒
Bonus Track
14. 年少無知 (BonusSingle) 陳豪/ 林保怡/ 黃德斌
附加資料:
黃貫中-Paul Wong Collection,CD 收錄全城熱爆歌曲:天與地、年少無知
新秩序、紅黑紅紅黑
特別收錄Bonus Track:年少無知(BonusSingle) 陳豪/林保怡/黃德斌

做緊預購$115

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 08:20 PM   #2
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
岩岩去CD WAREHOUSE睇好似未有?
由手機版發出
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 08:51 PM   #3
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
延期到25號
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 09:36 PM   #4
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

應該係所謂既限定木盒、Single散唔到貨

大乱闘X
舊 01-21-13, 09:06 PM   #5
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

$115入左, 正常CD盒都無個

大乱闘X
舊 01-21-13, 10:26 PM   #6
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
延期到25號
引用:
作者: W!LL 查看文章
$115入左, 正常CD盒都無個
邊間偷跑?!......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-13, 11:21 PM   #7
\ot_to/

無話偷唔偷跑既, 延得期, 都可以早番少少出
舊 01-21-13, 11:38 PM   #8
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

應該係等港台俾埋獎年少無知即刻出!

聽緊~~好正

大乱闘X

此篇文章於 01-22-13 12:02 AM 被 W!LL 編輯。
舊 01-22-13, 10:59 PM   #9
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

隻碟錄音水準好高

大乱闘X
舊 01-23-13, 10:12 AM   #10
Reishin
Feels good

邊度有得賣?

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
舊 01-23-13, 10:25 AM   #11
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
引用:
作者: Reishin 查看文章
邊度有得賣?
普通版我諗周圍都有吧
我係cd warehouse買, $115入手

舊 01-23-13, 10:28 AM   #12
Reishin
Feels good

引用:
作者: westpat 查看文章
普通版我諗周圍都有吧
我係cd warehouse買, $115入手
THX!!

見到樓上話 正常CD盒都無個,又偷跑
以為得某D地方先有

今日收工去睇先~

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
舊 01-23-13, 11:30 AM   #13
\ot_to/

引用:
作者: Reishin 查看文章
THX!!

見到樓上話 正常CD盒都無個,又偷跑
以為得某D地方先有

今日收工去睇先~
的確唔係用正常CD盒

周圍都有得賣喇, 我係大眾買的
舊 01-23-13, 01:50 PM   #14
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
的確唔係用正常CD盒

周圍都有得賣喇, 我係大眾買的
我就咁界邊取碟
裡面得個紙套裝住隻碟, 穩陣起見即刻搵個cd套凹返隻碟

大乱闘X
舊 01-23-13, 09:33 PM   #15
\ot_to/

引用:
作者: W!LL 查看文章
我就咁界邊取碟
裡面得個紙套裝住隻碟, 穩陣起見即刻搵個cd套凹返隻碟
我又無咁做, 因為都係拎一次就唔會再拎出黎
舊 01-23-13, 10:21 PM   #16
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
香港真好......

殖民星天域140......
另一間...169......

早知吹雞響殖民星搞團購啦......
多幾個人隨時船飛伙食都賺番有凸......

反而想講個下『盒』......
好彩係阿Paul出品......
如果換左係Mr.的話應該又會全城鬧爆話佢地個盒抄醫生隻3mm......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-13, 01:10 AM   #17
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

呢隻碟竟然可以炒

大乱闘X

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[音樂碟] Linkin Park|Living Things [發售中] W!LL Neo Music UNIVERSE 9 07-02-12 11:29 PM
[作品] Jancy wong 9-1-2011 ZERO NEKO 照相館研習區 0 01-10-11 02:39 AM
[NOW ON SALE] 初生族 Vincent Wong YeeeSSS Neo Music UNIVERSE 8 05-19-06 04:08 AM

現在的時間是 05:10 AM

手機版 | APP版