Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-07-19, 03:29 PM   #1
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
Tenet (2020) Christopher Nolan

期待, 估唔到2020就有新電影

https://www.imdb.com/title/tt6723592/?ref_=ttfc_fc_tt

https://www.youtube.com/watch?v=cs44T61No2g

https://www.youtube.com/watch?v=LdOM0x0XDMo

香港2020年7月16上
https://www.youtube.com/watch?v=tHe0oMYea8M

HOME FILM NEWS MAY 22, 2019 9:15AM PT
Christopher Nolan’s New Film Casts Aaron Taylor-Johnson and Kenneth Branagh
By JUSTIN KROLL

Aaron Taylor-Johnson and Kenneth Branagh
CREDIT: REX/SHUTTERSTOCK

Aaron Taylor-Johnson and Kenneth Branagh will appear in Christopher Nolan’s upcoming film, “Tenet,” led by John David Washington.

Clémence Poésy, Dimple Kapadia, Michael Caine are also joining the cast that includes Washington as well as Elizabeth Debicki and Robert Pattinson.

“Tenet,” which is being filmed on location across seven countries, is an action epic evolving from the world of international espionage.

Nolan is directing from his own original screenplay and will use a mix of Imax and 70mm film to bring the story to the big screen.

Nolan and his wife, Emma Thomas are producing the movie, while Thomas Hayslip is serving as executive producer.

Nolan’s behind-the-scenes creative team includes director of photography Hoyte van Hoytema, production designer Nathan Crowley, editor Jennifer Lame, costume designer Jeffrey Kurland, and visual effects supervisor Andrew Jackson. The score is being composed by Ludwig Göransson.

Warner Bros. Pictures is distributing “Tenet” worldwide. It is scheduled to hit theaters on July 17, 2020.

“Tenet” is Nolan’s follow-up to the Oscar-nominated war drama “Dunkirk.” That film became a huge box office hit, collecting $526 million in ticket sales across the globe. It also earned Nolan his first directing Oscar nomination. Nolan’s acclaimed arsenal of work also includes “The Dark Knight” trilogy, “Inception,” and “Interstellar.”

由手機版發出

此篇文章於 12-24-19 10:41 AM 被 f2light 編輯。
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-19, 06:07 PM   #2
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
舊新聞

Hans Zimmer Explains Why He Chose ‘Dune’ Over Christopher Nolan’s Latest & Says He Never Saw The David Lynch 1984 Film
Charles Barfield July 16, 2019 1:00 pm News

https://theplaylist.net/hans-zimmer-...olan-20190716/
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 02:38 PM   #3
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
早一排出咗條疑似 teaser,戲院上嘅,跟住唔知點解無咗,去 Youtube 或者仲搵到。

舊 12-20-19, 02:39 AM   #4
王小虎

註冊日期: Apr 2002
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-19, 12:58 AM   #5
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
無論係Memento,Inception定Interstellar,Nolan真係好鍾意玩時空操控梗,就連Dunkirk呢啲完全唔係科幻嘅二戰電影,戲入面三個分別唔同長度嘅故仔都可以不斷倒敍完再倒敘。

由架車炒完車之後又即刻回帶回復正常嗰幕,睇嚟係有啲涉及時空逆流操控嘅超先進黑科技。

從主角嘅觀點,佢哋所觀測到嘅世界正係時間逆流,不過有可能佢哋先至係時間逆流中。

此篇文章於 12-24-19 01:02 AM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-19, 04:17 AM   #6
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
interstellar嘅時間空間玩得太完美了
之後嘅作品都應該難以超越.. 不過都會看
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-19, 05:11 PM   #7
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
要睇吓佢點演繹時間前進和後退的相撞了
正常應該只有一點會相遇,連起來唔知佢有咩睇法
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-19, 05:33 PM   #8
肉羊哩咖
griffin611

咁玩時間硬係令本人聯想到「時間止」系列嘅~~~(逃)

舊 05-22-20, 01:17 PM   #9
肉羊哩咖
griffin611

新預告!好緊張咁噃。暫時仲係7月上。

舊 06-14-20, 02:06 PM   #10
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
《TENET天能》最新全球上映日期是《TENET天能》7月31日~!

Christopher Nolan 最新科幻電影《天能 Tenet》確立延期上映
連帶著《神力女超人 Wonder Woman 1984》也延後了…
https://hypebeast.com/zh/2020/6/tene...release-delays

【等了又等】《TENET天能》上映日期受阻 宣佈延期至下月31日
https://hk.news.appledaily.com/enter...JLPHTBYNH2SEM/
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-20, 04:48 AM   #11
肉羊哩咖
griffin611

一推再推,而家係 8月 12號。

舊 06-30-20, 01:10 PM   #12
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
依家好似又話7月30號上
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-20, 06:29 PM   #13
肉羊哩咖
griffin611

根據返業界新聞網站報,都仲係 8 月 12,而部份戲院就 7 月 31
https://variety.com/2020/film/news/c...ft-1234694053/

舊 06-30-20, 07:33 PM   #14
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

https://www.cinema.com.hk/tc/movie/details/12361

香港同台灣都係話7月30號上

不過香港快美國約12個鐘,計返應該差不多啦
好多時亞洲既上映時間都係快小小

此篇文章於 06-30-20 07:41 PM 被 lunn 編輯。
舊 07-03-20, 12:59 PM   #15
肉羊哩咖
griffin611

唔知,美國嗰個準定係香港準,可能各有各做;事關美帝啲肺炎畸史近排爆升得好勁,啲院線驚無人敢入戲院,推遲晒復業日期。 其中一間 Cineworld 原本 11 號開都要去到 7月尾。

補充:美國嘅院線就咁:

此篇文章於 07-03-20 04:58 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-20, 03:09 AM   #16
肉羊哩咖
griffin611

講。鏟。片有更新:

《TENET天能》延後兩周至八月十二日上映
https://www.hkfilmblog.com/archives/75907

舊 07-06-20, 08:09 AM   #17
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

係…又改,依套唔知做乜

D消息好亂
舊 07-06-20, 03:56 PM   #18
肉羊哩咖
griffin611

其實唔止呢套,原定今年上嗰啲,套套都改咁滯,少則幾個月,長嘅成年;係咁褪後嘅有,褪咗後又搬返少少前嘅亦都有。今年係咁,因為美帝嗰邊有啲人堅持要「人權」同「自由」(有啲理由荒謬到你唔信),搞到啲疫情時上時落。啲發行驚啲戲院唔可以依期開返,或者開返無人敢入戲院,再者,呢套係 WB 今年嘅重頭戲,有報導指 Nolan 大人力主呢套係復影嘅頭啖湯,所以咪焗住要一改再改咁囉~

舊 07-21-20, 02:42 AM   #19
肉羊哩咖
griffin611

最新上映期:無限期押後~
https://www.theverge.com/2020/7/20/2...ational-disney

舊 07-22-20, 07:35 AM   #20
肉羊哩咖
griffin611

進一步消息指出,全球唔同步,唔知邊度會有先。
https://www.hkfilmblog.com/archives/76256

舊 07-22-20, 08:17 PM   #21
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
不如拿拿聲出碟算LA, 好想睇AR......

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-20, 02:49 AM   #22
肉羊哩咖
griffin611

一來齋出碟返唔到本吖嘛,據聞單係拍嘅成本都要成一億捌仟万,未計宣傳戲院分賬同利息;而 Christopher Nolan 大人好有要求,佢啲作品一定要嚮戲院睇先啱嘅(咳)。

舊 07-28-20, 02:54 AM   #23
肉羊哩咖
griffin611

呢套個影期好追過好多戲,最新嘅係咁:

Wednesday, Aug. 26:
Belgium, Bulgaria, Croatia, Denmark, Egypt, Estonia, Finland, France, Holland, Hungary, Iceland, Indonesia, Italy, Korea, Latvia, Lithuania, Portugal, Serbia, Slovakia, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, United Kingdom

Thursday, Aug. 27:
Australia, Austria, Bahrain, Canada, Czech Republic, Germany, Greece, Hong Kong, Israel, Lebanon, Malaysia, Middle East, New Zealand, Poland, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, Thailand, United Arab Emirates

Friday, Aug. 28:
East Africa, Ghana, Nigeria, Norway, Romania, Slovenia, Spain, Vietnam

Wednesday, Sept. 3:
United States(按:部份城市), Kuwait and Qatar

Thursday, Sept. 10:
Azerbaijan, CIS Others, Kazakhstan, Russia

Thursday, Sept. 17:
Cyprus

Friday, Sept. 18:
Japan

Dates TBD:
Argentina, Bolivia, Brazil, Chile, China, Colombia, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, India, Mexico, Nicaragua, Panama, Peru, Philippines, Puerto Rico, South Africa, Uruguay, Venezuela

求神拜佛佢唔好再改期喇。

https://variety.com/2020/film/box-of...rs-1234717187/

舊 08-18-20, 04:42 AM   #24
肉羊哩咖
griffin611

香港戲院關到廿五號先重開,呢套唔知有得預訂未。不過英國嗰邊據報話好「賣座」。

舊 08-18-20, 04:06 PM   #25
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
香港戲院關到廿五號先重開,呢套唔知有得預訂未。不過英國嗰邊據報話好「賣座」。
25號開到先再算喇

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Dunkirk ︱<鄧寇克大行動><Christopher Nolan 作品>(7月21日) 信長 電影版 67 02-15-20 05:14 AM
[西片] Goodbye Christopher Robin (2017) | Winnie the Pooh Backstory david 電影版 0 08-07-17 12:35 PM
[西片] Memento (TBD) | Christopher Nolan david 電影版 3 08-08-16 01:15 PM
出售 MaxFactory 7th Dragon 2020 初音未開 Type 2020 + PS3 電擊文庫FIGHTING CLIMAX(行日) AYU_fans 買賣專區 3 11-19-15 08:37 PM
Rest In Peace, Christopher Reeve, our Superman(合拼了initial, jaVaj ◣, 羅彼德, 碧咸23號的topic) oogami Neo Entertainment TREND 28 10-13-04 10:03 PM

現在的時間是 12:48 AM

手機版 | APP版