Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 43
HEAD_HUNTER 03:10 PM 12-05-18
近10場Mavs 8W2L,
睇嚟叫暫時搞掂D Jordan呢粒不爆彈
6eo 03:29 PM 12-05-18
隊小牛夾得幾好, ROTY都應該係Luka架啦

今季DAJ 罰球唔知點解開左竅咁
Penny仔 04:15 PM 12-05-18
巴克利燈到Doncic可能拎ROY......
搖搖 07:09 AM 12-06-18
傳湖人放哂d小將換AD....

https://fastbreakdaily.com/2018/12/0...-traded-weeks/
Penny仔 01:36 PM 12-07-18
Jazz已經讓左個Gobert, 火箭都打到咁.......
由手機版發出
搖搖 03:43 PM 12-07-18
Melo : 話左唔關我事

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 07:57 PM 12-07-18
而家成隊波集體跌watt
可能上季谷得太盡....
由手機版發出
6eo 05:45 PM 12-08-18
今日都好多場爆冷, 估你唔到

勇鹿就防守大戰, 好睇
搖搖 07:10 PM 12-08-18
JB真係去邊都.......雖然今次係教練問題 XD

http://www.espn.com/nba/story/_/id/2...u8_AMZYCoCgDjc
Penny仔 09:01 PM 12-09-18
作者: 搖搖:
JB真係去邊都.......雖然今次係教練問題 XD

http://www.espn.com/nba/story/_/id/2...u8_AMZYCoCgDjc
教練都係冇耐性架喇
輸得多又驚炒,所以咪會咁
由手機版發出
Penny仔 09:19 PM 12-09-18
火箭而家情況.....講笑咁講真係報應
冇melo攻守都冇好到
你同我講Gary Clark好過melo一定係痴左線.....
由手機版發出
HEAD_HUNTER 02:49 PM 12-10-18
Report: Lakers pursuing Ariza trade
http://www.nba.com/article/2018/12/0...ng-ariza-trade

甜瓜:詹皇你唔要我啦?
Sar8 05:41 PM 12-10-18
作者: Penny仔:
火箭而家情況.....講笑咁講真係報應
冇melo攻守都冇好到
你同我講Gary Clark好過melo一定係痴左線.....
由手機版發出
未必係gary clark,而係個防守教練

個教練玩到有melo冇我咁...
Penny仔 01:41 PM 12-11-18
今年Curry 真係好癲......
由手機版發出
Sar8 04:46 PM 12-11-18
唔好再傷
KD/KT:大哥返來後真舒適
KD上場打到食屎咁都贏
搖搖 06:40 PM 12-11-18
好想佢拎多次MVP
FMVP都有機

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
6eo 07:06 PM 12-11-18
一番黎即刻拎 player of the week

不過今年MVP好多對手, Kawhi, 字母哥 呼聲暫時都好似幾高

FMVP就真係遺憾黎
Shadow 神 07:30 PM 12-11-18
希望 GSW 3peat 到啦 ... 下年應該散 band ... 起碼無左一個
Sar8 09:59 PM 12-11-18
kd應該走
就算你拿兩年fmvp,幫gsw拿兩次冠軍
但始終係curry既球隊

而kd拿完球員既野會開始貪心再拿多d
Penny仔 12:25 PM 12-13-18
冇leonard 的速龍守到勇士隨時半場過唔到40....
由手機版發出
搖搖 07:39 AM 12-16-18
太陽單交易....又一個笑話黎

搖搖 12:23 PM 12-16-18
今日詹皇同球哥一齊3雙, 原來上一次已經11年前(kidd + VC)
6eo 12:59 AM 12-17-18
作者: 搖搖:
太陽單交易....又一個笑話黎

完全唔知想點...
Penny仔 09:00 PM 12-17-18
真係球壇笑話黎....
換完咪又係冇PG
6eo 10:04 AM 12-18-18
大腸: 湖人你想要既, 我偏唔比, 吹咩

感覺太同巫都完全係雙輸...
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面