Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
<<繼續談情>>>我們的情版版聚2011’ (版聚順利結束,多謝各位支持!唔知大家覺得點?俾D意見我!: ) )
綾小路雷太 02:29 AM 07-24-11
各位:

抱歉最近忙着為投入書展的雷夫人斟茶遞水(其實係自己通場飛撲簽名:0))
所以失蹤了一兩天

首先再次在這裡張貼詳情名單:

日期:二零一一年八月二十六日(星期五)晚
時間:暫定八點(如果大家希望可以早點相聚,就請容許我招募八點前可以義務幫忙的版友吧!)
地點:(地點將會於聚會前三天PM參加者)
活動:聚餐,吹水,睇下能否安排小遊戲耍樂。
收費:預算每人$150以內
基本資格:post數100或以上者(如希望帶同朋友可先通知我或MIDDLE)

最終報名名單:(藍字已落訂)
零號.綾小路雷太
1. 滅龍士
2. 盲鬼
3.
4. Deviantnip[帶多一位朋友]
5. 下雪邊界
6. 才子
7. 豆腐
8. mark
9. HI_Ricky
10. Godfather教父
11.芭比(帶一位朋友來,最多兩個)
12.beagleflash
13. (隱藏人物)
14.joeypong(未能出席)
15. 拉迪-史加羅

waiting list
16. Beck
17. noyeah
18. Norm
19. 管家婆
20. 天才廿三(未能出席)
21. sunhikari
22. 龍寶寶(未能出席)
23. Lilith
24.

首先多謝中大的首肯,以及好幾次意見上的幫忙及指導。

今次情版版聚的目的,除了能給機會一班好耐冇見既情版友相聚一堂之外
亦希望透過今次版聚,讓一些新舊情版友能彼此應識的機會,更甚者,希望可以有更多未來過GAF的朋友認識這裡。
所以,如果你們有朋友帶同,可以先行在這裡通知,我們會按實際情況行使酌情權。(因為需要衡量場地等管理,所以需要商量商量)

由於諮詢時已經反應熱烈,所以今次的名額暫時有限。
如果有興趣報名的朋友,歡迎先將自己加入WAITING LIST,如有未能出席的版友交出名額,將會按WAITING LIST次序補上。

另希望各位善用這個主題報名,由現在起,所有PM報名一概不受理(已報名會員申請朋友轄免則不在此限)

希望各位能夠enjoy今次久違的版聚!
雷火武 03:13 AM 07-24-11
咁我向公司請假
不過唔包一定拎到假期..
HI_Ricky 03:23 AM 07-24-11
八點前的men power需要D乜?
綾小路雷太 03:25 AM 07-24-11
作者: Deviantnip:
咁我向公司請假
不過唔包一定拎到假期..
辛苦你...希望你可以請到假-.-
作者: HI_Ricky:
八點前的men power需要D乜?
八點前我需要搵人召喚鴨仔...必要時帶人上聚會地點,之類...
HI_Ricky 03:35 AM 07-24-11
作者: 綾小路雷太:
辛苦你...希望你可以請到假-.-

八點前我需要搵人召喚鴨仔...必要時帶人上聚會地點,之類...
我怕帶人上黎時見到我咁既樣,末上到去就嚇走曬....xD
綾小路雷太 04:44 AM 07-24-11
咁一係盲鬼或者下雪幫下手...話哂你地都算同部份人有點認識。

未知可否?
下雪邊界 02:04 PM 07-24-11
作者: 綾小路雷太:
咁一係盲鬼或者下雪幫下手...話哂你地都算同部份人有點認識。

未知可否?
我七點至七點半左右可以出到嚟旺角。

如果想搵人帶團或者維持秩序的話,可以搵我。
PTX-003C 03:24 AM 07-24-11
要人手可以叫我, 反正有空
Diana 11:11 AM 07-24-11
可帶的,要看日子夾唔夾得到她們呢.
綾小路雷太 12:02 PM 07-24-11
作者: 過客:
可帶的,要看日子夾唔夾得到她們呢.
謝謝妳。不好意思,最近太忙,未能及時回覆,令妳有不安,望諒。
雷火武 12:54 PM 07-24-11
回雷太兄
如果我出席到,會帶多一位朋友來.
thx
joeypong 02:56 PM 07-24-11
0.綾小路雷太(或會帶雷夫人同行)
1. 滅龍士(有人肯玩我D card game已經收貨)
2. 盲鬼(星期五最好、如果唔係要quest 假)
3. 金(星期二/五最好、想有Android達人幫我攪攪塊TAB)
4. Deviantnip[只有星期六晚先可出席,星期日至星期五晚上都要番工.]
5. 下雪邊界(逢星期三唔得)
6. 才子(星期六日免問)
7. 豆腐(個更表月底先會出...未知幾時得閒...)
8. mark(星期六可行,第一次出席,未見過世面,請大家多多指教)
9. HI_Ricky (如果星期日攪, 我就黎唔到)
10. Godfather教父 (玩killer!玩狼人!)
11.芭比(只有星期三或五晚,及某條件達成才可以)(會帶兩位朋友來嗎?)
12.(beagleflash請確認是否報名。)
13. (隱藏人物?)
14.joeypong
15.
綾小路雷太 03:00 PM 07-24-11
作者: joeypong:
我又去,點報名?
老規矩,COPY上面個LIST報名啦
冬雨 05:28 PM 07-24-11
在下copy返個list, 報到及出席!
初次見面,請大家多多指教!

3. 金(星期二/五最好、想有Android達人幫我攪攪塊TAB)
4. Deviantnip[只有星期六晚先可出席,星期日至星期五晚上都要番工.]
8. mark(第一次出席,未見過世面,請大家多多指教)
10. Godfather教父 (玩killer!玩狼人!)
11.芭比(只有星期三或五晚,及某條件達成才可以)(會帶兩位朋友來嗎?)
13. (隱藏人物?)
14.joeypong
15.
綾小路雷太 05:52 PM 07-24-11
作者: mark20hk:
在下copy返個list, 報到及出席!
初次見面,請大家多多指教!

13. (隱藏人物?)
14.joeypong
15.
-A-係敍情報左到既就唔駛DOUBLE啦....

BTW,下位新報名既唔該COPY埋個WAITING LIST~
才子 07:16 PM 07-24-11
150蚊平得有點可怕...
碧克 07:26 PM 07-24-11
作者: 才子:
去cafe食野ja喎,仲想點
才子 07:43 PM 07-24-11
作者: 碧克:
去cafe食野ja喎,仲想點
我少出街唔知行情

你仲唔報名
joeypong 08:35 PM 07-24-11
閣下真係有米...
LAMR 10:42 PM 08-07-11
真的不能報名了嗎 , 如果認識隱藏人物他帶我來可以嗎
Godfather教父 04:11 AM 07-26-11
對我呢D窮人來說
150好多了
beagleflash 09:19 AM 07-25-11
12.beagleflash(確認報名。)
13. (隱藏人物?)
14.joeypong
15.

更新返
19同26都可以
豆腐 10:07 AM 07-25-11
19號....我仲係上海 = ="
26號岩岩曼谷返^^
雷火武 06:25 PM 07-25-11
零號,19日你唔多得閒?
綾小路雷太 07:15 PM 07-25-11
作者: Deviantnip: