Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 70 110 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 130 170 220  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
clie 04:59 PM 05-05-16
作者: ryvius123:
我有千六蚊走去買合金魂好過啦
可惜就算你一堆凸爆到賣AC時500蚊都唔值
6078 05:23 PM 05-05-16
作者: J+1:
47等第一隻ssr老師get....

由手機版發出
46,SR二突
今次零突畢業算
J+1 05:54 PM 05-05-16
作者: ryvius123:
我有千六蚊走去買合金魂好過啦
訂左黃金神未
由手機版發出
ryvius123 06:12 PM 05-05-16
作者: J+1:
訂左黃金神未
由手機版發出
當然訂佐啦
ShinDou 07:20 PM 05-05-16
諗番其實個營運搞D野淨係創性果次好,其他都係俾人插

咁既營運真係第1次見識到,究竟係笨大問題定係咩﹖

今次冇咩動力打,暫時17隻,排9千9,我應該都係隊尾啦
LordofNightmare 07:58 PM 05-05-16
作者: ShinDou:
諗番其實個營運搞D野淨係創性果次好,其他都係俾人插

咁既營運真係第1次見識到,究竟係笨大問題定係咩﹖

今次冇咩動力打,暫時17隻,排9千9,我應該都係隊尾啦
我60隻已經係千內.......
本來以為做番場好戲玩家笑住課而營運又狂數錢.......
點知係最倒米一次!
yorkyork 08:11 PM 05-05-16
每次都以為佢下次活動可以好D,
但每次都會更低能
clie 09:33 PM 05-05-16
咁如果有近萬人玩EV都算係咁,離絕境仲有段日子
LordofNightmare 09:35 PM 05-05-16
作者: yorkyork:
每次都以為佢下次活動可以好D,
但每次都會更低能
個增援200封頂無得其實唔係問題, 問題係無得5石願望池, 之前STEP都比你吸晒喇.

回番一開始嗰句, 唔照顧無課人仕唔駛旨意隻GAME有運行.
ShinDou 09:36 PM 05-05-16
近萬其實好少,以前隊尾好似3萬,即係走左2萬人
clie 09:40 PM 05-05-16
咁知唔知CC隊尾有幾人
clie 09:45 PM 05-05-16
作者: LordofNightmare:
回番一開始嗰句, 唔照顧無課人仕唔駛旨意隻GAME有運行.
大家都鍾意機械人先玩呢隻GAME
咁多部愛機出現,堅持玩落去既人最後都零課其實有啲難
人生第二次課金就俾咗SHINING(其實想中GGG同劍狼,好彩EV用落都唔錯)
ShinDou 09:46 PM 05-05-16
CC隊尾好似10萬位,其實CC唔係次次魔神戰都有RANKING,係今次無啦啦加番,不過又係派果隻魔神太廢,特效又太廢,送果2張副都凸破又用唔著,因為副都人多數廢過其他好多,所以都好似呢邊咁冇咩人打,不過冇咩人鬧,因為要棄既1早棄晒

不過CC果邊除左呢次EVENT,早幾個月以黎果D我都覺得OK
ShinDou 09:47 PM 05-05-16
我冇信用卡,所以冇得課,不過都冇想課既感覺,唔課咪難打D,難到打唔到咪打第2隻GAME,大把GAME又唔係得呢隻
LordofNightmare 09:49 PM 05-05-16
灰姑娘愛肝臟嗰啲五萬已經要肝......
LordofNightmare 09:54 PM 05-05-16
我冇信用卡,所以冇得課,不過都冇想課既感覺,唔課咪難打D,難到打唔到咪打第2隻GAME,大把GAME又唔係得呢隻
課咗覺得唔抵先係重心.
唔好講話機體強弱, 係從心底認為唔抵比佢賺.

我都只係課過一單FGO, 但我另外玩嗰三隻(FGO, GBF, 戰鬥女子高校)都唔排除會比佢賺我錢, 但呢隻真係堅決唔會比佢賺.
亍 ◣ 10:02 PM 05-05-16
灰姑娘守10萬就好.....用盡體+日派水+輸左4場m+都仲係6萬幾位......唔駛卡士蘭住
我仲加多個(你冇)女友....不過呢個只要唔為張ssr衝2千就完全冇壓力....用盡體力打夠分就夠.....
yorkyork 11:50 PM 05-05-16
咁個D遊戲最少唔會每次活動都要人抽特效先有得易打或高分D
ryvius123 12:57 AM 05-06-16
作者: yorkyork:
咁個D遊戲最少唔會每次活動都要人抽特效先有得易打或高分D
活動出特效機正常既, 唔係點搵錢, 不過問題係用埋特效都難打兼用好多時間, 消費感覺好差

暫時打到LV74有特效用埋朋友都已經1珠唔到, 隻BOSS有時走來走去必殺好難定位, D卒又出得疏要控得好先可以一網打盡, 打得耐真係會好煩躁
VTMaldini 02:52 AM 05-06-16
我 lv 6x 開始已經要靠朋友清, 之後試打friend場 lv 100 連boss都見唔到

個新蛋機隻SSR J Ark擺明靠害. 如果200石祇中J Ark 肯定吐血.
今次event充滿惡意
LordofNightmare 08:22 AM 05-06-16
依家高登嗰邊發起零氣互清運動,放棄尾箱,儘快推到120先再全力出擊。
亍 ◣ 08:38 AM 05-06-16
65以後已經一粒珠過唔到....對面又未夠力秒爆d c/uc機......真係好尷尬.....

話時話晶片一格加地s定加改+100攻好....?
:bface: 09:06 AM 05-06-16
CC隊尾好似10萬位,其實CC唔係次次魔神戰都有RANKING,係今次無啦啦加番,不過又係派果隻魔神太廢,特效又太廢,送果2張副都凸破又用唔著,因為副都人多數廢過其他好多,所以都好似呢邊咁冇咩人打,不過冇咩人鬧,因為要棄既1早棄晒

不過CC果邊除左呢次EVENT,早幾個月以黎果D我都覺得OK
[路過OT]
不過個CC 個ranking其實算良心,5萬位已經送突破卡
就算唔突都可以賣100戒
比起上次聖都要你肝到2000萬,其實反而鬆左手好多

另外我估應該800萬分(即是四突隻魔神)就已經可以穩座5萬位以內
clie 10:03 AM 05-06-16
玩到65, 最高效應該係用閃光2珠技狂劈
有初號機同SSR花既話,加埋最後十幾秒派粒珠,可以砍5下,但都仲未死得,普攻多幾吓先KO
yorkyork 11:45 AM 05-06-16
有冇人用過三一?
冇好友有,
招大打到幾多?
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 20 70 110 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 130 170 220  ... 最後

返回主題版面