Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-22-08, 08:27 AM   #1
enilyks
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
fallout 3

PC版係唔係就出?
冇人講?
enilyks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-08, 10:34 AM   #2
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
同360一樣, 好似係11月出.
PS3就好似話會延遲.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-08, 12:24 AM   #3
邪教教主
Ultimate Gamer
bunchies

註冊日期: Jan 2002
好似28-10-08
感覺是拿槍的oblivion
而且1st/ 3rd 身shooting game 我玩唔"dim"....因為會暈
應該唔會買

His might upholds the weak
His word speaks only truth
His wrath undoes the wicked
邪教教主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-08, 10:10 AM   #4
wing
格鬥低手

引用:
作者: 邪教教主 查看文章
好似28-10-08
而且1st/ 3rd 身shooting game 我玩唔"dim"....因為會暈
應該唔會買
隻野其實係rpg, 唔係fps, 見到敵人果個畫面, 係任你選射敵人咩部位, 不過就算你瞄得準, 如果射擊能力差, 一樣會射失.
舊 10-23-08, 10:13 AM   #5
Eking

註冊日期: Feb 2006
同ell gate差唔多...明明射身都會miss.....囧

舊 10-23-08, 12:02 PM   #6
Ultimate Gamer
二天

註冊日期: Mar 2002
呢隻冇中文版會唔識玩…我覺得 fallout 既支線比主線更好玩

正保二年五月十二日

新免武藏守玄信
鈞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-08, 12:30 PM   #7
wing
格鬥低手

引用:
作者: 查看文章
呢隻冇中文版會唔識玩…我覺得 fallout 既支線比主線更好玩
查下字典, 睇睇下就會過到, 應該唔太難的.
舊 10-24-08, 01:00 PM   #8
Tatya
Crazy Gamer
戦神

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 邪教教主 查看文章
好似28-10-08
最唔希望咁

造到好似oblivion total conversion咁就好無癮..
Tatya 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Fallout 3 神祕人1號 電視遊戲討論版 618 12-02-13 04:34 PM
[業界] 美國E3-2008 新聞 wai128 電視遊戲討論版 674 07-23-08 01:42 PM
E3 '08: Fallout 3 Microsoft press-conference impressions JochenPeiper PC電腦遊戲討論版 0 07-15-08 02:34 PM

現在的時間是 03:25 PM

手機版 | APP版