Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
細路翔 06:04 PM 08-26-17
作者: 佐佐木莊尼:
咦又 expansion
我應該成個 living story season 3 都冇玩到
依家製作轉左領班人

我覺得ls3整得好過之前好多架

我都係依兩日先回鍋望下,新個把legendary單手劍咁潮就整佢好了

反正我本身已經有完成左50%既存庫
tao08 11:32 AM 09-10-17
而家呢度仲有冇人玩,見有新expansion想回鍋玩下
細路翔 11:52 AM 09-10-17
我得閒會入game同班鬼仔吹下水打下meta/t4 fotm

整完土豪劍無咩野好搞,hea下hea下又夠料整下一把legendary
tao08 04:15 PM 09-10-17
想重新開個角色玩,而家有邊隻職比較勁
細路翔 05:35 PM 09-10-17
作者: tao08:
想重新開個角色玩,而家有邊隻職比較勁
PVE的話隻隻都差唔多

PVP就幻術最安定
tao08 11:52 AM 09-11-17
有冇最update攻略網?耐冇玩唔記得哂d野之外仲有d新野都唔知乜黎
ヴィタさんさんKS☀ 12:00 PM 09-25-17
換完新電腦終於可以回歸
見到成 PACK 1500 gem 有特價又 guilder 又 suit 又make up kit 就買左

http://dulfy.net/2017/07/11/gw2-gems...it-and-glider/

繼爆乳旗袍同埋黑絲襪長 boot outfit 之外,第三套覺得 okay 有誠意既作品

搖搖 10:13 PM 05-20-21
心血來潮想推下post

仲有認真玩既似乎得番彩子
近尼一年我都係login完unlock左living world就放置
同買outfit當比月費

3rd expansion - Guild Wars 2: End of Dragons
日子未定終於到凱珊喇, 不過熱情都無哂
https://www.guildwars2.com/en/news/y...nd-of-dragons/

黎緊27/7會有直播講expansion
都係等人整理情報算

25/5起舊living world會逐d開放番比你免費unlock
如果仲有興趣的話可以上去睇下

其他唔太重要
佐佐木莊尼 11:59 AM 05-24-21
我仲解緊LS4
跟住仲要解飛龍 T_T

隔左一排返來後發現D公會散晒, 零心機打
搖搖 07:16 AM 05-25-21
飛龍我都無拎, story打完大晶晶就無玩了
彩子 03:11 PM 07-09-21
作者: 搖搖:
心血來潮想推下post

仲有認真玩既似乎得番彩子 (ry
其實我都係懶懶閒咁玩
唔算認真嗰隻

...嗯?

...然後懶懶閒咁搞咗呢把嘢出嚟 (拖
不過都搞咗成年

武器特效睇下面條片
我就係俾條片釣到應然後又手賤開坑

Exordium

搖搖 09:50 PM 07-09-21
大佬⋯又一把
搖搖 03:02 PM 10-10-21
我仲解緊LS4
跟住仲要解飛龍 T_T

隔左一排返來後發現D公會散晒, 零心機打
大佬解完飛龍未?
發現有個achievement 係"return to the... (LS4 map的名)", 唔知幾時開的
都係跑番次story, 掘野伐木做下event咁
快速拎番250 coin

尼排突然撩起條癮玩番, 拎番rolling beetle, 潛水skimmer
飛龍就玩到儲coin尼part.....慢慢搞緊
搖搖 06:06 AM 10-13-21
終於解完

6eo 11:40 AM 10-15-21
年紀大左, 無咁多時間玩OLG

之前Keep住日日上去WvW, Pvp同快刷地城
Farm完第1把legendary後就無乜再玩, 好似都3-4年前

check番原來已經6年前
Time flies
搖搖 07:37 AM 10-16-21
即係你HOT已經無玩.....
佐佐木莊尼 05:09 PM 10-29-21
大佬解完飛龍未?
發現有個achievement 係"return to the... (LS4 map的名)", 唔知幾時開的
都係跑番次story, 掘野伐木做下event咁
快速拎番250 coin

尼排突然撩起條癮玩番, 拎番rolling beetle, 潛水skimmer
飛龍就玩到儲coin尼part.....慢慢搞緊

之前清清下LS4 d 任務嫌煩, 又停左, 然後又被其他 game distract 左

真係好懷疑下個 expansion 出之前清唔清得完
搖搖 10:16 PM 10-30-21

之前清清下LS4 d 任務嫌煩, 又停左, 然後又被其他 game distract 左

真係好懷疑下個 expansion 出之前清唔清得完
我前排每晚抽d時間玩, 大概1個月解完哂
最花時間都係LS4地圖d 代幣
但有成就解決, 一兩晚就搞掂個map
佐佐木莊尼 04:13 PM 11-11-21
我前排每晚抽d時間玩, 大概1個月解完哂
最花時間都係LS4地圖d 代幣
但有成就解決, 一兩晚就搞掂個map
清埋機戰30後睇下得唔得閒返黎
搖搖 08:11 PM 11-11-21
得閒先啦, 無時限既

拎埋最後一隻mount

搖搖 07:12 PM 11-19-21

碧玉海

攻城龜
搖搖 10:05 PM 11-30-21
11月30日-12月4日
有齊哂新職同攻城龜試玩
搖搖 07:22 AM 12-06-21
第3代LE, 6種型態 (?

https://www.guildwars2.com/en/news/a...ndary-weapons/

麻麻地
搖搖 07:50 AM 12-18-21
https://www.guildwars2.com/en/news/see-you-in-2022/

28 January—New Kaineng City Map Tour
搖搖 09:25 PM 02-02-22

2月4日 New Kaineng City Map Tour
2月11日 新mastery Jade bots直播
2月28日 EOD資料片上市

個女王(?) 好韓國feel
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 

返回主題版面