Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-30-16, 09:20 PM   #3251
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
目標5000

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-16, 09:24 PM   #3252
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
有3000都偷笑了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-16, 10:52 PM   #3253
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
之前用開LG G2,岩岩轉左LG V10,唔知點解開左3次25AP肥關都彈GAME,以前冇事,打其他GAME都完全冇事,又走去1括DOWNLOAD左,唔知做咩,唔通部G2要做機戰專用機﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 08:20 AM   #3254
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
自然體下終於攞埋張90%r卷~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 09:00 AM   #3255
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
只打到175
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 11:09 AM   #3256
書仔
Game Master
路人一名

我更hea,只打到100

舊 05-31-16, 05:43 PM   #3257
ShinDou

原來新機cpu反而唔support, 唔係街打機戰算
舊 05-31-16, 07:59 PM   #3258
yorkyork

註冊日期: May 2010
呢隻game D工程司係懶嫁喇,
錢就識數,
人地im@s都更新左啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 08:12 PM   #3259
ShinDou

之前IM@S都係LG V10果粒U搞到彈GAME﹖
舊 05-31-16, 08:19 PM   #3260
yorkyork

睇人講就唔係彈game,
係爆晒格
舊 05-31-16, 08:30 PM   #3261
ShinDou

而家我係1LOAD完戰鬥即彈,打都打唔到,AP照扣
舊 05-31-16, 08:56 PM   #3262
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我help that company 10呢隻反而一路都正常運作

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-31-16, 10:22 PM   #3263
ShinDou

岩岩試左次CRUSH CLEAR重新DOWN過DATA入到戰鬥打到1場冇事,不過1入OPTION又彈出去,而家再試1括DOWNLOAD
舊 05-31-16, 11:05 PM   #3264
yorkyork

換既SSR機要750張飛先換得,
真係極品,
唔想比人凸爆不如唔好放出黎
舊 05-31-16, 11:06 PM   #3265
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

好....飛甩毛要突一先齊skill

另外zegapain係第2部...頂.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-31-16, 11:09 PM   #3266
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
要人突一真係O哂.....
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 11:10 PM   #3267
yorkyork

呢隻game真係越黎越神,
cc個邊要幾多戒先換爆一隻角?
應該少過呢邊下?
舊 05-31-16, 11:12 PM   #3268
ShinDou

CC戒角好似200換得1隻,其餘要用戒抽,冇得換多4隻

今次搞咩1黎就開EVENT,都唔俾時間人升石抽特效﹖

佢個S CHIP POOL係咪傻架﹖5百抽1次﹖你當個個有5萬咩﹖係必SSR 定 SSR OR 必殺肥5﹖

此篇文章於 05-31-16 11:20 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-31-16, 11:17 PM   #3269
yorkyork

就算開錯最多咪陪錢
舊 06-01-16, 12:15 AM   #3270
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
個S CHIP POOL唔好抽, 暫時報告十居其九都是SSR肥
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-16, 12:30 AM   #3271
yorkyork

好在冇抽,雖然都估到
舊 06-01-16, 04:27 PM   #3272
書仔
Game Master
路人一名

想問大家對用S卷換的可以加隊友回避和命中的SSR點睇,值不值換一隻看門口

舊 06-01-16, 05:44 PM   #3273
ShinDou

其實佢冇寫加幾多,又唔知加完有冇用,真係好難換
舊 06-01-16, 06:01 PM   #3274
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
小別歸來,發現500chip抽1次,又可以繼續棄置

舊 06-01-16, 10:15 PM   #3275
ShinDou

岩岩入番去又彈左幾次,睇黎要用番部G2打

不過都冇咩心機打,1來派射機,2來隻GAME愈來愈膠化,出埋晒D500 S CHIP抽1次既廢POOL,真係要等佢遲D大改版先可能有得救,不過都未必捱到果日

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:14 AM

手機版 | APP版