Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 01-07-09, 08:25 AM   #151
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: williamsiusuper 查看文章
d菜ar其他料都好新鮮 但係塊漢堡扒冇咩特別食唔到大家講既juicy
不過入面個黑絲姐姐就幾正,正過個包
引用:
作者: POKA 查看文章
漢堡女神
企出面果兩位黑色套裝裙姐姐真係幾殺食

琴日係油麻地第一次食BK...............(around PM2:00)

櫃位員工似乎仲未聽慣d 包叫咩名...............

又係要叫返餐號..................

先唔講包的質素.................炸薯條的炸爐火己値得一讚

炸爐可以長期keep 住不停帽煙...........見到都興奮 b (炸油係要近200度才會有少少煙出的)

炸薯條放涼左都勁脆口同鬆化................香港M記果d 炸薯條真係摺得

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 01-07-09 12:15 PM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-09, 12:47 PM   #152
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
企出面果兩位黑色套裝裙姐姐真係幾殺食

琴日係油麻地第一次食BK...............(around PM2:00)

櫃位員工似乎仲未聽慣d 包叫咩名...............

又係要叫返餐號..................

先唔講包的質素.................炸薯條的炸爐火己値得一讚

炸爐可以長期keep 住不停帽煙...........見到都興奮 b (炸油係要近200度才會有少少煙出的)

炸薯條放涼左都勁脆口同鬆化................香港M記果d 炸薯條真係摺得
好似係灣仔返過黎做,之前條女好似係灣仔見過
我食完薯條先食包
叫號碼易d呀我買野好多時都係指個牌
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-09, 04:40 PM   #153
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 那個人 查看文章
船街

原來灣仔近海皮都開多左間triple o's
但係可能去金鐘仲近d
OOO位置o係邊???

引用:
好似係灣仔返過黎做,之前條女好似係灣仔見過
我食完薯條先食包
叫號碼易d呀我買野好多時都係指個牌
灣仔個靚姐姐再之前係o係tst ga
做得o野, 邊度開新鋪就搵佢去睇住個場?

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-09, 09:05 PM   #154
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

註冊日期: Jan 2002
其實burger king我覺得幾難食, 賣相又肉酸
次次都係食到一半就放低.....

差唔多價錢
mos同freshness好食好多
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-09, 09:37 PM   #155
加瑪
奧脫福的一條小草

我反而唔鐘意mos...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
舊 01-07-09, 09:47 PM   #156
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
BK 賣相唔太好~ 個包又扁~ 但味道可以接受~
反而個人唔太鍾意MOS~

我個人排...
以前一定係WHITE SPOT 最頭~

依家FRESHNESS > BURGER KING > WHITE SPOT
可惜的係FRESHNESS 比較細份...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-09, 11:06 AM   #157
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
原來灣仔都開左TRIPLE O...今朝行過見到....不過質素好似差左....

舊 01-12-09, 08:34 PM   #158
POKA
Banned

引用:
作者: Norm 查看文章
原來灣仔都開左TRIPLE O...今朝行過見到....不過質素好似差左....
快d去試啦
舊 01-12-09, 08:52 PM   #159
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
快d去試啦
就係試左先話差...可能因為今朝天氣涷果度又係OPEN既形式,連個包都涷左....

舊 01-14-09, 03:53 PM   #160
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Norm 查看文章
請問有無地址或大概位置是哪裡
Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-09, 04:08 PM   #161
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: Frozen Ray 查看文章
請問有無地址或大概位置是哪裡
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=26973
華潤果頭

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-09, 06:00 PM   #162
Frozen Ray
Crazy Gamer

引用:
作者: Coquelicot 查看文章
唔該
有行開果度附近去試下先
Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-09, 02:37 AM   #163
加瑪
奧脫福的一條小草

YMT BK有2個妹妹都唔錯wo

舊 01-20-09, 01:29 PM   #164
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
早兩日試左Ruby tuesday漢堡(珍寶size)

我覺得一d都唔好食~淡到都食唔出係牛雞豬
成個飽都無味ge

我都係鐘意MOS burger 淡淡地得黎有少少調味

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-09, 03:17 PM   #165
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
食包定把妹啊?

不過下次行過試下都好~
(我指試包姐...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-09, 04:06 PM   #166
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
不過彌補唔番o個度嚴重擠迫既環境,所以comment都仲係"冇必要都寧願去tst店食".....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-09, 01:39 AM   #167
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: 基路亞 查看文章
食包定把妹啊?

不過下次行過試下都好~
(我指試包姐...
我o地中國人有句說話叫秀色可餐
o者係所謂o既, 見到都飽
又或者我個人o既講法, 秀色當前, 可餐也

舊 01-21-09, 11:00 AM   #168
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
不過彌補唔番o個度嚴重擠迫既環境,所以comment都仲係"冇必要都寧願去tst店食".....
同意wc o個間坐得舒服好多

舊 01-25-09, 09:17 PM   #169
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
今日去食左big bite,起初直頭行過左太細間喇

入到去一個人都冇,所以叫左take out(呢個係今餐最失敗既一著 )

叫左classic+poutine+coke,$70....幾貴下

poutine幾好食,d cheese(?)仲溶既(因為佢整左呢個先再整個包,所以驚佢凍哂....)

不過個包就出事喇...因為佢d肉汁幾多,個包又大,一打開個包裝袋,d汁就漏哂出黎,好在我o係個袋入邊打開,如果唔係 )

anyway,佢塊扒唔夠實,我唔太鍾意

結論:應該冇下次.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 09:45 PM   #170
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
wow burger 唔錯
不過唔好食佢d薯條

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-09, 10:11 PM   #171
POKA
Banned

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
wow burger 唔錯
不過唔好食佢d薯條
d特飲都係
舊 01-25-09, 10:26 PM   #172
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
d特飲都係
你唔講我都唔記得
個薄荷百花果真係bbbb

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-09, 12:45 AM   #173
POKA
Banned

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
你唔講我都唔記得
個薄荷百花果真係bbbb
藥水味?
舊 02-19-09, 12:41 AM   #174
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
猛料一單
今日, tst bk既公關姐姐同我講快將推出叫餐送雞條promotion!!
抵食~~!!!

舊 02-19-09, 12:56 AM   #175
POKA
Banned

引用:
作者: Seppie 查看文章
猛料一單
今日, tst bk既公關姐姐同我講快將推出叫餐送雞條promotion!!
抵食~~!!!
其實都係過口引,咬2咬就食完

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:14 PM

手機版 | APP版