Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-07-02, 12:09 AM   #1001
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by card_captor :
係唔係升lv升得快時,加hp果個幅度會減少!?
我而家係鯉魚王出場先,一出o左之後即出lv. 49果隻,通常打d lv.18 ~ lv.19 o既敵人,咁打嬴之後就會有好多exp
點形容俾你聽呢~~
你的問題已經涉及到系統的能力計算問題~

你的講法唔係錯晒~
因為你升Lv時打的敵人愈多,你的能力值會加得愈快~
但係加的能力值會有限制~

尤其係今集的能力值計算好複雜,即使解左碼亦都唔想計…

順帶一提~想煲隻某方面勁的PM~勸你咪打4天王+冠軍~
因為今集努力值的計算變左…

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線  
舊 12-07-02, 01:12 AM   #1002
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001

open another toppic la

唔係會有bug ga.....@__@"

此篇文章於 12-07-02 02:18 AM 被 YeeeSSS 編輯。
YeeeSSS 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[GBA] Pocket Monster 紅藍寶石討論區 ver. 2 咭咭王子(一V一)p 手提遊戲機討論版 988 11-22-03 08:35 PM

現在的時間是 07:09 AM

手機版 | APP版