Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-23-16, 03:10 PM   #27876
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: gingq7 查看文章
都唔駛點諗:
大腿無腦揀孔明+突滿加絆
前排: 5星單體主力配太太/相樸/聖夜+5星單體配柳洞寺
後排: 兩隻5星+一隻4星+突滿加絆+肖像
110/111 cost, 加絆食盡

前排如果無兩隻5星就放隻4星送角, 後排4星個位換5星吸絆, 一樣110 cost
唔夠快
有時佢開左降Brust Down我就要打多過3T
我用槍狐+李神槍lv90

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 03:12 PM   #27877
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
堅灰……一開game冇左隻殺柱,小弟得1心臟4頁ja點解唔俾小弟農呀
鬼島果次又系咁,擊破左咪擊破左囉,點解要關quest唔俾人打

極大成功後單抽出梅林都冇用,要成55頁30心臟,真系想講粗口
點解你唔昨晚出梅林俾我呢唉
點解自己又唔通宵打殺柱呢唉
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 03:14 PM   #27878
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
堅灰……一開game冇左隻殺柱,小弟得1心臟4頁ja點解唔俾小弟農呀
鬼島果次又系咁,擊破左咪擊破左囉,點解要關quest唔俾人打

極大成功後單抽出梅林都冇用,要成55頁30心臟,真系想講粗口
單抽中仲想點?

舊 12-23-16, 03:15 PM   #27879
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
槍柱己死~~~下一個~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 03:16 PM   #27880
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:

單抽中仲要埋怨
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 03:16 PM   #27881
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
單抽中仲想點

槍已破下隻應該係術?

舊 12-23-16, 03:25 PM   #27882
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 空調 查看文章
單抽中仲要埋怨
引用:
作者: 6078 查看文章
單抽中仲想點

槍已破下隻應該係術?
總有歐洲貴族嫌自己唔夠歐

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 03:26 PM   #27883
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
幸運e!!

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 03:30 PM   #27884
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:

單抽出左仲要話中左都冇用
有得慢慢升總好過想升都冇得升

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 03:31 PM   #27885
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
sorry各位師兄睇黎小弟應該刪留言以平民憤

依家唯一希望最終戰開既時候會開返d柱出黎俾人打,好想好想農殺柱
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 03:32 PM   #27886
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
所以幾時出巨神阿提拉者...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 03:37 PM   #27887
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
結果只出一件雙晶鎗馬上byebye

下一位應會到術階了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 03:42 PM   #27888
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
歐洲人常說自己不夠歐洲
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 03:43 PM   #27889
stcdavidhk

槍柱結尾補完返fgo亞提拉真好

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 12-23-16, 03:44 PM   #27890
蒼穹的天空
Insane Gamer

樂觀少少, 活動仲有8日多...
可能早D打完所羅門, 會有得返兜之前D關

E+ 唯有努力術職

舊 12-23-16, 03:47 PM   #27891
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
槍柱結尾補完返fgo亞提拉真好
還有布姐和尼錄的恩怨,歡樂王和大流士宿敵關係,短短數句對白已大勝一整個第二章

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 03:49 PM   #27892
stcdavidhk

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
還有布姐和尼錄的恩怨,歡樂王和大流士宿敵關係,短短數句對白已大勝一整個第二章
我剩係著重於佢地描述亞提拉寶具係衛星炮,咁幾時改返俾我地用?

舊 12-23-16, 03:50 PM   #27893
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
我放左隻絆8嫁王去support, 寶具ex一set已經重傷, 你再用自己隻呆毛去補刀就得,
應該唔會好難
引用:
作者: digiharuka 查看文章
嫁王劍蘭沖田誰都可以

劍蘭會好一點., 寶EX 基本上又可以開多次寶具
感謝各位,3回合已經KO槍柱了

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 04:17 PM   #27894
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
我剩係著重於佢地描述亞提拉寶具係衛星炮,咁幾時改返俾我地用?
條柱死有劇情?點睇番a

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 12-23-16, 04:21 PM   #27895
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
條柱死有劇情?點睇番a
打完200萬碌肉棒之後會迫你打最後一次
BTW,成班能量好似前世未打過機咁...
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 04:24 PM   #27896
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
打完200萬碌肉棒之後會迫你打最後一次
BTW,成班能量好似前世未打過機咁...
可能係因為我一次都無入過去/\
都係拿拿臨每條打一次先

睇番原來係尋晚無呢個Quest

ペルソナ5

隨時更新

此篇文章於 12-23-16 04:30 PM 被 鈴蘭 編輯。
舊 12-23-16, 04:34 PM   #27897
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

もっとだ!もっとよこせバルバトス! =>無理だった

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-23-16, 04:37 PM   #27898
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
速度只會越來越快.....因為越集中..現在最遲應該明早就破曬柱~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 04:52 PM   #27899
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
邊個係標籤度寫上バルバトス、歐洲人、非洲人架www.

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 05:01 PM   #27900
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
弓 騎 邊條柱能企到最後?

照速度明日下午就打所羅門了
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:23 PM

手機版 | APP版