Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-07-07, 11:11 PM   #176
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: Jamie 查看文章
留件玩具給自己娛樂一下, 有病就不想玩了 XD

今集再次証明全套劇最無腦其實不是得得地, 是阿GIL
讀完番書, 居然都可以白痴到不分青紅皂白
應該係比
-賣鋪拎錢比佢做生意,不過有人反對
-阿媽有病

影響左

舊 05-07-07, 11:37 PM   #177
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
我都係諗到呢樣野,笑左出黎,屋企人以為我傻左

舊 05-08-07, 01:44 AM   #178
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
真係好煩…成日講來講去果六億,係,都算多,唔係話少…而家甜甜姐果個幾多呀!

大佬,係都煲到十二三億,先似樣麻!六億低手左少少…

舊 05-08-07, 02:07 AM   #179
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: koala 查看文章
$50000 1個月,白金咭3張,食住又唔洗比,仲要咁貪
部DV應該1早要買比個仔啦
其實我由第三集見幾好笑開始都看了不少集
但真的到今集才知道黎小朋友是關菊英兒子.... ^^'''

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-07, 03:53 AM   #180
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
睇到心跳加速..XD
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-07, 04:19 AM   #181
Jamie
バンブラ小職人

引用:
作者: 天使之國 查看文章
睇到心跳加速..XD
汪阿姐真的要看看
司祺姐這些就叫演技啦, 學一學吧

男は__で勝負!!
舊 05-08-07, 04:21 AM   #182
天使之國
Banned
^0^

引用:
汪阿姐真的要看看
司祺姐這些就叫演技啦, 學一學吧
令人入戲
一個反高潮
舊 05-08-07, 02:08 PM   #183
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:

今集再次証明全套劇最無腦其實不是得得地, 是阿GIL
讀完番書, 居然都可以白痴到不分青紅皂白
佢仲要讀完mba
遲d仲同二奶一齊爭身家
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-07, 02:14 PM   #184
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: DC 97 查看文章
佢仲要讀完mba
遲d仲同二奶一齊爭身家
冇鬼用 敗家仔..正宗2世祖
舊 05-08-07, 02:19 PM   #185
SleepBoy
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
3DS Friend Code3007 8346 9982
全套戲我最唔明白既係....

"大婆同二奶相處融洽左廿幾年......個二奶特然間轉性貪錢, 攪小動作要分身家 ???"
SleepBoy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-07, 02:30 PM   #186
Jamie
バンブラ小職人

引用:
作者: SleepBoy 查看文章

"大婆同二奶相處融洽左廿幾年......個二奶特然間轉性貪錢, 攪小動作要分身家 ???"
一向都貪錢, 一向都多小動作, 只是做足門面功夫讓夏雨維護她
加上一直無名無份, 心有不甘

男は__で勝負!!
舊 05-08-07, 02:35 PM   #187
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: SleepBoy 查看文章

op首歌最尾個句可能答到你

舊 05-08-07, 03:11 PM   #188
liverwan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
其實係咪前後矛盾

第一集咪講細媽同細鮑爭家產o既
果陣阿細媽都仲有話佢係公廁執返黎
我地唐家欠你d咩,係都要搞散頭家先安樂之類
但係而家係人都知細鮑係唐家人,仲講乜鬼公廁執返黎!?
liverwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-07, 03:15 PM   #189
Jamie
バンブラ小職人

引用:
作者: liverwan 查看文章
其實係咪前後矛盾

細媽連陳生有精神病都說得出來
自然可以無厘頭地屈細鮑只是養子吧
當然這些驗一驗DNA就可以清楚明白, 但無記的劇還是不要去深究

男は__で勝負!!
舊 05-08-07, 06:15 PM   #190
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: liverwan 查看文章
其實係咪前後矛盾

細契一到理虧個陣成日都亂up野啦, 呢幾集都睇得出

未必真係編劇搞錯
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-07, 06:41 PM   #191
IamO
無聊人一號

http://hk.knowledge.yahoo.com/questi...=7007050705214

好好笑

舊 05-08-07, 08:36 PM   #192
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
近黎少有...
收視34點

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 10:24 PM   #193
Jamie
バンブラ小職人

司祺姐每集丙人都好正 XDDD

男は__で勝負!!
舊 05-10-07, 10:33 PM   #194
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
今集....眼火爆
d人都低b既....
Qe1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 10:35 PM   #195
Jamie
バンブラ小職人

引用:
作者: Dawn 查看文章
今集....眼火爆
d人都低b既....
JACKIE低就無計啦, 劇情需要
常在心和細鮑兩個一向鬥低, 無辦法

男は__で勝負!!
舊 05-10-07, 10:39 PM   #196
naruto2320
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
其實套野有咩好睇= =''
今日睇左一集
d劇情....好無聊
頂唔順d人= =

舊 05-10-07, 10:39 PM   #197
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
呀二奶真係識捉時機~~
即刻報串報唔切~~
又可以搞散佢兩夫婦~~
又可以激死司祺姐~~
一舉兩得~~
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 10:45 PM   #198
simonwongdx
Insane Gamer

引用:
作者: DC 97 查看文章
佢仲要讀完mba
遲d仲同二奶一齊爭身家
睇d八卦雜誌好似佢係玩無間道

舊 05-10-07, 10:56 PM   #199
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: simonwongdx 查看文章
睇d八卦雜誌好似佢係玩 xxx
唔係掛

舊 05-11-07, 12:41 AM   #200
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
真係好想知佢點搵o個6億返來,成家都冇個係正常的,反而我覺得林峰係全劇最正常o個個
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:20 PM

手機版 | APP版