Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 04-13-07, 10:14 PM   #51
sqling
God of Gamer

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: cloud 查看文章
買波買車仔
之前果套就叫謝天華唔好賭

呢套自己都賭埋一份
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-07, 10:20 PM   #52
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
鮑魚小王子 都好好笑

舊 04-13-07, 10:33 PM   #53
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
呢套TVB劇真係唔錯

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-07, 11:51 PM   #54
Joe
俺はガンダムだ!

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDangrthell
XBox Live GamertagJoeeeeR
睇到真係炆-_-
雖然我好鐘意夏雨....但係點解成日都要做呢d角色OTZ
無威勢....仲要死埋TIM-_-
睇個細媽又係好炆....想一野打死佢-_-v

舊 04-14-07, 01:11 AM   #55
虛空使者
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: Joe 查看文章
睇到真係炆-_-
雖然我好鐘意夏雨....但係點解成日都要做呢d角色OTZ
無威勢....仲要死埋TIM-_-
睇個細媽又係好炆....想一野打死佢-_-v
哈哈,我同你諗法一樣
不過咁樣證明左細媽既演技好,唔係點樣令到你咁炆呢?
虛空使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 01:31 AM   #56
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
兒童不宜, PG家長指引... 唔係, 係M成人觀眾............

個姿勢........................

此篇文章於 04-14-07 01:38 AM 被 劍路 編輯。
劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 01:33 AM   #57
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 虛空使者 查看文章
哈哈,我同你諗法一樣
不過咁樣證明左細媽既演技好,唔係點樣令到你咁炆呢?
仲有主題曲都係關菊英唱
實屬難得

舊 04-14-07, 05:14 AM   #58
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
套野唔錯
不過好像只是關菊英擔大旗......

舊 04-14-07, 09:14 AM   #59
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
有成40集
唔知summer rain幾時死

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 10:58 AM   #60
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
作者: DC 97 查看文章
有成40集
唔知summer rain幾時死
CH 38 (he said during the interview)

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 01:14 PM   #61
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
@@38先死 未姐係得兩集講爭家產

舊 04-14-07, 02:11 PM   #62
不破大地
Game Master
車仔球迷

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: elmond 查看文章
套野唔錯
不過好像只是關菊英擔大旗......
唔係陳法拉咩?

舊 04-14-07, 04:16 PM   #63
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: 不破大地 查看文章
唔係陳法拉咩?
講真,作為一個少女,真係唔錯
不過作為一個螢幕前的女藝人,算是大眾樣

舊 04-14-07, 05:36 PM   #64
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 小草 查看文章
@@38先死 未姐係得兩集講爭家產
兩集夠啦
前面全部伏線

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 05:49 PM   #65
Crazy Gamer

111 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 05:52 PM   #66
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
咁即係個預告又老屈……係咁強調爭家產

睇到宜家最多似係一部另類真情,
一家人入面總有一兩個出o黎冇o野搵o黎o黎搞

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-07, 06:35 PM   #67
cinimod

之前樓上都有講啦,直頭就係《大城小故事》!
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-07, 03:30 AM   #68
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
http://www.youtube.com/watch?v=eeAWJzDGTVs

*笑死人冇命賠......

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-07, 04:41 AM   #69
奇妙Go1
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch IDSW-5775-8285-5498
3DS Friend Code2079 9485 5065
PSN  IDsalabit911
XBox Live Gamertagsalabit911
睇番先知
Fala今年25....仲以為後生過我
奇妙Go1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-07, 10:32 AM   #70
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

夏雨好好笑

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 04-17-07, 10:33 PM   #71
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
個二奶而家已經咁 ~~
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-07, 10:55 PM   #72
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

絕招

舊 04-18-07, 12:00 AM   #73
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 奇妙的藍鬚子 查看文章
睇番先知
Fala今年25....仲以為後生過我