Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 10-19-02, 11:21 PM   #1
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
GAF分享動畫隊及報名區[增加十個名額!]

18歲以下不可加入
暫有9個名額:

已成功加入會員者:
1.小昭Teddy
2.小雨
3.SteveW
4.貓又股宗
5.黑田官兵衛
6.陸奧貴志
7.搖妖傑
8.C@T
9.Darkdragoon
10.samkit
11.seetold

為左每個人都有動畫分享
請將一張有齊動畫既相pm比我
或E-mail給我:gafshareteam@hotmail.com
post在版中不予受理

H動畫,HCG同普通動畫都冇所謂[註:只有普通動畫者至少有三套完整動畫,零碎動畫(幾分鐘的片段)不獲受理]
有需要再增加
以防有小白出現

我會pm fourm link比分享人員,請分享人員到fourm 注冊,Thanks~
[守則會隨時更新!請細心看以上的規則,否則不承認其會員資格!]

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。

此篇文章於 12-01-02 09:17 AM 被 Blur 編輯。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-02, 11:24 PM   #2
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
1.小昭
2.小雨
3.cityhunter
4.貓又股宗
5.黑田官兵衛
6.陸奧貴志
7.搖妖傑

icq send圖得唔得~__~"

此篇文章於 10-19-02 11:48 PM 被 編輯。
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-02, 11:28 PM   #3
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
...................18歲以下不可加入

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-02, 11:46 PM   #4
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
1.小昭
2.小雨
3.cityhunter
4.貓又股宗
5.黑田官兵衛
6.陸奧貴志
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-02, 11:48 PM   #5
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
我總共得兩套........都唔知入唔入會好........
免得俾人話我係"黑洞"
雖然我個名有黑字
GAME CG都有少少0既..........

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 12:07 AM   #6
★星仔☆
Crazy Gamer

註冊日期: May 2002
me~
★星仔☆ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 12:11 AM   #7
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
Originally posted by 黑田官兵衛 :
我總共得兩套........都唔知入唔入會好........
免得俾人話我係"黑洞"
雖然我個名有黑字
GAME CG都有少少0既..........
如果計高壓縮格式既我比你仲要少...
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 12:17 AM   #8
Joe Yeung
Crazy Gamer
LV99懶人

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagJoe Yeung
我得d realmedia檔,少許cg+同人,兼只有h part,唔知入唔入得呢

Joe Yeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 01:54 AM   #9
何英
↓米奇老鼠

註冊日期: Dec 2001
臭作第1,2,3,4唔知有冇人要呢
bibleblack又洗哂
仲有D咩真琉璃色之雪...
琴日睇番同窗會AGAIN覺得幾好睇~__~

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 08:23 AM   #10
C@T
伊達と酔狂で・・・

報名
cap圖中
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 10:20 AM   #11
霧島雪
Game Master
CC無課玩家

H漫得唔得
霧島雪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 10:52 AM   #12
C@T
伊達と酔狂で・・・

PM sent
舊 10-20-02, 11:53 AM   #13
C@T
伊達と酔狂で・・・

藍仔:
你PM爆左....
舊 10-20-02, 12:34 PM   #14
東方之旅既團長
Account Locked

註冊日期: Sep 2002
可以講D規條我知嗎?:@_@":
東方之旅既團長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 12:36 PM   #15
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

攪交流團...好咩咩咩呢....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 12:37 PM   #16
東方之旅既團長
Account Locked

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by javaj :
哈.....我...入呀
東方之旅既團長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 12:47 PM   #17
某F
我的歌聲裡

引用:
Originally posted by javaj :
想入咪入law

考慮中...

舊 10-20-02, 12:52 PM   #18
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

做路人得唔得,因唔多想d/l野...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 01:19 PM   #19
SteveW
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
請問點先可以cap圖呀?
我D存貨都幾多,可否讓我加入?
唔信可問下搖妖傑, 我send個套X獸聖戰XX1-4俾佢架...
SteveW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-02, 01:53 PM   #20
某F
我的歌聲裡

呢度有無人專儲DAT檔?
想交流一下
AVI就免啦...

舊 10-20-02, 02:57 PM   #21
小雨

To 藍仔
我開左 account 啦..
不過出唔到 POST 既 >.<

舊 10-20-02, 03:09 PM   #22
Blur
The One
⊃貧⊂

XBox Live GamertagPAD 191276502
引用:
Originally posted by 小雨 :
To 藍仔
我開左 account 啦..
不過出唔到 POST 既 >.<
點唔得法?

舊 10-20-02, 03:18 PM   #23
小雨

引用:
Originally posted by 藍仔 :

點唔得法?
login 左入到其中一個 forum
您 無法 在這個版面發表文章
您 無法 在這個版面回覆文章
您 無法 在這個版面編輯文章
您 無法 在這個版面刪除文章
您 無法 在這個版面進行投票
您 無法 在這個版面附加檔案
您 無法 在這個版面下傳檔案

舊 10-20-02, 03:22 PM   #24
Blur
The One
⊃貧⊂

要Login多幾次.......
phpbb係咁

舊 10-20-02, 03:30 PM   #25
小雨

引用:
Originally posted by 藍仔 :
要Login多幾次.......
phpbb係咁
login 左好多次都係唔得
main page 見到自己在線上...不過一入 forum 就會當 logout?!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:58 AM

手機版 | APP版