Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-28-08, 01:46 PM   #51
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
終於到自己搵$自己使...想開始玩下槍...
乜都唔識,想各位指教下
買槍係咪多數都係廣華果頭買??
想由d幾佰蚊支o既玩起,有咩介紹??
其實我比較中鍾情手槍...都無乜機會會去打war game...

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 01:53 PM   #52
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
去廣華街個鋪面光光猛猛靚靚仔仔o個幾間就ok架啦
睇o岩咩款先慢慢諗啦

舊 10-28-08, 03:50 PM   #53
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: Astaroth 查看文章
....其實我比較中鍾情手槍...都無乜機會會去打war game...
其實有人帶住好D~

我都係.....買來收藏多, 一係跟我買我玩果條LINE囉~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 04:51 PM   #54
Astaroth
Moderator
上善若水

我剩係聽過glock同麥林LOL

KIM爺你玩得咁"容"...點跟

學海無涯,回頭是岸
舊 10-28-08, 05:01 PM   #55
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
手槍...唔好買國產就得

舊 10-28-08, 05:02 PM   #56
Astaroth
Moderator
上善若水

會"卡"彈?a

我最想學改槍

學海無涯,回頭是岸
舊 10-28-08, 05:07 PM   #57
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
d氣夾好流

好易漏氣

舊 10-28-08, 11:47 PM   #58
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我剩係聽過glock同麥林LOL

KIM爺你玩得咁"容"...點跟
我都有支打大佬的麥林~

我不算啦~好多人換/改.......可能係正常槍幾倍價錢~

舊 11-22-08, 12:08 PM   #59
KIM
GAF足球隊金虎拾號

有沒沙漠飛鷹用家~
問: 圖中的掣, 如何彈回中間?
定係支槍已經有問題, 因我另外一支可以按鈕彈回!

舊 11-23-08, 08:34 PM   #60
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: KIM 查看文章
有沒沙漠飛鷹用家~
問: 圖中的掣, 如何彈回中間?
定係支槍已經有問題, 因我另外一支可以按鈕彈回!

這是version 1間中出現的問題

1)先把上身退出
2)在pin位(即不能退回按制的哪個位)看看是否拆槍按制移了位 ,因為卡住上身果個位會移位 .有可能是"蝕"了
3)如不是上面按制移了位 ,哪是制入面的小彈弓問題 ,可能小彈弓老化了 .(你手中支BIO HAZARD記念版2已有差不多10年歷史)

如1)~3)仍不行 ,咁等我回HK時同你搞掂佢

舊 11-23-08, 08:36 PM   #61
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:
終於到自己搵$自己使...想開始玩下槍...
乜都唔識,想各位指教下
買槍係咪多數都係廣華果頭買??
想由d幾佰蚊支o既玩起,有咩介紹??
其實我比較中鍾情手槍...都無乜機會會去打war game...
大陸full metal 1911啦

舊 11-23-08, 10:16 PM   #62
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 馬沙 查看文章
這是version 1間中出現的問題

1)先把上身退出
2)在pin位(即不能退回按制的哪個位)看看是否拆槍按制移了位 ,因為卡住上身果個位會移位 .有可能是"蝕"了
3)如不是上面按制移了位 ,哪是制入面的小彈弓問題 ,可能小彈弓老化了 .(你手中支BIO HAZARD記念版2已有差不多10年歷史)

如1)~3)仍不行 ,咁等我回HK時同你搞掂佢
thx! 的確是1998年版~
今日同金仔去了氣槍街, 現在你有店舖麼?

舊 04-13-09, 10:33 PM   #63
KIM
GAF足球隊金虎拾號

手提的長及短版的M134, 大約分別多少$?

舊 04-20-09, 11:39 PM   #64
惡即斬
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
咦?個topic仲係度?
其實呢度會唔會嘗試攪CQB聚?
惡即斬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-09, 12:05 AM   #65
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
想問下
我好中意 P90 同 Uzi, 有無話有d乜問題/邊間造ge 好d

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-09, 04:29 AM   #66
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
想問下
我好中意 P90 同 Uzi, 有無話有d乜問題/邊間造ge 好d
P90 ,最好當然係 Marui . 不過貴
其次 CA/國產 P90 都要撞手神。

UZI,電既話只有 Marui。評語為
"新既無得頂,壞左無得整"

不過請留意,所有 Marui 電鎗火力都係比較"安全",喜大力者要小心。

舊 04-21-09, 04:31 AM   #67
mkmonkey
Crazy Gamer

引用:
作者: 惡即斬 查看文章
咦?個topic仲係度?
其實呢度會唔會嘗試攪CQB聚?
手鎗定長鎗 ? 我 Assume 係手鎗吧。

其實我都 plan 緊下個月搞 CQB ,地點為荃灣,但差幾個人(min 10 人)。有興趣不妨留名一齊玩下 ?

火力為兩面罐或以下。單發手鎗戰

此篇文章於 04-21-09 04:43 AM 被 mkmonkey 編輯。
mkmonkey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-09, 10:04 AM   #68
Kinkedoo
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRMHK-Kinkedo
有3枝想買:
1. Biohazard 10-inch DE
2. 攻殼 Mateba
3. Biohazard Samurai Edge

睇嚟買邊枝都唔忍心拎出嚟打CQB

舊 04-21-09, 10:26 AM   #69
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
cqb,mk23死忠~~~~~

p90...好似好多問題...
上彈既問題...
要執一執的~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-09, 10:56 AM   #70
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Kinkedoo 查看文章
有3枝想買:
1. Biohazard 10-inch DE
2. 攻殼 Mateba
3. Biohazard Samurai Edge

睇嚟買邊枝都唔忍心拎出嚟打CQB
1,3都仲可以在MK買到晒~!
買埋支m134啦~

舊 04-21-09, 11:16 AM   #71
惡即斬
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: mkmonkey 查看文章
手鎗定長鎗 ? 我 Assume 係手鎗吧。

其實我都 plan 緊下個月搞 CQB ,地點為荃灣,但差幾個人(min 10 人)。有興趣不妨留名一齊玩下 ?

火力為兩面罐或以下。單發手鎗戰
ok喎,荃灣.日字係?
惡即斬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-09, 11:36 AM   #72
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
買埋支m134啦~
M134....唔係下話....

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-09, 02:35 PM   #73
mkmonkey
Crazy Gamer

引用:
作者: 惡即斬 查看文章
ok喎,荃灣.日字係?
五月底某星期日下午 7:00 - 11:00 ,費用約 120-150/人 。 等 Roster 出左會再提供詳細資料。

舊 04-22-09, 12:09 AM   #74
Kinkedoo
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRMHK-Kinkedo
引用:
買埋支m134啦~
唔夠阿Chris咁大隻,點拎出嚟打
金大知唔知1,3幾多錢?

舊 04-22-09, 12:17 AM   #75
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 0001 查看文章
cqb,mk23死忠~~~~~

p90...好似好多問題...
上彈既問題...
要執一執的~
所以先想問係咪有問題

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist

此篇文章於 04-22-09 08:02 AM 被 PTX-003C 編輯。
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
氣槍問題! 馬沙 收藏品討論版 1002 03-17-08 04:19 PM

現在的時間是 06:42 AM

手機版 | APP版