Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 11-12-02, 12:34 PM   #51
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
Originally posted by kog :

XX冇格版果隻係咁(vcd):
一隻碟有三集;
第一集:兩段h都有,但cut佐d;
第二,三集:得前段h,後段h cut佐.
*....咁有格版頭三集,你有冇睇過?
冇格版DVD到手後有格版del哂 =p
可唔可以講詳細少少?
e.g. 「前段」係邊個同邊個h
有格版出果時冇乜詳細睇 就咁skip skip skip 睇h scene =p
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-02, 02:24 PM   #52
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by Hayami :

冇格版DVD到手後有格版del哂 =p
可唔可以講詳細少少?
e.g. 「前段」係邊個同邊個h
有格版出果時冇乜詳細睇 就咁skip skip skip 睇h scene =p
我係以每集既新出各式來記,每個新各式每集有兩次.
kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-02, 11:01 PM   #53
御劍冥夜
Junior Member

註冊日期: Oct 2002
我都買左冇格版

一隻DVD
有3集
冇格可以睇哂
但....都係有格好似好d
有d神秘感同靚d
男既真係畫得好假下
女就....好D
但我個隻DVD係美正版
冇cut到...
御劍冥夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-02, 03:35 AM   #54
kog
Moderator
リン・ミンメイ

Re: 我都買左冇格版

引用:
Originally posted by 御劍冥夜 :
一隻DVD
有3集
冇格可以睇哂
有d神秘感同靚d
男既真係畫得好假下
女就....好D
但我個隻DVD係美正版
冇cut到...
e,燒1隻(1~3集)比大家(我)都好.大家話呢?
舊 11-13-02, 03:41 AM   #55
流浪暴魔
Ultimate Gamer
青龍黃龍

註冊日期: Aug 2002
Re: Re: 我都買左冇格版

引用:
當然贊成啦~~~出埋碟$仲正
不如又整個投票箱啦
流浪暴魔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-02, 02:46 PM   #56
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

Re: 我都買左冇格版

引用:
一隻DVD
有3集
冇格可以睇哂
有d神秘感同靚d
男既真係畫得好假下
女就....好D
但我個隻DVD係美正版
冇cut到...
我都係買左美國正版 =9
佢地話有野cut左都覺得好奇怪…

>男既真係畫得好假下
本來會加格仔 畫幾精彩都冇用
第2,男的畫得再好都冇乜人會欣賞 ^^;
就好似h game咁 男聲通常都唔會配

//Blog
//Flickr
舊 11-13-02, 02:49 PM   #57
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

引用:
或者去edonkey dl 都得
(香港小人rip野放出去 上高的多數都會係原本dvd rip

//Blog
//Flickr
舊 11-13-02, 11:43 PM   #58
御劍冥夜
Junior Member

註冊日期: Oct 2002

引用:
我冇DVD RAM
所以冇辦法

仲有乜路徑可以同大家分?
御劍冥夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-02, 12:41 AM   #59
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
我有買VCD版,不過我想問下D海盜版DVD夜勤有無人買左~?
係咪有格無CUT版~?
一隻有幾多集~?
THX~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-02, 12:42 AM   #60
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

美版夜勤dvd vol1
1隻3集

//Blog
//Flickr
舊 11-14-02, 02:46 AM   #61
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
美版夜勤dvd vol1
1隻3集
hk邊到有得買?幾錢?真係想買 .
舊 11-14-02, 02:51 AM   #62
kog
Moderator
リン・ミンメイ

Re: Re: Re: 我都買左冇格版

引用:

我冇DVD RAM
所以冇辦法

仲有乜路徑可以同大家分?
我估..全個(H-GAMEの部屋)..一定有人..有-->DVD RAM
(仲有乜路徑可以同大家分? )e個唔係問題
舊 11-14-02, 04:17 AM   #63
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

引用:
hk邊到有得買?幾錢?真係想買 .
chic之堡賣日本精品有一間見過
但係賣得好貴…成300蚊好似

係網上就算用dhl都未必咁貴…

//Blog
//Flickr
舊 11-14-02, 05:19 AM   #64
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:

chic之堡賣日本精品有一間見過
但係賣得好貴…成300蚊好似

係網上就算用dhl都未必咁貴…
多謝!我會去睇睇.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
公告:) (好消息) Kenji少 影音館 43 12-11-03 12:42 AM

現在的時間是 05:06 AM

手機版 | APP版