Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 05-02-18, 12:17 AM   #11
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
Marvel真係好有自信,等IW出完成個禮拜先嚟出新trailer乘勝追擊。

Scott每次變大隻都好鍾意奸笑。XD

Ghost隨意穿越物體嘅能力好有睇頭。漫畫原作原本係鐵甲佬嘅反派,而家變成Ant Man反派。

故仔明顯發生喺IW之前,CW之後過著亡命生活。

可能片尾會有片段接去IW臨尾劇情

Infinity War結局關連

例如Scott家人突然變灰

另一個喺IW冇出場嘅角色

IW對話提過Scott同Hawkeye兩人一齊潛水,但呢個trailer都仲係見唔到佢

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] The Invisible Man (2018) | Johnny Depp david 電影版 0 08-03-16 11:29 PM
[西片] Marvel: Ant-Man stonekeung 電影版 148 11-17-15 09:14 PM
[XBLA] Ms. Splosion Man (Splosion Man 續集 | 已配信) ahleung 電視遊戲討論版 33 06-26-12 12:21 PM
[Wii,PS2,GC]The Ant Bully圖片及影片 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 07-26-06 05:26 PM
[PSP]Pac-Man World Rally圖片及影片(Pac-Man版孖寶賽車) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 9 05-04-06 11:18 AM

現在的時間是 08:56 PM

手機版 | APP版